Een blauwe zomer met LoFff

Een blauwe zomer met LoFff

Blauw is de lievelingskleur van onze dochter Marisa en toen we het aanbod kregen om iets leuks uit te zoeken uit de nieuwe zomercollectie van LoFff werd het dan ook een donkerblauw zomerjurkje en een blauwe jumpsuit. Helaas was het zomerjurkje in maat 152 uitverkocht, maar daar wisten we wel wat op.

Het jurkje is namelijk té leuk om niet te laten zien, dus hebben we ons buurmeisje Amy in dit donkerblauwe zomerjurkje gestoken en wát een goede keuze. Kijk haar eens stralen!

 

LoFff zomercollectie 2018Blauw zomerjurkje van LoFff

Dit pittige zomerse jurkje kost €34,95.

 

Nog meer blauw in de zomercollectie van LoFff

Marisa koos vervolgens voor de blauwe jumpsuit met witte stipjes. Wij zijn hier gek op jumpsuits. Gewoon omdat ze zo lekker zitten en ze perfect zijn voor zonnige dagen die vaak nog niet zo zonnig en wat fris beginnen. Wanneer het nog te fris is voor een korte broek en te warm voor een lange. Of super voor van die mooie lentedagen. Je doet er makkelijk een vestje overheen. Deze jumpsuit, die er overigens ook is met witte “kwastjes” langs de halslijn, kost €49,95. Trek er een paar hoge sneakers onder aan en je hebt een lekker stoere zomerse outfit.

LoFff jumpsuitjumpsuit van Lofff

 

Uiteraard heeft LoFff ook deze zomer weer prachtige jurken in de collectie. En om even in het blauwe thema te blijven, zie je hieronder mijn favoriete blauwe jurken uit deze zomercollectie.

Prachtige blauwe zomerjurkLoFff zomercollectie 2018

Zijn het geen prachtige jurken? Dat kun je aan LoFff wel overlaten. Ook zo gek op donkerblauw? Ook zo gek van LoFff? Check dan hun webshop.

 

Meer blogs van Esmée:

Van schoenenverkoopster tot zelfstandige

Van schoenenverkoopster tot zelfstandige

Ik loop tegen de 50. Volgens mijn allerliefste collega Lisette kan ik doorgaan voor 25, maar dat valt te betwijfelen wink

Voor mij geen kerstpakket elk jaar

Voor mij geen kerstpakket elk jaar

Met weemoed denk ik wel eens terug aan de tijd dat ik voor een werkgever werkte. Niet omdat ik mijn leidinggevende zo mis of het werk en zelfs…

Het grote kleine babyboek review + win

Het grote kleine babyboek review…

Toen ik 8 weken te vroeg beviel van onze dochter Marisa stond de wereld op zijn kop. Gelukkig had ik  een baby dagboekje in de kast liggen,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta.  Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.