);

Een leuk dagje weg met korting

Een leuk dagje weg met korting

Ik ben een echte Hollander en dus gek op koopjes en kortingen. Ook ga ik, net als zoveel Nederlanders met gezinnen, graag met mijn gezin naar een museum, een dierenpark, een pretpark of een leuke speeltuin. Als er “uit-zegels” te sparen valt via de plaatselijke super, dan ben ik van de partij. Kaartjes voor zo’n dagje uit kosten vaak een aardige duit en met kortingskaarten wordt toegang tot die ene dierentuin of dat museum gelijk een stuk aantrekkelijker.

Maar vaak zit er wel een “houdbaarheidsdatum” aan die kortingsacties en moet je voor een bepaalde datum je kaartje gekocht hebben én aangeven op welke datum je komt. Last minute nog even een wijziging in de plannen aanbrengen, is dat geen optie. Je hebt betaald, dus je moet dan gaan. Anders ben je je geld kwijt. En we zijn teveel Hollander om dat te laten gebeuren… toch?

» Lees ook: onderzoek over Hollanders en korting E-Commerce

 

Een dagje weg met korting

Nou ben ik laatst de NapPas tegengekomen. Dat is de Nationale Amusementsparken Pas. Je betaalt eenmalig 29,95 voor die NapPas voor 1 jaar en het hele gezin (maximaal 4 personen) krijgt met de pas korting op de toegangsprijs van wel meer dan 250 dagjes weg. Van musea tot indoor speeltuinen en van pretparken tot dierentuinen. De bijna 30 euro heb je met 4 personen er dan zo uit. Ik ben gelijk even gaan kijken wat voor leuks ze op de NapPas website hebben en waar je bijvoorbeeld de komende Herfstvakantie naartoe kunt gaan.

 

Leuk uitjes via de NapPas

BestZoo

Dit knusse dierenpark in het Brabantse Best is weer genomineerd voor het leukste uitje van Noord Brabant. Omdat het dierenpark niet groot is en lekker overzichtelijk, is het geschikt voor de kleinste kindjes. Hier gaan ze zeker veel plezier hebben. Dichtbij de dieren, in de leuke en grote speeltuin en in de kinderboerderij.

Met de NapPas ontvang je 10% korting op de entreeprijs van 9,50 voor kinderen en 11,00 voor 12+. Kindjes t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Dierenpark de Oliemeulen

Dit dierenpark in Tilburg is vooral bekend van zijn reptielen, de reptielen demo waar je een vogelspin en slang kunt beethouden en aaien en de geweldige vogelshow. Wij hebben genoten van dit leuke dierenpark. Zo ook Judith, die er een review over schreef.

» Lees hier: review dierenpark Oliemeulen

Met de NapPas ontvang je 1 euro korting per persoon op de entreeprijs van 10,50 voor volwassenen en 9,50 voor kinderen.

Oliemolen vogelshow

 

Reptielenhuis de Aarde

Deze dierentuin met voornamelijk reptielen vind je in Breda. Altijd al willen weten hoe een slang voelt of een hagedis? Wil je de schildpadden voeren en aaien? En al je vragen stellen aan de verzorgers? Het kan allemaal bij Reptielenhuis de Aarde.

Met de NapPas ontvang je een korting van 2,50 op de volwassen entreeprijs van 7,50 en 1,50 op de kinder entreeprijs van 6,50. Kindjes t/m 2 jaar zijn gratis.

 

Archeon

In dit openluchtpark in Alphen aan den Rijn dompel je jezelf onder in de middeleeuwen of zelfs eerder in de prehistorie, zie je hoe de Vikingen leefden tijdens het Viking Festival en zo worden er meer thema festivals georganiseerd die je een prachtige blik geven in de geschiedenis. Tof park voor kinderen vanaf een jaar of 5.

Met de NapPas ontvang je een korting van maar liefst 3 euro p.p. op de entreeprijzen van 19,90 voor 10+ en 18,40 voor 4 t/m 9 jaar. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Villa Zebra

Villa Zebra is het leukste kunstuitje voor het hele gezin en je vindt het in Rotterdam. Kindjes van 3 t/m 6 jaar komen in ZELF! spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst. Kinderen van 7 t/m 12 kiezen voor ticket to de toekomst, waarin ze onderzoeken hoe we ons in de toekomst zouden kunnen gedragen. Super interessant om een keer naartoe te gaan!

Met de NapPas ontvang je 2 euro korting per persoon op de entreeprijs van 8 euro. 

 

Je ziet, je hebt dus heel snel je aanschaf terugverdiend als je slechts een paar keer per jaar met het gezin een dagje weggaat. Wil je actief met je gezin dingen ondernemen en naar dierentuinen en musea die bij NapPas aangesloten zijn, dan gaat de pas je zeker geld opleveren.

Kijk voor meer informatie over de NapPas.

 

Meer blogs van Esmée:

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.