);

De 10 leukste cadeaus voor nieuwe mama's

De 10 leukste cadeaus voor nieuwe mama's

Er is een baby geboren, en dat moet gevierd worden! Of het nu gaat om je beste vriendin, je lieve zus of een verre nicht, jij gaat waarschijnlijk met veel plezier op kraambezoek. Dat nieuwe wondertje wil jij immers ook aanschouwen. Het is bovendien een goede manier om de mama in kwestie eens goed in het zonnetje te zetten. Je neemt natuurlijk een cadeautje mee voor de baby, maar heb jij ook aan de moeder gedacht?

Sieraden, een cadeaubon, een bos bloemen of een heerlijke fles wijn. Er zijn genoeg dingen waar je een nieuwe mama blij mee kan maken. Het feit dat er aan haar wordt gedacht is op zich al ontzettend fijn. Leg haar dus in de watten met een attent cadeautje.

Wil jij weten wat nu echt de allerbeste cadeaus zijn voor kersverse moeders? Dan raden wij je aan het onderstaande artikel te lezen. Wij geven je namelijk 10 tips die jij absoluut niet wil missen. Wij hopen dat dit artikel jou inspiratie zal geven om een fantastisch cadeau voor de nieuwe mama uit te kiezen.

 

De beste cadeaus voor nieuwe mama’s – Onze top 10

Wij hebben speciaal voor jou een top 10 samengesteld met daarin de beste cadeaus die jij voor een kersverse moeder kan meebrengen. Wij weten zeker dat één van deze cadeau ideeën ook jouw aandacht zal trekken. Laten we snel beginnen met het eerste cadeau uit onze lijst.

 

  1. Moedermelk sieraden

Een cadeau met een emotionele waarde doet het eigenlijk altijd goed. Zodoende zijn moedermelk sieraden hét ideale cadeau voor nieuwe mama’s. Het zijn sieraden waar een klein beetje moedermelk in verwerkt wordt. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, en er is zodoende altijd wel een passend juweeltje te vinden.

Moedermelk sieraden zijn enorm waardevol, aangezien deze de periode van het nieuwe moederschap en de band tussen moeder en kind vereeuwigen.

 

  1. Een voucher voor de schoonheidssalon

Je kunt je voorstellen dat een moeder na de bevalling en een reeks aan gebroken nachten wel toe is aan wat ontspanning. Het is dan ook een fantastisch idee om de nieuwe moeder een voucher voor haar favoriete schoonheidssalon cadeau te doen.

 

  1. Een mooie bos bloemen

Aangezien de kersverse moeder na de bevalling vaak een lange periode binnen zit, kan het een goed idee zijn om buiten naar binnen te halen. Dit kun je doen door een prachtige bos bloemen mee te nemen.

 

  1. Verzorgingsproducten

Help de nieuwe mama om thuis heerlijk te kunnen ontspannen door wat lekkere verzorgingsproducten mee te nemen. Denk aan wat maskertjes of een heerlijk ruikende set van badzout en douchegel.

 

  1. Een huispak of badjas

In het kader van comfort, kan een heerlijk zachte badjas of een luxe huispak ook zeker goed in de smaak vallen bij nieuwe mama’s. Kies een leuk printje zodat zij zich niet alleen comfortabel voelt, maar ook nog eens de show steelt.

 

  1. Een fotoshoot

Iedere moeder heeft de wens om een prachtige fotoshoot met haar kindje te laten maken. Echter is een dergelijke shoot redelijk prijzig, en is dit zodoende niet voor iedereen haalbaar. Het is dan ook een fantastisch idee om dit cadeau te doen.

 

  1. Kook een maaltijd

Onderschat niet de waarde van tijd en aandacht. Weet je niet wat je mee moet nemen, maar wil je toch graag iets voor de nieuwe mama betekenen? Neem dan een volle tas boodschappen mee en kook een heerlijke maaltijd voor haar.

 

  1. Gepersonaliseerde sieraden

We hadden het eerder reeds over moedermelk sieraden, echter kun je natuurlijk ook voor een ander gepersonaliseerd sieraad kiezen. Denk aan een ketting met de initialen van de baby of een ring met geboortesteen.

 

  1. Een cadeaubon om heerlijk te shoppen

Laat de nieuwe mama zichzelf eens heerlijk verwennen door haar een cadeaubon van haar favoriete kledingwinkel te geven. Wij weten zeker dat zij je enorm dankbaar zal zijn.

 

  1. Een goede fles wijn

De negen maanden zijn voorbij, en daar mag eindelijk op gedronken worden. Neem dus een heerlijke fles wijn of andere alcoholische drank mee waar de moeder met volle teugen van kan genieten.

 

Dit artikel is geschreven door Mama Jewels.

Bekijk hier al onze producten.

4 Tips voor het opruimen van je kledingkast

4 Tips voor het opruimen van je…

Een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd, en zorgt voor overzicht! Een opgeruimde kast maakt het ook makkelijker om de juiste kledingstukken…

Alles wat je moet weten over collageen

Alles wat je moet weten over collageen

Collageen is een term waar je waarschijnlijk weleens van gehoord hebt. Niet gek, want de laatste jaren is er veel over gezegd en geschreven.…

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.