);

Ook een boodschap van de Sint voor jouw kind(eren)?

Ook een boodschap van de Sint voor jouw kind(eren)?

Als het gemopper verstomd is over het verzetten van de klok en we langzaam wennen aan de steeds donker wordende dagen ontstaat er iets…. Het begint te kriebelen. Want de eerste speelgoedboeken vallen op de mat, de pepernoten mogen eindelijk gekocht worden (Nee, we kopen nog geen pepernoten, het is pas september!!) en er is altijd wel iemand die alvast begint over lootjes trekken. Dan weet je dat het er aan zit te komen: het leukste familiefeestje van jaar!

 

Sinterklaas komt naar Nederland en in jouw huiskamer!

Al die heerlijke voorbereidingen. Ik heb de eerste cadeaus al enige tijd binnen maar dit jaar wordt het allermooiste cadeau iets heel bijzonders: Een video van Sint! In ongeveer tien minuten tijd (afhankelijk van het aantal personen) vul je wat gegevens in. En zorg dat je ook wat foto’s bij de hand hebt. Dan gaat het lekker snel.

Je vult per persoon (maximaal 8) de naam in. Je kunt beluisteren of Sinterklaas de naam goed uitspreekt. Als dat niet het geval is, kun je handmatig invullen hoe de naam uitgesproken moet worden. Sint gaat de naam dan persoonlijk inspreken. Daardoor wordt de leverdatum iets langer maar Sinterklaas die een naam verkeerd uitspreekt, dat kan natuurlijk niet. Want Sint kent iedereen!

Verder vul je de leeftijd in en het geslacht. Zoek de allerleukste foto uit van je kind. Want deze komt in de video terug, in het grote boek van Sinterklaas. 

Video van Sint: grote boek van Sinterklaas

 

Je krijgt de mogelijkheid om een aantal vragen te beantwoorden: een complimentje, wat vind je lekker om te eten, een hobby en een opvoedtip.

Zo heb ik bij onze jongste dochter in gevuld dat ze net haar zwemdiploma heeft behaald. Hoe gaaf is het dat de Sint dat gewoon weet! Opvoedtip is dat ze haar kamertje wat vaker mag opruimen. Bij papa Jaap (die wordt door Sint aangesproken als Jaapie Aapie) vermoed ik dat de tip van Sint “kom eens wat vaker op tijd” veel bijval zal krijgen van de kids!

Als alles is ingevuld krijg je de mogelijkheid om een extra foto te uploaden die te zien zal zijn bij de pakjesmachine!

Video van Sint: Sinterklaas en pakjesmachine

En helemaal gaaf, je kunt ook een tekening die je kind aan Sint heeft overhandigd tijdens de intocht (stiekem even een kopietje maken en uploaden) terug laten komen, Sint zal deze op het prikbord prikken in de video.

Video van Sint: tekening voor Sinterklaas

 

Tot slot, als je de video gebruikt als startsein voor pakjesavond, kun je Sint laten afsluiten met de boodschap waar de pakjes verstopt liggen. Je krijgt heel veel opties om uit te kiezen.

Omdat Video van Sint niemand voor het hoofd wil stoten kun je kiezen uit een verhaal waarin alleen Sint te zien zal zijn, een verhaal waarin Sint en Zwarte Pieten te zien zijn of een verhaal waarin Sint en Roetpieten te zien zijn.

Je persoonlijke video is nu klaar.

Tegen een meerprijs kun je nog liedjes toevoegen om eens lekker op te dansen met de Pieten of verhaaltjes voorgelezen door Sint. Leuk om na het uitpakken van de cadeaus eens even lekker bij tot rust te komen voor het slapen gaan.  Wij besloten all the way te gaan en hebben beide opties gekozen. Zo’n gave video is namelijk niet alleen een fantastische toevoeging aan je Pakjesavond maar ook nog eens een fantastische herinnering voor later!

Hoe je de video krijgt aangereikt (alleen digitaal of ook op DVD) is aan jou en de afspeelmogelijkheden die je hebt!

Ik kan bijna niet wachten tot ik de DVD in de bus heb en zelf alvast kan ‘previewen’. Maar bovenal kan ik niet wachten tot mijn dochters de DVD gaan zien…. Die lieve blozende snoetjes….

Ik ga snel wat pepernoten klaar zetten. Nog geen Sint video erbij maar wel een voldane glimlach op mijn gezicht. Goed geregeld mama! Hier kan straks geen ander cadeau tegen op!  

Meer informatie? Ga naar Video van Sint

 

Ook een Video van Sint?

Wil jij ook een Video van Sint voor je kinderen maken met alle toeters en bellen?  Dan kan nu heel goedkoop wanneer je meedoet met onze winactie. Je maakt dan namelijk kans op een code waarmee je de meest uitgebreide Video van Sint kunt samenstellen. Maak je kids happy met pakjesavond en doe mee! We mogen 2 volgers blij maken.

Hoe je kans maakt?

 • Ga naar het actiebericht op Facebook
 • Geef dit bericht een heart of yes
 • Reageer op dit bericht en tag iemand die je ook deze video gunt. We mogen namelijk 2 video's weggeven!
 • Delen wordt zeer op prijs gesteld
 • Een extra winkans heb je wanneer je ook hieronder je reactie achterlaat. Je schrijft je dan automatisch in voor onze nieuwsbrief.

Zaterdag 18 november, de dag dat Sinterklaas aankomt, maken we de 2 winnaars hier bekend. Aankondiging hiervan is op Facebook.

EN DE WINNAARS ZIJN:

Linda Vergouwen-Vermaire en Petra Hendriks. GEFELICITEERD! Stuur je een mail naar info@website4mama.nl? Dan ontvang je z.s.m. je code om een Video van Sint te maken.

 

15 Toffe educatieve gezelschapsspelletjes

15 Toffe educatieve gezelschapsspelletjes

Ergens vond ik het altijd wel een romantisch idee. De kinderen thuis les geven. Ik begreep nooit goed dat het ‘zo maar’ (vast niet zo maar)…

Leuke uitjes in Gelderland voor het hele gezin

Leuke uitjes in Gelderland voor…

De herfst is echt begonnen. Zondagen binnen zitten terwijl de regen tegen de ramen klettert. Ik hou van de herfst maar dit is wel heel veel…

De leukste Herfstvakantie uitjes in Brabant

De leukste Herfstvakantie uitjes…

Hoewel voor mijn gevoel de zomervakantie nog nauwelijks voorbij is, staat de herfstvakantie al weer voor de deur. En wat een heerlijk seizoen…

Mijn naam is Edith, ik ben 43 jaar en ik ben mama van twee lieve pientere meiden (2009 en 2011). Ik werk freelance als adviseur, trainer en coach binnen de arbodienstverlening. Communicatieve vaardigheden zijn daarbij van groot belang dus ik probeer me daar meer op toe te gaan leggen. Schrijven hoort daar ook bij! Maar dat is ook vooral wat ik zelf heel graag doe.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin. We gaan graag op pad met elkaar om dingen te ontdekken en te doen! Als ik me-time heb dan vind ik het fijn om zo maar wat te rommelen in huis, te lezen, een voetbalwedstrijd of het theater te bezoeken. En oké… ik geef het toe… ik vind shoppen ook heel erg leuk! Voor mezelf, maar vooral ook voor de kids. 

Reacties 33

 1. Chantal Heeringa

  nov 11, 2017 at 08:53

  Wauw wat een leuke actie!! Vooral de oudste is hier al helemaal bezig met Sinterklaas en kan niet wachten tot hij in het land is! Hoe leuk als Sinterklaas dan een persoonlijke boodschap voor haar en haar zusje van bijna 2 heeft ingesproken!? Dus doe graag mee voor mn moppies 2. Linda Vergouwen-Vermaire

  nov 11, 2017 at 08:55

  Zo wordt pakjesavond extra gezellig!!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes 3. Wendy goverde

  nov 11, 2017 at 08:57

  Ohh dat lijkt me nu echt super leuk voor 5dec. Geeft de avond echt wat extra's!! Waag graag een kansje voor onze knul! 4. elisabeth maria martina

  nov 11, 2017 at 08:58

  het leukste sint kado wat je maar kan bedenken dat zou oma lies graag aan haar kleindochters schenken 5. Ingrid Hopster

  nov 11, 2017 at 08:59

  De video van sint is zo leuk wij hebben hem ook al eens gehad, Quinten vond het helemaal geweldig dat sint zijn foto had en zijn tekening op ging hangen dus ik maak graag een kansje 6. Jolanda Veltman

  nov 11, 2017 at 09:06

  Ik die graag mee voor mezelf en mijn buurvrouw. Onze dochters doen bijna alles samen, en ze noemen elkaar zusjes. Sinterklaas vieren we altijd samen dus hoe leuk zou het zijn, als ze allebei een boodschap hebben andere de sint 7. Ruby Coene

  nov 11, 2017 at 09:12

  Ja superleuk voor ons kleine mannetje die dit jaar voor het eerst echt snapt dat sinterklaas komt! 8. Alieke Leppink

  nov 11, 2017 at 09:28

  Leuk die video van sint.
  Altijd een leuke start voor het heerlijk avondje. 9. Alieke Leppink

  nov 11, 2017 at 09:28

  Leuk die video van sint.
  Altijd een leuke start voor het heerlijk avondje. 10. Petra de Mooij

  nov 11, 2017 at 09:30

  Wauw, ik wordt echt negatieve enthousiast van jou blog.. Wij zouden dolgraag zo'n te gekke sint DVD willen winnen voor onze meiden. Wat zouden zij dit te gek vinden???????????? we gaan duimen 11. Eline

  nov 11, 2017 at 10:12

  Wat een gave actie!! Ik waag een poging voor onze dochter. Zij zal dit helemaal geweldig vinden!! 12. Marange Krouwel

  nov 11, 2017 at 10:17

  Jaaaa echt super leuk voor mijn kids! Zo leuk om ze hiermee te verrassen 13. Liline Erdmann

  nov 11, 2017 at 10:51

  Ons meisje (nu 2) kijkt met grote ogen haar video van Sint van vorig jaar. Ik wil er graag ook een voor haar en haar broertje (5mnd) voor dit jaar! 14. Jonneke Timmermans

  nov 11, 2017 at 11:22

  Superleuk! 15. Tamara Stoc

  nov 11, 2017 at 01:02

  Superleuk ik doe graag mee voor onze meisjes 16. Marian B

  nov 11, 2017 at 02:48

  Echt Super lijkt me dit! Wat zou het leuk zijn om sinterklaasavond bij opa en oma te starten met deze boodschap! Een cadeau voor opa en oma, met een boodschap voor alle kleinkinderen, helemaal leuk! 17. Lyn

  nov 11, 2017 at 09:34

  Erg leuk, ik doe graag mee 18. Alyt van der Heide

  nov 12, 2017 at 09:40

  Doe heel graag mee. De afgelopen 2 jaar ook "zomaar" de video van Sint mogen ontvangen. Zou echt te gek zijn als we dit jaar weer verrast worden door de Sint! 19. Mieke Stam

  nov 13, 2017 at 12:40

  Oh leuk zeg! ik denk dat dit het laatste jaar is dat de jongste nog gelooft en afsluiten met zo'n leuke video lijkt me helemaal tegek voor Xander. Zijn broer Timo gelooft niet meer maar speelt het nog erg leuk mee gelukkig 20. Wat zou het een grote verrassing zijn als Sinterklaas en zijn pieten alle kinderen zouden aanspreken. Wat een feest. Superaardig om dit zomaar weg te geven. Zou er heel blij van worden. Groetjes Marieke 21. Joyce

  nov 14, 2017 at 11:16

  Heel leuk dat bericht van Sinterklaas! en leuke website :).
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes Myrthe en Amy!
  groetjes 22. Barbara

  nov 15, 2017 at 06:58

  Wij doen mee, hier twee kids die uitkijken naar sinterklaas. Al weken geleden begonnen hier de eerste signalen te komen. Wij gaan duimen....... 23. Wendy Jansen

  nov 15, 2017 at 07:03

  Wauw wij doen heel graag mee. Dit wordt het eerste jaar dat beide kindjes de leeftijd hebben om het echt bewust mee te maken, een video van sint zouden ze vast helemaal geweldig vinden! 24. Barbara Gelens

  nov 15, 2017 at 08:15

  Video van Sint hoort hier na vorig jaar al helemaal bij het ritueel ????Kinderen halen de brievenbus leeg: yes! post van Sint! Dvd in de speler, iets te snoepen erbij en dan met een mix van verbazing, ongeloof en spanning kijken naar Sint en de Pieten. Hoe weet hij dat? Ik vind het ook zo grappig dat je met een dikke knipoog zelfs de volwassenen aan bod kunt laten komen ????Ik doe graag mee! 25. Marike

  nov 15, 2017 at 09:02

  Met pakjesavond ontdekken de kinderen dat hun kamer is verbouwd door de pieten, nieuwe gordijnen, lamp en muurstickers. Wat zou het gaaf zijn als sinterklaas ze zelf verteld dat ze moeten gaan kijken op hun kamer voor de verrassing. De deur van de kamer pakken we in zodat ze echt weten dat dat hun cadeau is dit jaar! 26. Amanda van den Berg

  nov 15, 2017 at 09:25

  Mijn binkie is weg van Sinterklaas, apps op zijn tablet, het sinterklaasjournaal wordt weer gevolgd, hoe gaaf zal het dan zijn om een persoonlijke boodschap te ontvangen op Pakjesavond? Zal zo benieuwd zijn naar zijn koppie! 27. Tamara v Bodegom

  nov 15, 2017 at 09:37

  Onze jongste vindt momenteel het Sinterklaasjournaal heel spannend... natte pakjes en veel storm... zou het goedkomen? Wat zou het leuk zijn als Sint hem dit jaar persoonlijk zou toespreken! 28. Penelope Broos

  nov 15, 2017 at 10:36

  Superleuk voor onze dochter Hailey Jane! Zij wordt in februari grote zus dus zou een persoonlijke boodschap voor haar heel erg leuk zijn. Ze zit alweer elke avond klaar voor het Sinterklaasjournaal en is druk aan het tekenen voor de Sint. ???????????????? 29. Heidie van der Steeg

  nov 15, 2017 at 10:47

  Wij vieren hier pakjesavond met 2 gezinnen en ik wil graag alle 4 de kinderen met een leuke boodschap van de Sint verrassen. Dus zo'n code is heel welkom. 30. woohoo had ik deze gave actie bijna gemist, doe graag mee voor mijn boys Daan en Mark 31. Saskia van der Heijden

  nov 15, 2017 at 07:30

  Supergaaf!! Zou het geweldig vinden om het gezicht van mijn jongste dochter te zien als Sint over haar zwemles begint... ;) 32. Petra de mooij

  nov 16, 2017 at 04:57

  Jaaa, ik doe dolgraag mee.. We vieren dit jaar weer eens heerlijk ouderwets sinterklaas met de hele familie. Dus hiermee kunnen we niet alleen onze kids verrassen, maar ook onze 2 neefjes en 2 nichtjes???????? we gaan duimen 33. Jolein jolein

  nov 17, 2017 at 08:28

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus ???? En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar ????This thread has been closed from taking new comments.