);

Babykleding van LoFff

Babykleding van LoFff

Sinds de zomer van 2012 heeft meisjeskledingmerk LoFff ook een té leuke babylijn. De mooie zwierige jurkjes zijn er sindsdien ook voor de allerkleinste prinsesjes. De babyjurkjes worden altijd gecombineerd met een bijpassende legging. Zo is je outfit gelijk helemaal af.

In deze wintercollectie heeft LoFff een stijlvolle babylijn gemaakt voor elke dag en met jurkjes die perfect zijn voor Kerst en voor andere feestdagen. En natuurlijk komt de o zo bekende LoFff kleur blauw terug in deze babykleding collectie. De babymaten beginnen bij 62 t/m maat 86. Vanaf maat 92 begint de meisjescollectie en die gaat door t/m maat 152. De kleding valt normaal tot ruim.

Rebecca en haar dochtertje Niene mochten deze fabuleuze LoFff kerstjurk reviewen.

 

LoFff: “we dress girls fabulously”!

En dat doen ze! Wat staat de Christmas dress Niene leuk, vinden jullie ook niet? Een echt meisje meisje en daar wordt mama vrolijk van. Helaas, of juist niet, heeft Niene nog geen eigen kledingsmaak omdat ze pas 11 maanden is. Dus zal zij het moeten doen met dat wat mama haar aantrekt. Maar het is toch leuk als ze later trots op mama is wanneer ze de foto’s terugziet.

Babykleding van LoFff

Wij hebben LoFff mogen ontdekken en zijn verliefd

Toen ik een jurk mocht uitkiezen voor deze review was ik meteen verliefd op de Christmas dress. De eerste keer dat Niene de jurk aan mocht, kwam de schoolfotograaf. Hét perfecte moment voor deze trotse mama om haar prinsesje in haar mooiste jurk naar de crèche te brengen. En zie het resultaat.

Jullie weten waarschijnlijk al wat Niene met kerst draagt. wink

babycollectie  LoFff

 

Waarom LoFff?

Comfort

De stof van het jurkje en de legging is heerlijk zacht en bestaat voor 95% uit katoen en voor 5% uit lycra. De jurk heeft aan de achterkant 3 knoopjes waardoor het makkelijk aan en uit te trekken is. En Niene kan er goed in bewegen, wat ik heel belangrijk vind. Ook voor een feestelijke jurk.

Kwaliteit

Ook na een aantal wasbeurten, binnenstebuiten en op 30 graden, zijn zowel het jurkje als de legging nog als nieuw. Beide mogen overigens op 60 graden gewassen worden. Handig voor ongelukjes…

Style

Een leuke bijkomstigheid is dat de set op diverse manieren te combineren is. Zo is de jurk ook super leuk met een roze maillot. De legging is met het zilveren dessin al een plaatje op zich en laat zich leuk combineren met een roze romper en dito vestje.

 

Wat kost deze LoFff set?

De prijs van het jurkje met de legging is € 39,95 en daarmee valt LoFff in de iets duurdere kledingmerken. Maar je hebt dan wel een jurkje met legging van een prachtige kwaliteit, dat goed zit en wat haar schitterend staat.

Ik kan niet wachten totdat Niene gaat lopen en kan dansen in een zwierig LoFff jurkje. Wij zijn fan en gelukkig kan Niene nog heel lang LoFff dragen.

Rebecca & Niene

PS: LoFff heeft een eigen webshop, waar je de hele babylijn kunt bekijken en kopen. Kijk daarvoor op ForLoFffelygirls.com

 

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Natuurlijk, computers hebben de toekomst. En nee, vroeger komt nooit meer terug. Maar soms is het gewoon lekker om weer even terug te kruipen…

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

De modewereld is continu in beweging en dat betekent dat de huidige mode ook ieder seizoen anders is. Tegenwoordig blijven trends maar kort,…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.