);

Behind the shop: Deez Babykamers + winactie

Behind the shop: Deez Babykamers + winactie

In behind the shop geven we een kijkje achter de schermen van webshops. Welk gezicht zit achter die leuke webshop? Wat beweegt iemand om een webshop te starten en als er kinderen zijn, hoe wordt het ondernemerschap gecombineerd met het moederschap? Deze vragen én meer gaat Desire van de webshop Deez Babykamers beantwoorden.

Let op: dit artikel bevat een winactie!

 

Interview met Desire over haar webshop Deez Babykamers

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Desire Smit. Ik ben 34 jaar en al 16 jaar samen met mijn man. Samen met onze 2 stoere zoons van 4 en 9 jaar wonen we in Pijnacker.  We vinden het heerlijk om samen op wintersport te gaan. En om heerlijk sportief bezig te zijn.

 

Hoe lang geleden startte je Deez Babykamers?

4 Jaar geleden startte ik met de webshop. Eerst met voornamelijk kinderkleding en afgelopen november heb ik de keuze gemaakt om me meer te gaan focussen op baby- en kinderkamers. Vooral omdat hier mijn passie meer in zit. 

 

Waarom een webshop?

Na de geboorte van mijn jongste zoon Dale ben ik gestopt met werken. Maar ik kwam er na 3 maanden achter dat stil zitten niets voor mij is. Al snel was het idee geboren om een webshop te starten vanuit huis. Dat was goed te combineren met de zorg voor onze zoon.

 

Houdt Deez babykamers je fulltime bezig of doe je nog werk ernaast?

Naast dat ik de webshop fulltime bijhoud ben ik moeder van 2 stoere jongens van 4 en 9 jaar oud. Wat ook een fulltime baan is. Mijn 2 stoere mannen geven mij veel inspiratie voor nieuwe producten voor in de shop en sommige producten laat ik ook eerst door hen testen zodat ik zeker weet dat het ook echt “leuk” en “stevig”genoeg is. 

 

Wat kunnen mensen vinden in Deez Babykamers?

Deezbabykamers is er voor je babyuitzet, decoratie en accessoires in de baby- en kinderkamer.

webshop Deez babykamers

 

Als je een product mag noemen uit je shop, welke is dat en waarom?

Het leukste product wat we momenteel online hebben staan is het babynestje, deze kan je geheel naar eigen smaak laten maken. Je kan zelf de wafelstof kleur uitkiezen. En daarbij passend een deken en speelkleed uitkiezen.

Babynestje babykamer accessoires

 

Waar ben je het meest trots op vanaf het moment dat je Deez Babykamers startte?

Dat ik heb durven focus te geven aan 1 richting. En niet proberen de V&D te worden van alle Disney spullen. Ook ben ik in de afgelopen 4 jaar gegroeid in het aantal bestellingen per jaar. Waar we in het eerste jaar nog maar 100 bestellingen hadden heb ik afgelopen jaar bijna 2000 pakketten verstuurd naar onze klanten. Komende jaar hoop ik dit natuurlijk nog meer te kunnen uitbreiden.

 

Is het runnen van een webshop voor jou goed te combineren met het moederschap?

De webshop is prima te combineren met het moederschap. Zeker nu de jongste ook naar school gaat, doe ik als de kids naar school zijn de webshop zaken en ’s avonds indien nodig ook nog wat werk. En als de kinderen vrij zijn, probeer ik ook echt tijd voor hen te hebben, zodat ze lekker kunnen sporten en met vriendjes kunnen afspreken.

 

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Ik ga me komend jaar echt focussen op de babyuitzet en alles wat je nodig hebt om je kraamweek goed in te gaan. Ook geef ik advies aan nieuwe moeders welke producten leuk zijn om te hebben maar niet direct nodig en producten die je wel echt nodig hebt.

Voor ieder budget hebben we producten en je kan het natuurlijk zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt. Deezbabykamers wil daarin helpen balans te vinden.

 

Heb je een tip voor mensen die pas een webshop gestart zijn of met een shop willen beginnen?

De ultieme tip is er denk ik niet. Je moet veel passie hebben en doorzettingsvermogen. En het hebben van een eigen webshop kost echt tijd. Dus het is hard werken anders gaat het niet lukken.

 

speelgoed little dutch auto

Winnen!

We mogen van Desire een te gekke winactie opzetten. Zij stelt een houten auto of tractor van het merk Little Dutch ter beschikking. Prachtig speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Wat je moet doen om kans te maken?

 • Ga naar het bericht op Facebook en geef dit bericht een heart of yes
 • Geef het Facebookbericht ook een reactie
 • Stel zoveel mogelijk mensen op de hoogte van deze actie
 • En volg je Deezbabykamers al? 

DE WINNAAR IS BEKEND. GEFELICITEERD Marsha von Winckelmann! Stuur je me een mail op info@website4mama.nl met je adresgegevens?

Desire, ontzettend bedankt voor dit interview! Zien wat voor leuks op kinderkamer decoratiegebied Desire in haar webshop verkoopt? Kijk dan eens op Deezbabykamers.nl en volgen kun je o.a. op Facebook en Instagram.

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 4

 1. elisabeth maria martina

  mrt 08, 2019 at 05:25

  wat een leuk gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dat prachtige exemplaar #duimenmaar 2. Marian B

  mrt 09, 2019 at 08:25

  Leuk interview. Ik doe graag mee voor mijn lieve kleine neefje. 3. Lieke van Veen

  mrt 12, 2019 at 05:32

  Leuk ik doe heel graag mee voor mijn neefjes.
  Ik volg jou en Deezbabykamers ook op Facebook (Lieke van Veen) 4. Jolanda

  mrt 19, 2019 at 01:35

  Leuk zeg!This thread has been closed from taking new comments.