);

Behind the shop: Superhelden Kinderkleding

Behind the shop: Superhelden Kinderkleding

In behind the shop geven we een kijkje achter de schermen van webshops. Welk gezicht zit achter die leuke webshop? Wat beweegt iemand om een webshop te starten en hoe wordt het ondernemerschap gecombineerd met het moederschap? Deze vragen én meer gaat Monique Bos van de webshop Superhelden Kinderkleding & Speelgoed dit keer beantwoorden.

En ik zou zeker verder lezen, want je kunt een te gekke pyjama winnen voor jouw zoon of dochter.. van Paw Patrol. Hoe super is dat!

 

Interview met Monique over Superhelden Kinderkleding

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Monique, wonend in Hoogeveen met mijn man en 2 zoons Daan (9 jaar) en Mark (5 jaar) en ons konijn Snuf Robin van Persie, tja jongens hè wink Ik word deze maand 42 jaar oud. 

 

Hoe lang geleden startte je een webshop?

Mijn webshop startte ik in oktober 2015 onder de naam HipByMoos. In juni van afgelopen jaar ondergingen we een make-over naar Superhelden-Kinderkleding met bijpassend logo.

Webshop Superhelden Kinderkleding

Startte je de webshop naast een baan of ben je direct fulltime voor je webshop gegaan?

Ik startte de shop naast mijn baan.

 

Wat doe je voor werk naast je webshop?

Toen ik mijn webshop begon zat ik gedeeltelijk in de WW, tegenwoordig werk ik weer 20 uur op het reisbureau als reisadviseur.

 

Kun je ons wat over je webshop vertellen?

De naam van mijn webshop verklapt het al, in de webshop verkoop ik kinderkleding van diverse superhelden als Paw Patrol, Superman, Spiderman en Batman, maar ook meisjeshelden als Frozen en Hello Kitty. Je vindt er o.a. ook speelgoed, dekbedhoezen, knuffels en accessoires voor de kinderkamer, alles gericht op superhelden. Al die leuke spullen verkoop ik aan mama's, papa's, oma's, opa's, ooms en tantes van kleine superhelden!

 

Als je een product mag noemen uit je shop, welke is dat en waarom?

Het assortiment in de shop wisselt nogal, maar de kleding van Paw Patrol is altijd populair bij de klanten. Zelf vind ik de (verkleed)kleding en opbergboxen van de échte helden zoals Batman helemaal geweldig.

Paw Patrol payjama jongensPaw Patrol pyjama meisjes

(Let op! Dit artikel kun je winnen! Meedoen? Check even de beschikbare maten door op het gewenste artikel te klikken en lees daarna verder...)

 

Waar ben je het meest trots op vanaf het moment dat je Superhelden online zette?

Ik ben het meest trots op de enorme groei van de shop, maar ook op mijzelf, ik heb zo ontzettend veel geleerd in de afgelopen 1,5 jaar! 

 

Is het runnen van een webshop goed te combineren met het moederschap? Zijn er situaties waarbij het juist goed uitkomt of lastig is?

Het hebben van een webshop vind ik prima te combineren met schoolgaande kinderen. Mijn kinderen hebben nu ook wel de leeftijd dat ze begrijpen dat mama af en toe moet werken achter de computer. Ik kan mijn werk aan de winkel ook zo inplannen dat zij er, als ze vakantie hebben, zo min mogelijk “last” van hebben, zodat we ook leuke dingen kunnen doen. Ik werk in de tijd dat ze naar school zijn en in de avonden ook vaak nog wel.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

De plannen voor de toekomst zijn om verder te groeien zodat ik het assortiment van Superhelden-kinderkleding verder kan uitbreiden. 

 

Heb je een tip voor mensen die pas een webshop gestart zijn of met een shop willen beginnen?

Doe vooraf goed onderzoek, naar welke naam, waar ga je een website (laten) bouwen, wat voor artikelen (zijn ze wel in te kopen?),wat is je doelgroep (waar verstopt die zich), is het financieel haalbaar? (heb je starterskapitaal nodig), doe (online)cursussen en vooral: heb een plan!

 

Kijken wat Superhelden kinderkleding verkoopt? Kijk dan eens op de website en volgen kun je op Facebook, Twitter en Instagram.

 

Win-actie!

Hoe leuk! Je kunt een pyjama / Shortama winnen van Paw Patrol voor jouw zoon of dochter! Geef hieronder in een reactie de maat die je graag zou winnen en zet erbij of het voor een jongen of een meisje is. Om de beschikbare maten te checken, klik je op het plaatje van de jongens of meisjes pyjama. Geef je een maat op die niet beschikbaar is, dan kunnen we je ook niet als winnaar kiezen. Extra winkans als je ook even een duimpje of hartje geeft aan het actiebericht op Facebook en een reactie daar achterlaat.

Woensdag 15 februari maken we een winnaar bekend.

Hieronder reageren betekent dat we je mailadres in onze maillist opslaan. Je ontvangt dan voortaan onze nieuwsbrief News4Mama. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

 

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 17

 1. celina

  feb 10, 2017 at 02:59

  Leuk om te lezen, ik doe mee voor de jongens paw patrol shortama in maat 98! 2. Anna Wienen

  feb 10, 2017 at 03:13

  Super leuk! Ik doe mee voor maatje 98/104 voor mijn dochter. Voor het roze pyiamaatje
  Facebook: An Na 3. Jacqueline van de Manakker

  feb 10, 2017 at 03:27

  Ik doe mee voor een jongenspyama maat 110 4. Claudia Diependaal

  feb 10, 2017 at 03:31

  Een meisje in 98-104 zou leuk zijn. Ik heb al eens wat besteld daar. Hele leuke winkels! 5. elisabeth maria martina

  feb 10, 2017 at 04:50

  pyama paw patrol maat 115 voor kleinzoon tije zou wel heel cool zijn 6. Tess

  feb 10, 2017 at 05:03

  De roze is heel cute! Maat 116! Handig dat de voorraad er ook bij staat! 7. Heidie

  feb 11, 2017 at 06:18

  Erg leuk die superheldenkleding, ik zal de webshop onthouden.
  Ik maak graag kans op een Paw Patrol Sky pyjama voor mijn dochtertje, maat 110/116 8. Kitty

  feb 12, 2017 at 09:42

  Ohhh gaaf!! Ik wil wel eens iets winnen voor mijn grootste mannetje, die valt z vak buiten de boot
  Maatje 110 zal hem van de zomer zeker wel passen  1. 4Mama

   feb 15, 2017 at 12:01

   GEFELICITEERD Kitty! Jij hebt de shortama voor je zoontje gewonnen in maat 110. Stuur je even een mailtje aan info@website4mama.nl met je adresgegevens? Dan zal Superhelden Kinderkleding deze naar je toesturen.   1. Kitty

    feb 15, 2017 at 12:17

    Waaaaaaah super leuk! Joerinis er helemaal blij mee! 9. Marian B

  feb 13, 2017 at 12:59

  Ik ben weer van de partij! Hier maak ik mijn zoontje (een echt Paw Patrol fan) zeker blij mee. Maat 110 (110/116 mag ook hoor) 10. Bodil

  feb 13, 2017 at 03:17

  Super leuk! Alyssa vindt Skye een echte heldin! Maat 110/116 zou haar perfect passen, dus wij maken héél graag kans! 11. Esther Hofstra

  feb 14, 2017 at 10:56

  Wat een leuke actie, mijn zoon is gek op Paw Patrol! Ik doe graag mee voor een maat 110/116 :-) 12. michael noo

  feb 14, 2017 at 03:03

  Doe heel graag mee voor een meisjes variant in de maat 110 13. Linda Smeets

  feb 14, 2017 at 08:16

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor onze dochter die binnenkort jarig is en Paw Patrol fan ????
  Dus: voor een meisje, maat 110 / 116.This thread has been closed from taking new comments.