);

Wat is de perfecte badkamerspiegel voor jouw gezin

Wat is de perfecte badkamerspiegel voor jouw gezin

Als moeder weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een functionele badkamer te hebben. Je zult het altijd zien, niemand wil ooit douchen of in bad, tot er één wel wil en dan willen ze allemaal tegelijk. Niet. Te. Doen. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je een badkamer hebt die op alles is ingesteld. Dus op het douchen van meerdere kinderen tegelijk en het op een rijtje tandenpoetsen en haren kammen. Oké, het allemaal tegelijk gebruikmaken van het toilet is nog een dingetje, maar dat is dan het enige. Toch vergeten we vaak een belangrijk onderdeel. Wat denk je van een badkamerspiegel? Je maakt het jezelf een stuk gemakkelijker wanneer je kiest voor een badkamerspiegel waar iedereen goed in kan kijken. Je kunt dan kiezen voor een grote badkamerspiegel of juist voor meerdere spiegels die je op verschillende hoogtes ophangt. Er zijn echter ook nog andere opties. Maak het jezelf nog gemakkelijker door te kiezen voor een badkamerspiegel met verwarming en/of verlichting.

Badkamerspiegels met verwarming voorkomen veel gedoe

Wil jij dat je kinderen ‘s ochtends douchen voor ze naar school gaan? Dan is dat al een uitdaging op zich. Maar die warme douche kan nog voor extra problemen zorgen. De badkamerspiegel beslaat door de stoom en dat kan voor vertraging zorgen in je ochtendroutine. Je kinderen willen zichzelf wel kunnen zien als ze hun tanden poetsen en hun haren borstelen. Door te kiezen voor één of meerdere badkamerspiegels met verwarming voorkom je dit soort ellende. De verwarming in de badkamerspiegel zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat en dat deze dus helder blijft, ook als er meerdere kinderen achter elkaar onder de douche springen.

Wil je zelf ook meer plezier van je badkamerspiegel?

Dan is een badkamerspiegel met verlichting en verwarming kopen een goed idee. Je hebt dan niet alleen de voordelen van een niet-beslagen badkamerspiegel, maar je hebt ook extra goede verlichting voor het aanbrengen van je foundation en de rest van je make-up. De badkamerspiegels met verlichting geven veel beter licht dan een losse lamp. Zo voorkomen deze spiegels met verlichting lelijke schaduwen. Hierdoor kun je je make-up nog beter aanbrengen. Je kunt die extra verlichting wel goed gebruiken, zeker op vroege ochtenden en op de late avond. Al kan het zomaar zijn dat je de verlichting op bepaalde momenten, na een slapeloze nacht door verkouden kinderen of een drukke dag, wel kunt vervloeken. Je ziet jezelf extra goed en dat kan best confronterend zijn!

Waar koop je zo’n mooie, functionele badkamerspiegel?

Een badkamerspiegel drukt best een stempel op de uitstraling van je badkamer. Het is dus van groot belang dat je een spiegel kiest die niet alleen heel functioneel is, maar die ook nog eens mooi is om te zien. Voor je serieus op zoek gaat, is het belangrijk om goed te meten. Ook is het slim om je te bedenken of je een spiegel met stekker wilt en of er wel een stopcontact in de buurt is zodat je volledig gebruik kunt maken van de extra functies als verlichting en verwarming.

Heb je alles op een rijtje? Dan kies je natuurlijk voor een badkamerspiegel van Sanexo.nl. Je kunt deze online bestellen of je brengt een bezoekje aan de showroom in Wernhout. Waar je ook voor kiest, zo’n badkamerspiegel is een echte aanwinst voor jouw badkamer.

 

Dit artikel is via een samenwerking tot stand gekomen.

 

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Natuurlijk, computers hebben de toekomst. En nee, vroeger komt nooit meer terug. Maar soms is het gewoon lekker om weer even terug te kruipen…

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

De modewereld is continu in beweging en dat betekent dat de huidige mode ook ieder seizoen anders is. Tegenwoordig blijven trends maar kort,…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.