);

Behind the shop: Madhura Bags + winactie!

Behind the shop: Madhura Bags + winactie!

In behind the shop geven we een kijkje achter de schermen van webshops. Welk gezicht zit achter die leuke webshop? Wat beweegt iemand om een webshop te starten en als er kinderen zijn, hoe wordt het ondernemerschap gecombineerd met het moederschap? Deze vragen én meer gaat Madhurika Veraart van de webshop Madhura Bags beantwoorden.

En ik zou zeker verder lezen, want Madhura Bags geeft ook nog eens een prachtig cadeau weg aan een echte tassenliefhebber!!

 

Interview met Madhurika over haar webshop Madhura Bags

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Madhurika Veraart,38 jaren jong en 17 jaar samen (9 jaar getrouwd) met een van de allerleukste mannen die er op deze wereld rondlopen. Samen hebben wij 2 dochters van 14 en 16 jaar en een zoon van 8. Sinds een aantal jaar hebben wij Rotterdam verruild voor Fijnaart waar we heerlijk ruim wonen.

 

Hoe lang geleden startte je Madhura Bags?

Op 1 april 2013 ben ik mijn webshop begonnen. Toch alweer even geleden als ik het zo opschrijf. Veel geleerd trouwens in de afgelopen tijd. Ooit wilde ik heel graag een fysieke tassenwinkel. Ik heb er zelfs nog  een ondernemersplan over gemaakt. Maar in combi met de kinderen die toen al snel in beeld kwamen stapte ik van dat idee af. Te gecompliceerd vond ik het. Te groot financieel risico ook. Absoluut geen spijt gehad van die keuze maar nu wel heel blij dat ik het op deze manier heb aangepakt.

Madhura Bags Webshop met tassen

 

Startte je de webshop naast een baan of ben je direct fulltime ervoor gegaan?

In eerste instantie heb ik de webshop op fulltime basis opgestart. Ik ging weg bij een bedrijf en dankzij het overschot aan tijd dat ineens vrij kwam heb ik dit besteed aan hetgeen ik ooit eerder had willen doen. Na een paar maanden kreeg ik een aanbod van een gerenommeerd bedrijf uit de voedingssupplementen branche (waar ik ruim 20 jaar werkzaam in ben) om parttime bij hen te werken. Om toch zeker te zijn van een vast inkomen, maar vooral omdat het merk me goed ligt, heb ik daar JA tegen gezegd en ben ik daar nu nog steeds werkzaam.

 

Wat maakt Madhura Bags anders dan andere tassenwebshops?

De slogan: You’re style, you’re personality zegt het al een beetje. Vrouwen die niet persé met de trends meelopen maar liever hun eigen stijl creëren en daarmee hun persoonlijkheid willen weergeven zijn bij Madhura Bags aan het goede adres. Ik verkoop tassen en portemonnees van merken waarvan het leer en/of imitatieleer van zeer goede kwaliteit is en een mooie afwerking heeft. Ik richt me vooral op het middensegment waardoor het prijstechnisch zeer redelijk is. Sinds een jaar verkoop ik mijn eigen lijn Tassieraden, om nog meer je eigen stijl te creëren en uniek te zijn.

 

Als je een product mag noemen uit je shop, welke is dat en waarom?

Eigenlijk is dit een hele productgroep: Tassieraden. Ontworpen en geproduceerd door Madhura Bags en onder hetzelfde label worden de tassieraden compleet geleverd op een display aan wederverkopers (winkels). Dit is dus echt mijn eigen merk en dat maakt het extra bijzonder. 

tassieraden van Madhurabags

 

Waar ben je het meest trots op vanaf het moment dat je Madhura Bags startte?

Sinds ruim een jaar ben ik leverancier van tassieraden met mijn eigen label. Een prachtige accessoire voor aan je tas om je eigen identiteit/stijl te benadrukken. Gemaakt van echt leder en nikkelvrije materialen. Met een team ontwerp ik de tassieraden zelf en heb de productie in eigen hand. Ik verkoop displays met tassieraden aan retailers ( vooral tassen-en sieraden winkels) en op deze manier word het merk Madhura Bags steeds bekender. Als ik dan in zo’n winkel ben en er is weer lekker verkocht en mensen hebben er goed op gereageerd, ja, dan ben toch wel trots eigenlijk. Heb ik toch maar voor elkaar gekregen.

Kijk hier voor de tassieraden

 

Is het runnen van een webshop voor jou goed te combineren met het moederschap?

Een webshop runnen omvat veel meer dan ik had gedacht voordat ik begon. Het is heel veel werk wat naast een parttime baan, een huishouden en agenda’s van drie kinderen, een man en die van mijzelf toch nog even moet gebeuren. Even zakelijk bellen is soms gewoon niet mogelijk. Voorheen kon ik daar best gestressed van raken. Dacht ik overal direct op te moeten reageren.  Nu is het anders. Ik heb bij geleerd. Op bepaalde delen (dagdelen en/of avonden) van de week ben ik bezig met Madhura Bags. Dat is voor mij heel goed te combineren en bel ik dus ook niet iemand terug vanonder de afzuigkap terwijl de rijst staat te koken. En van dat besluit is tot nu toe nog niemand minder van geworden.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Eigenlijk ben ik al met de plannen die ik voor de toekomst had bezig. Mijn eigen merk Madhura Bags op de markt brengen ordringen. Wat ik  al eerder vertelde ben ik al een tijd bezig met de display,s met tassieraden. De eerste samples van een eigen tassenlijn welke ik wil realiseren  zijn  inmiddels ook al binnen.  Het jaar 2018 staat voor het verfijnen ervan! En wie weet wat de toekomst me verder brengt……

 

Heb je een tip voor mensen die pas een webshop gestart zijn of met een shop willen beginnen?

Het is vooral een advies. 24/7 werken aan je eigen bedrijf lijkt soms te moeten. Maar van wie? Kader ruim tijd voor jezelf en je gezin in. Kader dus ook op dezelfde manier tijd voor je bedrijf in. Dan pas kun je echt aandacht besteden aan hetgeen wat op dat moment belangrijk is. En ja, ik moet ook langs het voetbalveld staan, naar drie ouderavonden in een korte tijd, naar die o zo belangrijke ondernemersavond, en shit,hebben ze weer studiedag op de basisschool! Probeer de balans te houden. Stel prioriteiten en laat je vooral niet gek maken!!

 

Madhurika, ontzettend bedankt voor dit interview! Zien wat voor moois Madhurika in haar webshop Madhura Bags verkoopt? Kijk dan eens op haar webshop en volgen kun je op Facebook

Tassieraad madhura bagsleren tassieraad Madhura Bags

 

Win-actie!

Van Madhura Bags mogen we een prachtig tassieraad weggeven!!! Hoe leuk!

Dit moet je doen om kans te maken:

 • Ga naar het actiebericht op Facebook, geef dit bericht een yes of een heart en reageer op dit bericht. Niet verplicht, maar wel leuk als je een foto van je tas post waaraan je dit sieraad wilt hangen!! 
 • Openbaar delen op je Facebook tijdlijn geeft een extra winkans en het is natuurlijk ook altijd wel zo aardig als je Madhura Bags volgt op Facebook.
 • Onder dit blog reageren betekent ook een extra winkans.
 • Op maandag 18 december maken we de winnaar bekend.

Hieronder de blog reageren voor een extra winkans betekent dat we je mailadres in onze maillist opslaan. Je ontvangt dan voortaan onze nieuwsbrief News4Mama. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

DE WINNAAR IS BEKEND! GEFELICITEERD: Gerda van Drunen, jij wint een prachtig tassieraad. Mail je even je gegevens door op info@website4mama.nl?

 

4 Tips voor het opruimen van je kledingkast

4 Tips voor het opruimen van je…

Een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd, en zorgt voor overzicht! Een opgeruimde kast maakt het ook makkelijker om de juiste kledingstukken…

Alles wat je moet weten over collageen

Alles wat je moet weten over collageen

Collageen is een term waar je waarschijnlijk weleens van gehoord hebt. Niet gek, want de laatste jaren is er veel over gezegd en geschreven.…

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Reacties 2

 1. Claudia Diependaal

  dec 09, 2017 at 12:04

  Ik doe heel erg graag mee! 2. Marian B

  dec 09, 2017 at 08:56

  Leuk. Ik doe mee!This thread has been closed from taking new comments.