);

Braqeez laarzen voor deze winter

Braqeez laarzen voor deze winter

“Mam, die leuke laarsjes van vorig jaar die zitten een beetje te krap”, zeg mijn dochter. “Hè”, zeg ik, “kan je niet stoppen met groeien?” Een voordeel, dacht ik, ze heeft nu mijn maat (36). Kan ze mooi mijn oude schoenen aan. Helaas, zo werkt het niet bij mijn 10 jarige en zeer kritische dochter. Je gaat natuurlijk niet de schoenen aan doen die je eigen moeder niet meer leuk genoeg vindt om te dragen… wink En eigenlijk heeft ze ook wel gelijk.

Dus wij op zoek naar nieuwe laarzen voor deze winter.

Ik ben best van de kleur, maar het probleem daarmee is dat je zo beperkt wordt in de kleding die je erbij kunt dragen. Vooral in de winter. En dus ging mijn stiekeme voorkeur naar een donkere kleur en ook dochter ging gelijk voor het zwart. En deze zwarte stoere laarsjes van Braqeez móesten het worden. “Deze zijn echt super tof mam”, werd er geroepen. Ook hierin kon ik mij volledig vinden. Ze zijn tof en ze bleken ook nog eens van zeer goede kwaliteit te zijn en heel lekker te zitten.

 

Over Braqeez kinderschoenen

Braqeez is een trendy Nederlands schoenenmerk voor jongens en meisjes. Voor de hele kleintjes vanaf maatje 18 en voor de grote kids tot maat 42. De schoenen worden gemaakt van de beste leersoorten en op eigen leesten. En dit jaar bestaan ze 30 jaar. 30 jaar maken ze bij Braqeez al schoenen voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt en inmiddels ook ver daarbuiten. Uiteraard is het merk vrij van kinderarbeid.

Kleding met Braqeez laarzenLEVV kleding met braqeez laarsjesBraqeez schoenen voor meisjes

De Braqeez laarsjes worden gedragen onder deze supergave setjes van LEVV Girls, een nieuw Nederlands kledingmerk voor meiden met lef. Lees hier de review van LEVV en maak ook kans op een kledingstuk van LEVV Girls!

 

Braqeez Tess Tone Black

Zo heet het laarsje dat Marisa hier aan heeft. Het heeft een uitneembare zool, wat ik persoonlijk altijd erg handig vind om de juiste maat bij een kind te bepalen. Je haalt gewoon de zool uit de schoen en laat ze erop staan. Heb je nog een halve cm over boven de grote teen, dan is de schoen goed. Hebben ze nog lekker de ruimte om erin te groeien en een plotselinge groeispurt aan te kunnen. Deze laars heeft verder veters (met glitter!!), maar dat is 1x strikken en de rits aan de binnenzijde vergemakkelijkt het aantrekken. Het bontje aan de bovenzijde zit ook aan de binnenzijde wat wel heel fijn dragen is en zacht is om de benen. De binnenzijde van de schoen is uiteraard volledig van leer.

Braqeez wintercollectie

 

De schoenen van Braqeez kopen

Braqeez schoenen zijn niet duur. Ik durf dat echt te zeggen. Je hebt al volledig leren laarsjes voor 69,95. Gezien de kwaliteit is dat absoluut een heel schappelijke prijs. De laarsjes die Marisa hier draagt kosten 89,95 en doen niet onder voor merken die tientallen euro’s duurder zijn.

De Braqeez schoenen kan je online via Braqeez zelf kopen. Een aanrader vond ik om even te kijken bij de Outlet. Hierin staan voorgaande collecties voor een fractie van de normale prijs. We hebben heel coole sneakers gezien voor nog geen 30 euro. Dusss….wink Bij mij staat de website van Braqeez inmiddels in mijn favorieten.

 

Meer blogs van Esmée:

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.