);

Een blauwe zomer met LoFff

Een blauwe zomer met LoFff

Blauw is de lievelingskleur van onze dochter Marisa en toen we het aanbod kregen om iets leuks uit te zoeken uit de nieuwe zomercollectie van LoFff werd het dan ook een donkerblauw zomerjurkje en een blauwe jumpsuit. Helaas was het zomerjurkje in maat 152 uitverkocht, maar daar wisten we wel wat op.

Het jurkje is namelijk té leuk om niet te laten zien, dus hebben we ons buurmeisje Amy in dit donkerblauwe zomerjurkje gestoken en wát een goede keuze. Kijk haar eens stralen!

 

LoFff zomercollectie 2018Blauw zomerjurkje van LoFff

Dit pittige zomerse jurkje kost €34,95.

 

Nog meer blauw in de zomercollectie van LoFff

Marisa koos vervolgens voor de blauwe jumpsuit met witte stipjes. Wij zijn hier gek op jumpsuits. Gewoon omdat ze zo lekker zitten en ze perfect zijn voor zonnige dagen die vaak nog niet zo zonnig en wat fris beginnen. Wanneer het nog te fris is voor een korte broek en te warm voor een lange. Of super voor van die mooie lentedagen. Je doet er makkelijk een vestje overheen. Deze jumpsuit, die er overigens ook is met witte “kwastjes” langs de halslijn, kost €49,95. Trek er een paar hoge sneakers onder aan en je hebt een lekker stoere zomerse outfit.

LoFff jumpsuitjumpsuit van Lofff

 

Uiteraard heeft LoFff ook deze zomer weer prachtige jurken in de collectie. En om even in het blauwe thema te blijven, zie je hieronder mijn favoriete blauwe jurken uit deze zomercollectie.

Prachtige blauwe zomerjurkLoFff zomercollectie 2018

Zijn het geen prachtige jurken? Dat kun je aan LoFff wel overlaten. Ook zo gek op donkerblauw? Ook zo gek van LoFff? Check dan hun webshop.

 

Meer blogs van Esmée:

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Kamperen is het leukste wat er is voor de kids

Kamperen is het leukste wat er…

Zolang het droog weer is, is kamperen tijdens de vakantie het allerleukste wat er is. Dat vond ik 20 jaar geleden en dat vind ik nog steeds.…

Energie besparen begint bij isoleren!

Energie besparen begint bij isoleren!

Een goed geïsoleerd huis is essentieel om energie te besparen en het comfortniveau te verhogen. Daar bedoel ik mee, dat het makkelijk behaaglijk…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.