);

Dansen met lichtjesschoenen op het Skechers Event

Dansen met lichtjesschoenen op het Skechers Event

Afgelopen weekend mochten we voor Website4Mama naar het Skechers Kids event bij dansschool Dans Dansen in Amsterdam. Met een dolenthousiaste, maar ook een beetje zenuwachtige dochter vertrok ik naar Amsterdam. Ze was benieuwd hoe de schoenen er uit zouden zien, maar ook naar de dansworkshop en de rest van het event, want het klonk zo leuk in de uitnodiging.

 

Het Skechers Kids event

Op de schoenen hoefde ze niet lang te wachten, want bij binnenkomst kreeg elk meisje meteen een paar Skechers Twinkle Toes aan. Fenne had een halfhoog paar met aan de zijkant vleugels en overal glitters, zelfs op de veters. Ze vond ze erg mooi, maar was een beetje teleurgesteld toen bleek dat je er niet mee kon vliegen. Zaten die vleugels er dan voor niets op? Dit was gelukkig van korte duur, want ze ontdekte al snel dat bij het springen en lopen lichtjes op de neuzen gingen branden. Dit was zó te gek dat ze heel wat heeft staan springen. Ze was niet het enige meisje dat haar schoenen moest uitproberen. Overal sprongen en huppelden meisjes rond en schitterden de lichtjes van de schoenen. Het was een leuk gezicht om te zien hoe blij iedereen was.

skechers kids event tshirt versieren

Nadat de schoenen getest waren kon iedereen zijn eigen t-shirt versieren.  Een grote tafel lag vol met linten, textielstiften, glitters, stickers en stof. Alle meisjes konden zich heerlijk uitleven met alle materialen, terwijl de moeders aan de zijlijn tips en advies gaven. Uiteindelijk werden alle creaties opgehangen en was het tijd om geschminkt te worden met een bijzonder soort schmink bleek later.

skechers event schminken

En toen kwam het moment waarop Fenne zich erg verheugd had, de dansworkshop en het optreden. Ze zit zelf al sinds dat ze peuter is op dansles en geniet daar enorm van. Ook heeft ze, nadat ze vorig jaar met haar dansgroepje een dansvoorstelling mocht openen, de smaak van optreden te pakken.

Terwijl de moeders aan de koffie en thee zaten, oefenden alle meisjes hard voor de voorstelling.

Deze vond plaats in het half donker met UV-lampen waardoor niet alleen de lichtjes van de schoenen schitterden, maar ook de UV-schmink duidelijk zichtbaar werd. Niet iedereen had nog alle dansstappen onder controle, maar het plezier was duidelijk zichtbaar.

Helaas was het event hierna al weer afgelopen en gingen we na een geslaagde middag met een nieuw paar schoenen richting huis.

 

Wat vinden wij van de Skechers Twinkle Toes

Skechers twinkle toes glitters en lampjesIk vind het een sportieve, halfhoge vrolijk gymp met een neutrale blauwe kleur die goed te combineren is met  vele kleuren en soorten kleding. De vleugel op de zijkant lijkt onder inval van licht te verkleuren en is een erge leuke eye-catcher. De vele glitters in combinatie met de lampjes maken het voor een kind natuurlijk een aantrekkelijke schoen. De schoen kan door de combinatie van rits en veters ook prima aangetrokken worden door kinderen die nog niet in staat zijn veters te strikken. In mijn ogen zijn het stevige gympen en loopt, springt en huppelt mijn dochter er prima op.

Het enige nadeel aan deze schoenen is dat mijn jongste dochter ze te leuk vindt. Tijdens het koken komt een klein meisje met stralende ogen naar mij toe en zegt: ”mama mijn voeten zijn groter geworden en kijk ik kan nu de schoenen van Fenne aan.” Ze springt er een paar keer mee en het geluk straalt er vanaf. Als mama dan zegt dat het Fenne’s schoenen zijn en haar voeten niet zo snel kunnen groeien verandert het blije gezichtje in een gezichtje vol tranen. Slim als ze is, herstelt ze zich vrij snel en zegt “mama je kan natuurlijk ook gewoon voor mij schoenen met glitters en lampjes kopen”.  Tja, gelijk heeft ze. Als dit soort gympen hadden bestaan toen ik jong was, zou ik ook net zo lang gezeurd hebben totdat ik een paar aan m'n voeten had. Dus wat hebben we vandaag gedaan? We zijn naar de winkel gegaan en hebben voor haar ook een paar van die mooie gympen met glitters en lichtjes uitgezocht. En blij dat ze er mee is!

 

Online koop je Skechers Schoenen o.a. bij Zalando.

 

Lees ook: meer over kindermode

 

Een persoonlijk bericht van Sint voor jong en oud

Een persoonlijk bericht van Sint…

Bijna is het weer zo ver dat Sinterklaas vanuit Spanje naar Nederland komt gevaren. Mijn kinderen zijn er al druk mee bezig. De speelgoedboekjes…

Angela Schijf gaat op stap met Mozart

Angela Schijf gaat op stap met…

Al de hele herfstvakantie keken zowel de kinderen als ik uit naar ons geplande theaterbezoek in theater Agnietenhof in Tiel. We zouden gaan…

Een t-shirt bedrukken met je eigen glitter ontwerp

Een t-shirt bedrukken met je eigen…

Houden jij of je zoon of dochter van glitter? Hoe leuk is het dan om een t-shirt te bedrukken met een eigen ontworpen glitter afbeelding?…

Mijn naam is Shirley en ik ben moeder van 3 prachtige dochters Eline (2009), Fenne (2012) en Vivine (2014). Naast dat ik het heerlijk vind om moeder te zijn, ben ik 2015 gestart met mijn eigen bedrijf Ontspannen uk. Ik wilde namelijk andere ouders ook laten ervaren wat de positieve effecten van (baby)massage en yoga op kinderen zijn. Daarnaast ben ik druk met mijn webshop met leuke kraamcadeautjes.

In mijn blogs zal ik, net als ik tijdens mijn lessen babymassage, de lezers aan het denken willen zetten, herkenning willen oproepen of van tips willen voorzien. De onderwerpen waarover ik schrijf zullen gaan over de belevenissen met mijn dochters, weetjes over baby’s en alles wat ontspanning kan geven. Leuk als je reageert op mijn blogs!

 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.