);

Een dagje weg als moeder

Een dagje weg als moeder

Als je niet lang geleden moeder bent geworden, of dit al jaren bent, ken je het gevoel maar al te goed: tijd voor jezelf schiet er al snel bij in. Toch is dit enorm belangrijk, zodat je zelf even op kunt laden en daarna weer uitgerust je taak als moeder kunt vervullen. Het kan dan ook lastig zijn wat je precies moet doen wanneer je dan toch een keer een dagje of een paar dagen voor jezelf hebt, zonder kinderen. In dit artikel geven we je een paar leuke tips die je kunt doen als je een dagje voor jezelf wilt nemen!

Met je partner

Soms kan het heerlijk zijn om je kind(eren) een weekendje bij hun opa & oma of familie af te geven en een dagje of weekendje weg te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijke overnachting met jacuzzi boeken wanneer je een keer wat meer tijd of budget hebt. Een hotel samen (of alleen) is natuurlijk altijd goed en is de ultieme manier om te ontspannen. Met een jacuzzi in de kamer kun je de hele avond genieten en relaxen, onder het genot van een drankje en een hapje. Kies voor een hotel dicht bij de stad om de dag erna te gaan shoppen, of juist een hotel bij een natuurgebied om heerlijk te wandelen en ontspannen. De perfecte manier om even helemaal op te laden.

Even helemaal ontspannen

Wil je echt even helemaal (alleen) ontspannen? Boek dan een dagje naar de sauna. Ga eerst heerlijk even in de stoomcabine om daarna af te koelen in het zwembad. Daarna kun je natuurlijk nog even lekker een voetenbadje nemen of weer opnieuw de stoomcabine in gaan. Dit is een heerlijke manier om even helemaal bij te komen en op te laden. Als je klaar bent, kun je natuurlijk nog heerlijk even wat drinken in de lounge om de dag af te sluiten.

To-do

Wil je al jaren je haren een keer verven? Of kom je er steeds maar niet aan toe om je nagels te laten doen? Wanneer je een keer een hele dag vrij hebt, is dit het uitgerekende moment om je schoonheidsbehandelingen te plannen. Boek een of meerdere behandelingen ruim van tevoren in en laat je helemaal pamperen. Gegarandeerd dat je je hierna weer top zult voelen!

Met vriendinnen weg

Wanneer je het druk hebt met kinderen, kan het afspreken met je vrienden of vriendinnen er nog weleens bij inschieten. Voordat je het weet heb je je beste vriendin al een half jaar niet gezien! Wanneer je dan toch een keer een dagje vrij hebt, kun je hier eens goed de tijd voor nemen. Ga ‘s ochtends samen ontbijten, en ga daarna bijvoorbeeld gezellig naar de Ikea of ergens winkelen. Sluit de dag af met een drankje en een hapje bij jullie favoriete restaurant. Zo kom je weer even helemaal bij met gezellige mensen om je heen. Er zijn meer dan genoeg manieren om je dag vrij goed te besteden! Of je nu gaat relaxen in de sauna, of lekker gaat winkelen met een vriendin, er is altijd genoeg te doen. Geniet ervan!

 

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Natuurlijk, computers hebben de toekomst. En nee, vroeger komt nooit meer terug. Maar soms is het gewoon lekker om weer even terug te kruipen…

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

De modewereld is continu in beweging en dat betekent dat de huidige mode ook ieder seizoen anders is. Tegenwoordig blijven trends maar kort,…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.