);

De Boekenweek Bloghop

De Boekenweek Bloghop

Wat leuk dat je meedoet met de Boekenweek Bloghop van 2020! Het is van 7 t/m 15 maart Boekenweek en dat vieren we met 18 bloggers door een bloghop te organiseren waarbij elke blogger een boek weggeeft. Dat kan een kinderboek zijn, maar natuurlijk ook een mooi boek voor jezelf. Dus doe mee met deze hop en hopelijk win je na een week een mooi boek. Zou dat niet tof zijn?

Wij geven bij deze bloghop 2 kinderboeken weg. Dubbel kans dus. Maar je moet wel kiezen! Meer over onze winactie hieronder. Misschien kom je van Kiddowz, het blog van Amanda? Welkom! Ik ken Amanda goed. Ze is een geweldige collega die ontzettend hard werkt aan haar blog. Zij en ik organiseren de bloghops die je een paar keer per jaar voorbij ziet komen.

Na mijn winactie stuur ik je door naar Chana en Nicole. Zij hebben samen het blog allesoverspeelgoed.nl. Hun kinderen zullen ondertussen wel omkomen in het speelgoed wink, want die krijgen behoorlijk wat te reviewen. En wat leuk is, ze bestaan deze maand 2 jaar. Tijd voor een feestje. Ook Channa en Nicole hebben vast een mooi boek dat ze weg gaan geven, dus hop na onze winactie zeker ook even bij hen langs. 

 

Deze 2 prachtige kinderboeken kan jij bij ons winnen!

Review door: Judith Droog

Het was hier weer feest in huis met de leuke boeken ‘Spinnenalarm! Nooit meer bang voor spinnen’ en ‘Mijn eigen ster’. Twee totaal verschillende boeken, maar beide boeken sloten wel heel mooi aan bij de belevingswereld van mijn driejarige dochter. Zowel spinnen als sterren intrigeren haar. Beide op een andere wijze.

Kinderboek Spinnenalarm

 

Recensie: Spinnenalarm! Nooit meer bang voor spinnen
 

Bij de aanblik van een spin, kan mijn jongste dochter (3) een subtiel gilletje vaak niet onderdrukken. Ja, ze vindt die kleine beestjes toch wel enigszins griezelig hoor! Auteur Nina Dulleck weet met haar boek van die zogenaamde enge spin, een intrigerend en onschuldig diertje te maken. Leuke anekdotes wisselen zich af met interessante weetjes over spinnen.

De grappige illustraties maken het geheel helemaal af. Wist jij dat een spin al minder eng wordt wanneer je ze een naam geeft? Mijn dochter en ik hadden de grootste pret om de leuke namen die voorbij kwamen. Wist je ook al dat er ontelbare verschillende soorten spinnen bestaan, met allen een eigen unieke manier van bestaan? Aan het einde van het boekje bleken die spinnenbeesten zowaar helemaal niet zo eng meer!

Technische informatie over het boek:
32 pagina’s
ISBN 9789051167450
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Auteur: Nina Dulleck
Met illustraties van Nina Dulleck
Prijs: €14,95 en je koopt het boek HIER

Kinderboek mijn eigen ster

 

Recensie: Mijn eigen ster

Dit heerlijke boekje lees je in één rijm…eh,  adem uit! Moeiteloos gingen we op in het innemende verhaal. De rijmende wijze van schrijven en de beeldende tekeningen zorgen ervoor dat je helemaal in het verhaal zit en er eigenlijk ook niet meer uit wil. De fantasie wordt rijkelijk aangesproken, zonder dat dit raar of vreemd is. Terwijl het juist zeer opmerkelijk is dat een klein meisje vriendschap sluit met een ster die uit het heelal gevallen is.

In een vriendschap is niets onmogelijk of te gek. Dat blijkt wel uit dit liefelijke en pure verhaal waarin deze wonderlijke vriendschap zijn weerga krijgt. Een waardevolle boodschap waar, tussen alle betoveringen door, niets aan gelogen is.


Technische informatie over het boek:
32 pagina’s
ISBN 9789051167528
Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Auteur: Corinne Averiss
Met illustraties van Rosalind Beardshaw

Prijs: €14,95 en je koopt het boek HIER

 

Kans maken op een van deze boeken?

Hoe je kans maakt tijdens de bloghop op een van deze boeken? 

  • Geef een heart of yes  op ons Facebook actiebericht
  • Geef uiteraard ook een reactie op dit FB bericht en laat weten welk boek je wilt winnen. Je móet een keuze maken
  • De actie doorsturen naar je FB vrienden wordt altijd op prijs gesteld
  • Extra winkans wanneer je ook het actiebericht liket op Instagram en daar je reactie achterlaat
  • Volgen doe je ons natuurlijk op allebei de kanalen

 

Op dinsdag 17 maart maken we de winnaars bekend.

 

En de winnaars zijn:

  • Spinnen alarm gaat naar Ilona Rijzenga Wever
  • Mijn eigen ster gaat naar Linda Raaijmakers

Gefeliciteerd! Stuur je even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.