);

De damestas: een onmisbare accessoire

De damestas: een onmisbare accessoire

Er zijn maar weinig accessoires waar ik echt niet zonder kan. De ene is mijn bril, want zonder zie ik te weinig en de tweede is mijn tas. Elke vrouw heeft er eentje: een modieuze damestas waarin  ze zowat haar hele hebben en houwen in meezeult. Het uiterlijk maar ook de inhoud van een tas zegt veel over de persoonlijkheid van de vrouw die de tas bezit.

 

Groot groter grootst

Zelf ben ik een voorstander van de bescheiden shopper. Groot genoeg voor het meenemen van mijn planner c.q. agenda, mijn nogal dikke portemonnee (vanwege alle pasjes) en als het even kan groot genoeg voor het meenemen van mijn laptop. Ook een notitieboekje met pen moet altijd mee in mijn tas. Je kan maar eens een ingeving of inspiratie krijgen. Maar wel dus heel bescheiden, aangezien je ook shoppers hebt die groot genoeg zijn om er een weekendje mee weg te kunnen.

Verder vind je altijd een paar tampons in mijn tas, just in case. Ook bonnetjes bewaar ik in mijn tas, zodat ik vlak voor mijn btw-aangifte altijd even mijn tas moet inspecteren op verdwaalde bonnetjes. En ik vertrek nooit van huis zonder flesje water. Make-up vind je zelden in mijn tas, tenzij een Labello daartoe gerekend wordt. wink

 

Shopper damestas

Een tas voor elke vrouw en voor elk budget

Voor elke vrouw is er de geschikte tas. Zo ook voor elk budget. Zelf ga ik vaak voor de goedkopere tas tussen de 50 en 100 euro, omdat ik het ook leuk vind om elke zoveel tijd weer met een nieuwe rond te lopen. En daarnaast ga ik niet heel zuinig om met mijn tassen, dus is de binnenzijde vies en plakkerig dan gaat de tas in de kliko. Dus ik kies dan liever voor het goedkopere kunstleer of pas geleden voor gerecycled plastic. Super leuk! Of ik wacht even tot de sale zodat ik die net iets duurdere tas kan aanschaffen, die daarvoor nog buiten mijn budget viel. Echt leer vind ik namelijk wel altijd heel mooi.

Hou je van wat bling, dan valt jouw oog waarschijnlijk op een Michael Kors tas of eentje van Guess of Valentino. Hou je van sjiek, dan is een tas van Isabel Bernard echt wat voor jou. Afhankelijk van je budget en je smaak is er altijd een tas te vinden die helemaal jou is.

Mijn laatste tas was een shopper van Violet Hamden. Wat is jouw favoriete tas?

 

Meer blogs van Esmée:

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.