);

Belle en het Beest ballroom speelset winnen!?!

Belle en het Beest ballroom speelset winnen!?!

Het verhaal van Belle en het Beest, wie kent het niet. Mooi dorpsmeisje wil meer dan het dorp, wil avontuur. Ze wordt nogal opdringerig het hof gemaakt door een gladde dude met flinke spierballen die zichzelf graag in de spiegel ziet, maar zij ziet hem niet staan. Vindt hem ook niks aan. Het zit financieel nogal tegen. Vader gaat werk zoeken in een ander dorp, komt een kasteel tegen, gaat naar binnen en wordt door het Beest vastgezet. Dochter gaat hem zoeken, komt ook het kasteel tegen en vindt haar vader … en het Beest. Beest laat vader gaan als het meisje blijft. Beest wordt verliefd op dorpsmeisje, dorpsmeisje uiteindelijk ook op het Beest, gladde dude met spierballen wil dorpsmeisje terug en wil het Beest vermoorden en dorpsmeisje weet het Beest ternauwernood te redden van de dood, kust hem en Beest wordt prins.  En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde.

Wie kan hier nou niet van houden???

 

Belle en het Beest / Prins ballroom speelset

Het werd dus tijd voor een prachtig stuk speelgoed waarmee kleine Belle en het Beest fans urenlang het verhaal kunnen naspelen. En dat speelgoed is er nu met de Belle en het Beest ballroom speelset. De speelset is met een reguliere verkoopprijs van 63 euro niet goedkoop, maar het heeft dan ook een groot formaat. De poppen zijn ongeveer 25 cm hoog, de doos is ook gelijk het decor van de balzaal en er zit een standaard bij zodat de poppen blijven staan en ermee gedanst kan worden. En wanneer je op de robijnen ketting van Belle drukt, dan speelt daar de tune van dit mooie sprookje.

Op dit moment koop je deze speelset met extra korting via bol.com voor € 55,24. Hoe lang die prijs aanhoudt, weet ik niet. Dus wees er snel bij.

Dit is wel jouw kans om zo'n prachtige Disney speelset voor je kind te winnen, want we mogen een exemplaar weggeven! Te gek natuurlijk voor Sinterklaas pakjesavond of onder de Kerstboom!

Belle en het Beest speelset luxe

 

Disney's Belle en het Beest speelgoed set winnen?

Deze prachtige set waarbij Belle en het Beest gaan dansen, het Beest in de Prins verandert en met een druk op de knop en de tune van Belle & Het Beest gespeeld wordt, kun jij winnen. Wat je daarvoor moet doen?

 • Ga naar het actiebericht op Facebook
 • Geef dit bericht een heart of een yes
 • Geef een reactie op dit bericht, tag je beste FB vriendinnetje met dochter die dit ook fantastisch zou vinden
 • Delen vinden we leuk, maar hoeft niet per se
 • Je krijgt een extra winkans wanneer je ook ons Instagram account volgt en op het actiebericht een reactie plaatst met tag naar een Insta vriendin met dochter

Deze winactie duurt t/m donderdag 30 november. Vrijdag 1 december maak ik de winnaar hier op de blog bekend. Alleen als de winnaar diezelfde dag nog reageert, kan ik garanderen dat dit mooie cadeau voor 5 december binnen is. Reageert de winnaar niet vóór zondag 3 december, dan trek ik die zondag een nieuwe winnaar. 

DE WINNAAR IS BEKEND! GEFELICITEERD:  Wendy Verhagen-Frijters — stuur je mij even een mail op info@website4mama.nl?

Hoe je kinderen meer vitaminen binnen krijgen

Hoe je kinderen meer vitaminen…

Als iemand het belang van gezonde voeding en supplementen kent dan ben ik het wel. Al meer dan 20 jaar kamp ik met zeer regelmatige migraines…

Hoe maak je de mooiste foto's met je smartphone?

Hoe maak je de mooiste foto's met…

We kunnen ons niet meer voorstellen hoe we vroeger foto's maakten zonder onze telefoons. Tegenwoordig zijn onze telefoons zo geavanceerd dat…

De leukste familieplanners van 2022 en 2023

De leukste familieplanners van…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 7

 1. Marian B

  nov 23, 2017 at 07:47

  Leuk! Doe mee voor mijn zus en nichtje, echte Belle en het Beest fans! 2. Kim

  nov 23, 2017 at 08:04

  Jaaaaaa super. Onze dochter is gek op belle! 3. Jacqueline Van de Manakker

  nov 23, 2017 at 09:31

  Dat zou er hier eentje echt prachtig vinden 4. Annabel de Ruiter

  nov 23, 2017 at 09:39

  Zo leuk! Doe graag mee voor onze dochter ?? 5. Berendina Jaasma

  nov 24, 2017 at 07:35

  leuk voor de kleinkinderen!
  ik volg op instagram 6. Claudia Diependaal

  nov 24, 2017 at 01:42

  Wauw zijn ze niet geweldig ik doe heel erg graag mee! 7. Wat een gave speelset. Ik maak heel graag kans.

  Ik volg je op Facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)
  Ik heb het bericht geliked op facebook en iemand getagd.This thread has been closed from taking new comments.