);

Agenda's en planners voor ambitieuze mama's + WINNEN

Agenda's en planners voor ambitieuze mama's + WINNEN

Ik ben niets zonder agenda, planner en to do lijstjes. Ik ben een chaoot en móet alles opschrijven zodat ik mijn afspraken niet vergeet en gefocust blijf. Het liefst schrijf ik in agenda’s en planners waar ik blij van word. Een mooie omslag, fijn papier om op te schrijven en als er dan ook nog is nagedacht over de vormgeving van de inhoud en wat ik als ondernemer nodig heb om te helpen doelen te stellen en focus te houden, dan heb je me.

Ook zo’n papierfreak? En op zoek naar dé agenda of planner die jouw leven in 2018 gaat vergemakkelijken of zelfs eerder al? Ik zet er 6 voor je op een rij en vertel je zonder omhaal wat volgens mij de voor- en nadelen zijn van elke planner. Want de perfecte planner… bestaat die? We zullen zien. 

» Check hier: agenda's en planners van 2019

» Lees ook: de leukste gezinsplanners van 2018 en 2019

 

Welke agenda en planner gebruik ik nu?

Vorig jaar ontving ik een exemplaar van de Zakenmam agenda. Deze agenda heb ik het hele jaar gebruikt en ik ben er tevreden over. Je begint elke maand met een maandoverzicht, je hebt ruimte om je kilometers en omzet te noteren en je kunt je prioriteiten voor die maand opschrijven en dingen die je echt niet moet vergeten. Ik ben eens gedoken in de wereld van de agenda's en planners. En dan met name de agenda's en planners die geschikt zijn voor drukke, ambitieuze mama's zoals ikzelf. En ik kwam prachtige exemplaren tegen. Kijk maar...

 

LIV PlannerLIV Planner

Ik werd vorig jaar verliefd op de luxe uitstraling en de prachtige, zachte leatherlook omslag. Deze planner moest het dit jaar voor mij gaan doen. Je hebt op elke pagina de mogelijkheid je afspraken, doelen, bel-afspraken en social media planning voor die dag op te schrijven. Alleen het bleek voor mij niet werkbaar. Het heeft geen kalender én geen tabjes voor de maanden (die waren er ooit wel, maar al tijden niet meer verkrijgbaar). Je kunt elk moment beginnen wanneer jij wilt maar dat is dan ook gelijk het probleem. Deze planner kan op geen enkele wijze dienst doen als agenda, want bij een agenda kun je ook vooruit afspraken inplannen. Omdat je het niet in maanden op kunt delen, wordt dat heel onoverzichtelijk en dus moet je nog apart een agenda aanschaffen. Daarnaast is de planner niet hervulbaar. Je moet dus elk jaar weer een dure uitgave doen inclusief omslag. 

+ Prachtige leatherlook omslag, luxe en zakelijke uitstraling, veel ruimte om je taken op te schrijven voor elke dag

- Geen jaarkalender, geen tabbladen, niet hervulbaar, geen bladwijzer, geen maanddoelen en terugblik mogelijkheden

Prijs: € 42,95 excl. verzending

De LIV Planner kun je NIET winnen.

 

Milly Pie

De Milly Pie komt binnen in een mooie hardroze tas. Een feestje om uit te pakken. De planner voelt robuust aan met een mooie linnen omslag en aan de binnenzijde van die omslag kun je visitekaartjes kwijt. Ik had gekozen voor het zakelijke zwart/wit, maar er zijn meer designs die meer kleur hebben. De Milly Pie wordt geleverd met een kladblok t.w.v. €4,95, dat je kwijt kunt in de omslag. Daar zit namelijk een ruimte voor een kleine tablet of voor dit kladblok.

Je kunt de Milly Pie in laten gaan wanneer jij dat wilt en bent dus niet gehouden aan een bepaald jaar. De inhoud is gericht op het stellen van je doelen en het houden van je focus en is vrouwelijk en gezellig ingedeeld. Voorafgaand aan elke maand geef je je belangrijkste to do’s en prioriteiten aan voor die maand en je must do’s per week en hoe je die gaat bereiken. De Milly Pie heeft over 2 pagina’s een verticaal weekoverzicht met tijdsaanduiding. (Inmiddels hebben ze ook een horizontale indeling beschikbaar) Bovenaan de pagina kun je je focus voor die week kwijt, welke maand het is en welke week. Zo kun je alvast vooruit nummeren qua weken en dagen en kan het dus goed dienst doen als agenda. Je hebt voldoende ruimte om afspraken te noteren, maar niet om hier ook je dagtaken in te schrijven. Daarvoor is een apart dik notitieboekje verkrijgbaar om al je to-do’s te noteren. Aan het einde van elke maand heb je 2 pagina’s voor je notities en een pagina voor reflectie: wat ging er goed en wat kon beter en wie of wat heb je nodig om het volgende maand beter te doen. Heel goed om privé en zakelijk aan het einde van elke maand stil te staan bij deze vragen, want heel vaak heb je het gevoel achter zaken aan te hollen. Dit laat je echt even stilstaan en nadenken. Ik ga zeker gebruik maken van mijn mooie Milly Pie. Hier word ik nou blij van!

+ Vormgeving, mooie prints, hoge kwaliteit, agenda functie met tijdsaanduiding, elk moment starten dus niet gebonden aan een jaar, fijn binnenwerk, hervulbaar, jaarkalender aanwezig, bladwijzer

- Geen maandoverzicht

Prijs: 49,95 incl. verzending

We mogen een Milly Pie Planner met kladblok weggeven! Kijk welk design jij het leukste vindt! En wil je ook zo'n prachtige planner, reageer dan met: Milly Pie

 

Purpuz Planner 2018Purpuz Planner

De Purpuz Planner is een zakelijk ogende agenda. Het is duidelijk dat deze agenda c.q. planner door een man ontworpen is. Hij heeft namelijk een mannelijk uiterlijk of genderneutraal als je het zo wilt uitleggen en dat is een kwestie van smaak. De binnenzijde is wel heel inspirerend maar niet met veel kleur. Er is duidelijk over nagedacht hoe men de agenda zou “moeten” gebruiken. Hij is dan ook naar aanleiding van Clen’s eigen omstandigheden tot stand gekomen. Na zijn burnout moest hij meer structuur in zijn leven aanbrengen en stilstaan bij dingen die hem gelukkig maakten. Er is dus veel ruimte om te leren van fouten of wat er juist heel goed ging en ingericht op het plannen van je zakelijk leven zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.

Zo begint elke maand met een maandoverzicht (love it!) waarin je niet alleen je afspraken kwijt kunt maar ook met wie je moet afspreken, waar je naartoe gaat, je experimenten en je beloning aan jezelf. Je maanddoelen schrijf je hierin op van zowel privé als zakelijk en je hebt een ruimte om er een creatieve invulling aan te geven. Het heeft een verticale agenda met tijdsaanduiding. Elke week kun je een to-do lijstje kwijt wederom onderverdeeld in privé en werk. Het zou mijn favoriete planner/agenda kunnen zijn als hij een wat “gezelligere” omslag en binnenzijde had gehad. Ik val erg op vormgeving en de Purpuz Planner is voor mijn smaak een beetje te grijs. Maar nogmaals, smaken verschillen. De Purpuz Planner heeft een flink A4 formaat, dus geweldig voor op je bureau, maar vrij groot voor in je handtas. Wat heel fijn is, is dat de Purpuz Planner gewoon plat open blijft liggen. Of je aan het begin van je agenda zit of aan het einde, dat maakt geen verschil. 

+ Maandoverzicht, veel ruimte voor zelfreflectie, doelen stellen en focus houden, agenda met tijdsaanduiding, leeslint, gebonden, blijft heel goed plat open liggen, fijn schrijfpapier

- Nogal zakelijk qua kleurgebruik

Prijs: € 34,99 incl. verzending

We mogen een exemplaar weggeven van de Purpuz Planner 2018. Is dit jouw agenda? Doe dan mee en geef als keuze de Purpuz planner op.

Kijk hier voor de Purpuz Planner 2019

 

My Journal 2018My Journal

Hou je van checklists en to-do lijstjes? Dan is My Journal echt iets voor jou. Het is een “kleintje” onder al deze agenda’s: hij is iets groter dan A5. Je My Journal 2018 begint met een jaarkalender 2018 en 2019, daarna een pagina met je geplande vakanties, 2 notitiepagina’s, je beste momenten van 2017 en je doelen voor 2018. Het heeft een verticale weekindeling zonder tijdsaanduiding en onderaan ruimte om je boodschappen, je bel/e-mail lijst en notities te noteren. Voorafgaand aan de maand kunt je lijstjes maken voor je doelen, je betalingen, je inkomsten, to do’s en not to do’s, je ideeën en je notities. Helaas ontbreekt een maandoverzicht voorafgaand aan de maand, anders had het voor mij echt een perfecte compacte planner en agenda in 1 geweest. Prettig is het dubbele leeslint, zodat je weet waar je bent gebleven en het elastiek zodat de agenda dicht blijft in je tas.

Achterin de 2018 planner kun je afspraken voor 2019 alvast noteren, je doelen voor 2019, wat je zou doen met een miljoen (ook leuk), wat je allemaal wilt gaan doen in 2019 op cultureel en creatief gebied en je relaxtime, je werk en persoonlijke ontwikkeling, je fitness en gezondheid, je vakanties en ook leuk is de pagina hoe je jezelf ziet in 10 jaar. Verder nog heel veel pagina’s voor notities en doelen stellen. Kortom, er wordt aan het einde van de agenda veel vooruit gekeken. Maar heel leuk had ik het gevonden als ik die pagina’s juist aan het begin van mijn agenda had gekregen, zodat ik deze plannen voor 2018 had kunnen maken. Nu schrijf je ze aan het einde van het jaar op voor het jaar erop en koop je een nieuwe agenda. De oude verdwijnt in de kast en daar liggen dan ook al je ideeën en gedachten voor komend jaar. Jammer vind ik dat. Maar ondanks dat laatste minpuntje vind ik het wel een aanrader, deze My Journal. Hij is heel clean en minimalistisch en of je dat mooi vindt, is een kwestie van smaak. In dezelfde stijl heb je overigens ook planners voor je vakanties en je trouwdag.

+ compact formaat, veel ruimte voor doelen gedachten en notities, dubbel leeslint, elastiek om journal bijeen te houden

- Geen maandoverzicht, vooruitblikken liever aan het begin gehad

Prijs: € 15,99

Ik mag 2 exemplaren van de My Journal 2018 weggeven! Zoek je een compacte no-nonsense planner en agenda en hou je van lijstjes maken, dan is deze echt iets voor jou. Zet dan in je reactie: My Journal

Kijk hier voor de My Journal 2019

 

Happy Planner

Deze agenda komt uit Amerika en bestaat uit een complete lijn van diverse agenda’s met stickers en andere accessoires om de agenda helemaal van jou en gezellig te maken. Via een vriendin kwam ik met de agenda in aanraking en ik was snel verkocht. Je kunt de agenda in verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen krijgen en ik koos voor eentje met een horizontale dagindeling met gezellige kleuren. Je hebt er ook bij met andere indelingen en voor andere doelen, zoals een voor je maaltijden en recepten, je fitness/health planning, een voor leerkrachten, etc. Je hebt ze in mini, middelgroot en groot formaat. Dit hier is de middelgrote Classic uitvoering met horizontale dagindeling.

Vooral voor mensen die het leuk vinden om te fröbelen, plakken, knippen en hun gevoel willen uiten door creatief bezig te zijn, is deze lijn een geschenk. Zelf ben ik geen fröbelaar en ben ik gewoon op zoek naar een fijne agenda en planner ineen, maar gezien het succes van de bullet journals kan ik me zeker voorstellen dat je hier iets moois van kunt en wilt maken. Deze Happy Planner agenda is niet op elke hoek van de Nederlandse straat verkrijgbaar. Het is echt zoeken. Je kunt bij de leuke webshop Paper District terecht voor een heel grote collectie Happy Planners en accessoires. Leuk is dat je bestelling bij Paper District feestelijk en met aandacht wordt ingepakt. Daar zit duidelijk een ondernemer achter met liefde voor papier.

De Happy Planner heeft zogenaamde discs, waardoor het handig is om maanden te verwijderen als je later begint met je agenda, en een geplastificeerde omslag. Voorafgaand aan elke maand krijg je een pagina om je doelen te formuleren en je notities op te pennen. Ook heeft het een maandoverzicht wat ik erg prettig vind voor mijn contentplanning en om de vrije dagen en afspraken van dochterlief in de gaten te houden. De agenda start per juli 2017 en gaat door tot en met december 2018. Deze is dus dit jaar al te gebruiken. De Happy Planner Classic is een heel fijne agenda, maar is voor puur zakelijk gebruik mij net iets te frivool.

+ maandoverzicht, doelen en plannen maken voorafgaand aan de maand, maandaanduiding tabjes, ziet er gezellig uit

- Weinig ruimte voor zakelijke notities, vooral voor privé gebruik

Prijs: € 29,99

Paper District stelt een shoptegoed van 20 euro beschikbaar, dat je (gedeeltelijk) kunt besteden aan bijvoorbeeld een Happy Planner naar keuze of een van die leuke accessoires. Alle bestellers ontvangen tot het einde van oktober sowieso 10% korting wanneer je de code 4mama gebruikt bij het afrekenen. Kies je voor het shoptegoed van Paper District, zet dan in je reactie: Happy Planner

 

Flow Planners Agenda 2018Flow Planners agenda

De Flow Planners agenda heb ik nog niet in mijn handen gehad, want deze nieuwe agenda wordt eind november pas verwacht. Dit is een prachtig nieuw Nederlands initiatief van Marloes. Veel planners en agenda’s ontstaan vanuit een behoefte van de ontwerper in de hoop dat meer mensen die behoefte hebben. Ik denk dat Marloes met de Flow Planners agenda wel de spijker op z’n kop slaat voor de vrouwelijke ondernemer.

Uiteraard kun je in het begin je personalia kwijt, daarna krijg je een uitleg van de agenda en een jaarkalender van 2018 en 2019. Daarna een terugblik op 2017: wat waren je successen, wat kon er beter en wat heb je bereikt zijn zomaar een paar vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden. Dat doe je zowel voor je persoonlijke leven als je zakelijke leven. Vervolgens krijg je 2 spreads met een vision board persoonlijk en zakelijk. Dat wordt dus lekker plaatjes en teksten knippen en plakken. En dan de vooruitblik. Ook weer privé en zakelijk uiteraard. Vervolgens krijg je veel ruimte om je maanddoelen te omschrijven. Super dat hieraan gedacht is!

 

 

Flow Planners agenda weekindeling

Je agenda begint eind december. Je kunt er vanaf week 50 gebruik van gaan maken. Elke maand begint bij je rittenadministratie. Hiervoor krijg je 4 bladzijden. Daarna je 1,5 pagina voor je urenadministratie en een halve pagina voor je projectadministratie. Hierin is de Flow Planner echt uniek! Elke week start met een pagina waarin je je doelen opschrijft, je taken voor die week, je boodschappen en je maaltijdenplanning. Een geweldige mix van zakelijk en privé dus. Je agenda geeft 2 dagen op 1 bladzijde met tijdsaanduiding. Het grappige is dat je bij elke dag kunt bijhouden hoeveel je gedronken hebt. Het lijkt wel alsof Marloes de planner voor mij gemaakt heeft. Ik vergeet nogal eens mijn lichaam van het nodige vocht te voorzien. Herkenbaar?? Ook kun je op deze bladzijden je taken thuis, werk en je belafspraken noteren. De binnenzijde is afwisselend blauw met roze. Elk kwartaal wordt voorafgegaan met tips van professionals zoals een belastingconsulent, jurist, life coach en social media adviseur. 

Prijs: 39,95 excl. verzending

+ ringband, agendafunctie, plannersfunctie, heel compleet, rittenadministratie, urenadministratie, veel ruimte voor reflectie,

- Geen maandoverzicht

Van deze te gekke Flow Planners agenda mogen we 1 exemplaar weggeven. Ben je overtuigd dat dit jouw favoriet is, doe dan mee en geef als reactie: Flow Planners.

Leuke tip: je kunt hier gratis een printable agenda van 2018 downloaden

 

Zo, dat waren ze. 6 Agenda's en planners, allemaal heel verschillend. Ik heb ze hier voor me liggen en ik weet nog niet waar ik dagelijks mee ga werken. Van de een word ik heel blij als ik er alleen al naar kijk, de ander is vooral heel praktisch en zo hebben ze allemaal wel wat. Alleen de Flow Planner heb ik nog niet mogen voelen en daar ben ik heel benieuwd naar. Moeilijk hoor. Vind jij het ook zo moeilijk kiezen? Je zult toch moeten als je kans wilt maken op een van de agenda's en planners.

Kans maken? Dit is wat je moet doen.

 • Maak je keuze
 • Ga naar het actiebericht op Facebook en geef dit bericht een yes of een heart (volgen doe je mij natuurlijk al of ga je nu direct doen...toch? wink)
 • Vertel in een reactie welke agenda jij wilt winnen en waarom (let op: niet alle agenda’s zijn te winnen)
 • Hieronder reageren op de blog geeft je een extra winkans, je schrijft je dan ook gelijk automatisch in voor onze nieuwsbrief.

Jouw favoriet ook op Facebook volgen? Klik voor Milly Pie, Purpuz Planner, My Journal, Paper District, Flow Planners

Heel veel vrouwen hebben gereageerd en meegedaan aan de win-actie. Wat leuk dat ik 6 daarvan blij mag maken, maar het spijt me ook voor al die anderen die ik moet teleurstellen. Ik weet ook hoe fijn een goede agenda en planner is. Ben je in de gelegenheid, dan zou ik je favoriet zeker aanschaffen. Ga niet voor een mindere dan jouw nummer 1 planner. Je hebt er zoveel lol van!

DE WINNAARS ZIJN BEKEND:

 • De Milly Pie is gewonnen door: Birgit van Haastrecht
 • My journal is gewonnen door: Felice Veenman + Lieke Verdonschot
 • Flow Planners agenda is gewonnen door: Sanne Verhoeven-Laurs
 • Shoptegoed Happy Planner is gewonnen door: Bertine van Spijk
 • De Purpuz Planner is gewonnen door: Judith Rotmans

Winnaars hebben tot vrijdag 20 oktober de tijd om te mailen naar info@website4mama.nl met hun adresgegevens.

 

Meer blogs van Esmée:

Jezelf verwennen met een sieraad

Jezelf verwennen met een sieraad

We doen het eigenlijk te weinig: onszelf verwennen. Vaak kan een lekker geurende doucheschuim en bodylotion er nog net vanaf, maar blijven…

Zo vind je jouw ideale bank

Zo vind je jouw ideale bank

De bank: hét meubelstuk dat de woonkamer domineert en waar het hele gezin lekker onderuit bij elkaar moet kunnen zitten. Tenminste… dat is…

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 70

 1. AnnaB

  okt 04, 2017 at 07:58

  Mooie agenda's De Purpuz planner vind ik mooi en lijkt mij handig 2. Wendy

  okt 04, 2017 at 08:16

  Wow wat een handige agenda's! Mij lijkt de flow planner ook de fijnste ???? met een handig taken lijstje en het doelen stellen. 3. Saskia

  okt 04, 2017 at 08:23

  Ik ben ook al tijden op zoek naar een agenda die er leuk uit ziet, maar nog belangrijker fijn werkt. Ik ben erg nieuwsgierig naar Milly Pie dus ik doe graag met de actie mee om kennis te maken met de Milly Pie. 4. Al een tijdje op zoek naar een leuke en handige agenda! Ik ga voor de Milly pie planner. Ziet er leuk uit en hij lijkt mij super handig! 5. Samantha

  okt 04, 2017 at 08:35

  Milly Pie! Lovely! 6. Arina

  okt 04, 2017 at 08:41

  Jaaaaa, de Milly Pie zou ik zo graag gaan gebruiken!
  Heerlijk artikel Esmée, krijg meteen plan en lijstjes schrijven kriebels :) 7. Marisa

  okt 04, 2017 at 08:52

  De Flow planner komt als geroepen voor een creatieveling als ik, vaak ben ik al over the place en met deze agenda geloof ik dat ik veel meer rust ga kunnen creëren ???????? 8. Birgit van Haastrecht

  okt 04, 2017 at 08:55

  Ik doe graag mee voor de Milly Pie! Daar heb ik al zoveel goede berichten over gelezen. Er is een roze variant met olifanten, mijn lievelingskleur met mijn lievelingsdier. Die ‘moet’ ik dus wel hebben ???? 9. Angelique

  okt 04, 2017 at 09:15

  Ik doe graag mee voor de Milly Pie, heb er zoveel over gehoord dat ik graag een kans waag 10. Erika Slegers

  okt 04, 2017 at 09:42

  My Journal!!!
  Ik ben dol op "to-do" lijstjes maken en word nog blijer als ik ze kan afstrepen! ????????
 11. Susan willemen

  okt 04, 2017 at 10:00

  Milly pie, de naam alleen al klinkt gewoon top. Qua looks en inhoud meer mijn stijl 12. nancy van der kamp

  okt 04, 2017 at 10:19

  ik ga voor de simpele my journal 2018, makkelijk overzichtelijk zonder poespas 13. Afra Peeters-Stans

  okt 04, 2017 at 10:27

  Ik ben echt dol op papier/blocnotes en agenda’s en wat ziet de flow planner er goed uit! Die zou ik wel eens een jaartje willen proberen! 14. Hi. Ik ben vooral op zoek naar en hele functionele planner om focus te houden en doelen te stellen. Gezien mijn bizz vind ik het top dat zelfreflectie ook erin verwerk is dus de purpuz planner zou een mega kado voor mij zijn!! 15. Marlies

  okt 04, 2017 at 11:21

  De happy planner!!

  Ik ben zo benieuwd naar deze planner, helaas is de prijs een struikel blok. Hoop dat ik via deze weg kennis kan maken met de planner. Lijkt mij handig in de druk leven als moeder :).. (fingers crossed) 16. Wendy

  okt 04, 2017 at 11:35

  Wauw, de milly pie! Helemaal mijn stijl. Ik maak dus graag kans op deze agenda. 17. Noortje

  okt 04, 2017 at 11:46

  Ik denk dat ik voor de Flow planner zou gaan! Erg leuk om te zien dat deze helemaal in het Nederlands is! Ik krijg bij deze de (postitieve) kriebels om er in te gaan schrijven! 18. Patricia Verhaar

  okt 05, 2017 at 06:24

  My Journal
  Ik zou graag My Journal willen uitproberen. Ben gek op lijstjes en dingen noteren. Elk jaar zoek ik me suf om de juiste agenda te vinden maar tot op heden heb ik hem nog niet gevonden maar misschien is dit hem wel. 19. Sylvia

  okt 05, 2017 at 07:14

  Wat een leuke blog heb je gemaakt. Heel verhelderend. Ik ben vaak creatief bezig dus ik kies voor t shoptegoed van de Happy Planner. 20. Linda

  okt 05, 2017 at 07:43

  Milly pie lijkt mij het meest praktisch, maar gezellig tegelijk. Een super combi voor een vrouw! 21. Bibi

  okt 05, 2017 at 07:58

  Happy planner- paper district :) 22. chantal

  okt 05, 2017 at 08:45

  Happy planner!!

  Ik ben zo'n moeder die het knutselen en freubelen nodig heeft om bij zinnen te blijven. Ik gebruik mijn planner dan ook om herinneringen vast te leggen en ben bijna toe aan een nieuwe 23. Chantal

  okt 05, 2017 at 10:35

  Milly Pie kolibri! Why? It's a paper personal coach to carry everwhere!!! 24. Anita

  okt 05, 2017 at 12:24

  Ohhh nu ben ik verliefd op de happy planner!!! Wat een mooie! Lijkt mij heerlijk om daar alle doelen en taken in te noteren. Zo maak ik vast een vliegende start in 2018!! 25. Marian B

  okt 05, 2017 at 01:01

  Flow Planners! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze agenda, lijkt me echt geknipt voor mij. Ik zet 'm op mijn wishlist! 26. Judith

  okt 05, 2017 at 01:15

  De flow planner zou geweldig zijn. Zeker omdat ik nog wel eens wat vergeet ookal zet ik het in de telefoonagenda. Druk met werken, kinderen sporten sociaal leven en net een bedrijf begonnen. Dus hij zou goed gebruikt worden. 27. Temmy

  okt 05, 2017 at 01:30

  Ben heel benieuwd naar de happy planner! 28. Marjolein

  okt 05, 2017 at 03:35

  Tja, dan zou ik toch voor de Flow planner gaan........ of toch voor de Purpuz planner en deze dan zelf opleuken? Tjeetje, nu maak je het me nog moeilijk. Dan toch mijn eerste keuze, de Flow planner! 29. Christa

  okt 05, 2017 at 06:26

  De Flow planner is geweldig en super handig. Lijkt mij de perfecte planner voor een chaoot die overal briefjes en sticky notes heeft liggen om vooral niets te vergeten. :) 30. Annabel de Ruiter

  okt 06, 2017 at 08:15

  My Journal: iedereen die mij kent zal het beamen. Haha ik ben van de 'te doen' lijstjes en dol op het afvinken daarvan ??????. Ik waag graag een kansje! 31. Nicole

  okt 06, 2017 at 11:39

  Wat een leuke en praktische blog. Als leerkracht gebruik ik nu de leerkracht organizer om mijn afspraken thuis en op school gescheiden en overzichtelijk te houden.
  De Millie Planner is denk ik een mooie aanvulling om doelgericht te blijven werken. Deze zou ik dan ook graag willen winnen. 32. Vera

  okt 06, 2017 at 11:46

  Ik ben een duizendpoot en soms wat chaotisch..
  Ken je dat? Ergens aan beginnen, halverwege iets leuks tegenkomen en helemaal afgeleid wegdwalen?
  That's me!
  Ik maak to-do-lijstjes tot en met, voor thuis, de winkel en meer.
  Een doel is niet altijd helder, of nou ja, het doel wel maar de weg ernaartoe niet..
  Helder krijgen wat telt, wat het doel is en welke weg je hiervoor gaat bewandelen.
  Anyway. Ik denk dat de Milly Pie agenda mij enorm gaat helpen!

  Vera 33. Karin

  okt 06, 2017 at 11:51

  Ooooeh! Ik ga voor My Journal, had ik al op mijn lijstje gezet :) 34. Nita

  okt 06, 2017 at 12:41

  Oh ik zou voor de Milly Pie gaan. Ik ben me daar al in het verdiepen. Vooral de Milly Fant! Zooooo gaaf, die zou mijn 2018 écht top maken. 35. Jolanda Tempel

  okt 06, 2017 at 01:11

  O dit zou zo fijn zijn dan vergeet ik nooit meer een margemiddag van de kids  1. Jolanda Tempel

   okt 06, 2017 at 01:13

   Graag de Milly Pie 36. Francisca

  okt 06, 2017 at 01:22

  Super win actie agenda journal????? ideaal vor werk prive school vrijwilligers werk en al mn ideen te notwren in deze super agenda/ journaal 37. Caroline Minderhoud

  okt 06, 2017 at 04:00

  Milly Pie, vind ik super mooi. 38. Channa

  okt 06, 2017 at 04:26

  WoW! De Milly Pie ???? Lijkt me helemaal geweldig! We zijn aan t verbouwen en ik heb nog 1001 projecten die ik zo graag wil oppakken na dat we klaar zijn! Zou echt perfect zijn 39. Judith

  okt 06, 2017 at 06:10

  Ik loot graag mee voor de grote Purpuz, past mooi niet in mijn tas dus lijkt me fijn op mijn werktafel. en voor het overzicht. en om bij dingen stil te staan en over na te denken. kortom, count me in :-) 40. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 41. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 42. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 43. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 44. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:47

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 45. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:47

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 46. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:47

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work!  1. Angelique Gribling

   okt 06, 2017 at 07:58

   Ah.. sorry lieve mensen.. Zoals jullie zien, kan ik niet eens rustig 1 (!!!) berichtje plaatsen.. Heb Echt een planner nodig. ????  2. Angelique Gribling

   okt 06, 2017 at 07:59

   Ah.. sorry lieve mensen.. Zoals jullie zien, kan ik niet eens rustig 1 (!!!) berichtje plaatsen.. Heb Echt een planner nodig. ???? 47. Marjolein van Bers

  okt 06, 2017 at 08:18

  De Happy planner lijkt me erg gaaf. Ik gebruik nu al jaren de leerkrachtorganiser. En deze is denk ik iets meer algemeen en ziet er fantastisch uit. Ik wil deze wel proberen. 48. Lyn

  okt 07, 2017 at 12:58

  Ik doe graag mee voor My Journal 49. Xenia

  okt 08, 2017 at 04:18

  Wat een fijn overzicht van planners
  Ik heb er echt 1 nodig voor het nieuwe jaar
  Flow Planners lijkt me super! Doe graag mee 50. ik ben dol op papier en absoluut no nonses...my journal lijkt me de iedeale agenda 51. Maria

  okt 08, 2017 at 09:36

  Helemaal verliefd op de Milly Pie agenda. Maak me blij:-) 52. nienke

  okt 09, 2017 at 08:25

  Ik ???? lijstjes en to-do-lists... dus voor een "my journal" 53. Suzanne

  okt 10, 2017 at 02:48

  Wat leuk! Ik zou de 'my journal' wel willen winnen. Nu 4 maanden na mijn laatste bevalling is mijn geheugen nog niet wat het zijn moet. Dus lijstjes worden hier heel veel gemaakt???????? 54. Jennifer

  okt 10, 2017 at 06:58

  De Flow Planner, wauw! Lijkt me zo handig! 55. Lieke Verdonschot

  okt 10, 2017 at 09:55

  De My Journal klinkt echt als de perfecte agenda voor mij. Geen poespas (lees afleiding) maar gewoon lekker duidelijk zodat ik mijn focus ook blijf houden op de dingen die moeten gebeuren :-) 56. Anita Diepeveen

  okt 10, 2017 at 11:25

  Met mijn drukke leven waarin van alles gebeurd en weer veranderd zou ik heel blij zijn met de planner van Milly Pie Heerlijk om ook extra dingen op te schrijven in het notitieboekje want daar hou ik van En fijn dat je na het einde van de maand even kan stilstaan voor je weer verder gaat 57. Susanne van der Veen

  okt 10, 2017 at 11:43

  My Journal zou précies bij mij passen!! 58. Queenie Schut

  okt 10, 2017 at 05:15

  De " Flow Planner " lijkt mij ontzettend leuk om te winnen.. Tijdens het plannen gelijk een beetje Flowen met zo'n drukke agenda. 59. Tina Vriens

  okt 11, 2017 at 05:33

  Al tijden op zoek naar juiste agenda. Milly Pie lijkt me geweldig maar erg prijzig dus hoop deze nu te winnen en eindelijk weer overzichtelijk te kunnen plannen 60. Yolanda Roos

  okt 11, 2017 at 07:23

  Milly Pie 61. Jacqueline

  okt 12, 2017 at 04:20

  Graag zou ik meedoen met de winactie. Ik zou dan gaan voor de milly pie fly 62. Jacqueline

  okt 12, 2017 at 04:20

  Graag zou ik meedoen met de winactie. Ik zou dan gaan voor de milly pie fly 63. Jacqueline

  okt 12, 2017 at 04:20

  Graag zou ik meedoen met de winactie. Ik zou dan gaan voor de milly pie fly 64. Liesbeth

  okt 12, 2017 at 01:03

  Ik wil heel graag de milly pie planner winnen! Lijkt mij heerlijk om in te werken/schrijven/plannen! 65. Mendy

  okt 12, 2017 at 11:11

  De happy planner vind ik heel mooi.
  Ideaal voor mij 66. Felice Veenman

  okt 23, 2017 at 01:18

  Hij is binnen ! schattig ingepak ( dat is al een cadeautje op zich ) en hij is in het echt nog mooier en handiger dan op het plaatje! Dank! 67. Marcella

  nov 12, 2017 at 09:43

  Ik kan wel een milly pie gebruiken in mijn leven!!! Groetjes marcellaThis thread has been closed from taking new comments.