);

Hoe blij kan je zijn met een tablethoesje?

Hoe blij kan je zijn met een tablethoesje?

Alweer een tijdje geleden kocht ik van mijn zuur verdiende centjes een tablet. Ooit kreeg ik van mijn werkgever een iPad mini. Aangezien ik erg tevreden was over die tablet, kocht ik nadat hij kapot ging, de nieuwere en grotere variant. Ik gebruik mijn tablet vooral voor een spelletje en soms om vanuit bad tijdens mijn me-time, televisie te kunnen kijken. Een hoesje eromheen had ik nog niet. Ik ben er toch wel voorzichtig genoeg mee... Meestal.

Maar inmiddels is mijn één-jarige dochtertje ook geïnteresseerd in mama’s tablet. Die bewegende beelden zijn toch wel erg interessant. En aangezien haar motoriek nog wat nadere ontwikkeling behoeft, leek het me nu toch wel een verstandig idee om voor een hoesje te gaan kijken. Wat een timing dus dat ik een tablethoesje mocht uitzoeken op de website van hoesjesdirect.nl om er een review over te schrijven!

 

Zoveel keuze in tablethoesjes

Heel slecht ben ik in het maken van keuzes. Zie ik één hoesje wat ik erg leuk vind, kijk ik toch nog even alle pagina’s door, want stel je voor dat ik een andere leuke mis. En leuke hoesjes zijn er genoeg te vinden op de overzichtelijke site van hoesjesdirect.nl. Toen ik eindelijk iets naar mijn gading had gevonden, stond ik alweer voor de volgende keuze: welk model tablet heb je? Euhm… ik weet dat het een iPad is, maar daar stopt mijn kennis toch wel. Hoe fijn is het dan dat je via de site hulp krijgt om vast te kunnen stellen welk model tablet je hebt en welk hoesje daar dus bij past. Dit vond ik een ontzettend fijne tool, anders had ik vast een verkeerd tablethoesje gekozen. Al heel snel ontving ik het hoesje thuis. Bij het openen van de doos bleek dat daar, naast het hoesje, ook nog een altijd van pas komend microfiber reinigingsdoekje bij zat.

iPad hoesje rozeTablethoesje van hoesjesdirect

 

Hoe handig!

Mijn keuze voor het tablethoesje heb ik vooral van het visuele laten afhangen. Hoe ziet het tablethoesje eruit. Wat zo’n hoesje allemaal kan en wat voor opties er nog meer op zitten, daar ben ik helemaal niet zo in thuis. Ik heb een rosékleurige tablet, dus ik vond daar een roze hoesje wel mooi bij passen. En dat gat aan de achterkant vond ik leuk omdat je dan het logo er doorheen zag. Wist ik veel dat dit hoesje zo super handig in gebruik zou zijn! Dat gat aan de achterkant heeft nog een functie ook. Door de achterkant te draaien kan je de tablet rechtop neerzetten, zowel horizontaal als verticaal. De tablet staat stevig en je hebt je handen vrij. Zo leuk als je het niet verwacht.

 

tablethoesje roze iPad

Enthousiast over mijn tablethoesje

Ik ben eigenlijk heel enthousiast over mijn keuze! Maar niet alleen dat, ook de website vind ik overzichtelijk en behulpzaam. De snelle service doet het bij mij ook goed. Niets zo vervelend als je iets graag wilt hebben en je moet er nog een tijd op wachten. Dus als je me nu even zou willen excuseren, ik trek mij eventjes terug op de bank met een kleedje, een kop thee en mijn tablet in zijn nieuwe hoesje en ga lekker een serie kijken.

Oh, en als mijn telefoon een nieuw hoesje nodig heeft dan weet ik dat ik uit al die verschillende iPhone hoesjes van hoesjesdirect.nl vast weer een goede keuze zal maken.

 

Meer blogs van Joyce:

Vloeren die fijn zijn voor een gezin met kinderen

Vloeren die fijn zijn voor een…

In een huishouden met (jonge) kinderen moet de vloer wel tegen een stootje kunnen. Een omgevallen glas met aanmaaklimonade, de vloer als tekenbord,…

Geld besparen? Zo doe je dat!

Geld besparen? Zo doe je dat!

Jarenlang hebben mijn man en ik allebei fulltime gewerkt. We hadden geen kinderen en konden dus onze salarissen lekker aan onszelf uitgeven.…

De babykamer van Joyce

De babykamer van Joyce

Is het niet één van de eerste dingen waar je over na gaat denken als je net weet dat je zwanger bent? De babykamer? Bij mij was dat zeker…

Hallo! Joyce is de naam. Geboren in ‘84 en sinds ‘03 samen met mijn man John. Wij wilden graag een kindje, maar dat bleek nog niet zo eenvoudig. Na twaalf jaar lukte het ein-de-lijk om via IVF zwanger te zijn en te blijven. In september ‘19 mochten wij papa en mama worden van onze dochter Indy. Wij wonen in Oud-Alblas met gezinslid nummer 4, hond Kayla. Ik werk op een notariskantoor en in het weekend mag ik graag genieten van uiteraard ons gezinnetje, maar ook van een glaasje wijn, lekker eten en gezelligheid. Mijn blogs zijn zoals ik het ervaar, niet altijd even serieus en soms met een vleugje sarcasme. Lees je gezellig mee?

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.