);

De leukste adventskalenders voor kinderen

De leukste adventskalenders voor kinderen

Adventskalenders worden steeds populairder. Er komen steeds meer soorten adventskalenders op de markt: van culinaire adventskalenders tot de beauty adventskalender en adventskalenders voor kinderen. In dit artikel heb ik de leukste adventskalenders voor kinderen verzameld. En natuurlijk met een link zodat je deze kunt bekijken en eventueel kunt kopen.

Ben je dus op zoek naar een leuke adventskalender voor je kind, lees dan snel verder.

 

De leukste adventskalenders voor kinderen in 2022

 

LEGO adventskalender 2022LEGO Adventskalender 2022

Bouw de spanning op naarmate de kerstdagen dichterbij komen met deze LEGO City adventskalender (60352) speelgoedset. Kinderen kunnen de dagen aftellen met leuke minimodellen, populaire personages uit de tv-serie LEGO City Adventures en coole accessoires. Vouw de speelmat met een besneeuwd winterwonderland uit en je bent helemaal klaar voor fantasierijke avonturen. De LEGO City adventkalender van 2022 is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.

Deze LEGO adventskalender kost 22,99 en je koopt en bekijkt ‘m hier

Natuurlijk is er van elke LEGO variant als Friends, Star Wars en Marvel Guardians een adventskalender te krijgen. Dus voor elke LEGO fan zijn of haar eigen Adventskalender.

Kijk hier voor de volledige selectie LEGO adventskalenders

 

aftelkalender kerst van Tony Chocolonely

Tony Chocolonely aftelkalender

Het aftellen naar kersemuss was nog nooit zo leuk als met de Tony's aftelkalender. Elke dag een vakkie, zo wordt aftellen 'n makkie. Steeds met een tiny verrassing in alle smaken van de regenboog.

Lekker!

De Tony Chocolonely Kerst aftelkalender kost 17,49 en je bekijkt ‘m hier

 

 

Little Dutch adventskalender kerst 2022Little Dutch Adventskalender

Aftellen tot Kerst is nog nooit zo leuk geweest! Maak in december elke dag een pakje open uit de adventskalender en bouw zo je eigen kerstdorp naar aanloop van de kerstdagen. De opbergdoos bevat een achtergrond van stevig karton met winterse illustraties en 24 cadeautjes met daarin 25 houten figuren. Kom schaatsen op het plein, koop je kerstboom bij de stal en slee door het dorp heen. Na 24 dagen is het kerstfeest dan eindelijk daar!

De Adventskalender van Little Dutch kost 29,95 en je koopt ‘m bij Bol.com

 

Adventskalender kerst 2022 van Fidget ToysFidget Toys Adventskalender 2022

Met deze unieke fidget toys adventskalender is het 24 dagen feest! Deze luxe uitvoering heeft 24 verschillende fidget toys, voor ieder dag een ander speeltje.

Is het een nieuwe Pop it of misschien wel een mood octopus? Maak de vakjes open en ontdek elke dag een nieuwe verassing!

Fidget toys zijn ontzettend behulpzaam voor kinderen en volwassenen die moeite hebben met concentreren of niet goed stil kunnen zitten. Het is een goed alternatief voor slechte gewoonten zoals nagelbijten en aan het haar zitten. Daarnaast is het bevorderlijk voor de ontwikkeling en motoriek.

Deze adventskalender koop je hier voor 34,95

 

 

Pokémon adventskalender kerst 2022Adventskalender met Pokémon figuurtjes

Wie liever Pokémon figuurtjes verzamelt in plaats van chocolade eet, is er ook een Adventskalender met 24 Pokémon karakters. Elke dag een verrassing; met deze prachtige Pokemon adventskalender is het elke dag een feestje.

Tel af en open elke dag een deur om te zien welke Pokemon figuur er vandaag achter de deur schuilt.. Geweldig om cadeau te doen aan de Pokemon fans onder ons.

Deze adventskalender kost 34,50 en je koopt ‘m hier

 

 

adventskalender voor meisjes met sieraden

Een sieraden Adventskalender voor meisjes

24 sieraden als bedeltjes, kettinkjes, armbandjes, oorbelletjes. Je kan je kleine meisje waarschijnlijk niet gelukkiger krijgen met deze adventskalender.

Deze koop je voor 49,99 bij Bol.com.

Kijk hier voor meer info

 

Maar je hebt niet alleen superleuke adventskalenders voor meisjes. Ook aan jongens is gedacht. Zie hieronder…

 

adventskalender voor jongens met 24 autootjes

 

Een adventskalender voor kleine auto liefhebbers

Is de jouwe gek van autootjes. Deze adventskalender heeft niet alleen een speelmat, maar ook nog eens 24 toffe autootjes om op 1e kerstdag mee te spelen. Hoe cool!

Deze leuke adventskalender koop je voor 49,99 bij Bol.com en je kan hier klikken voor meer informatie

 

Of deze adventskalender dan voor gamers…

 

Minecraft adventskalender 2022

 

Minecraft Adventskalender 2022

Ook voor minecraft liefhebbers is er een adventskalender met 24 toffe stationery items als pennen, potloden, markers, lineaaltje, gummetjes, keycord, stickers, etc.

Allemaal dingen die je kan gebruiken voor school.

De minecraft adventskalender kost 53,75 en je koopt ‘m hier.

 

 

 

adventskalender met dino's voor jongens

 

De adventskalender voor dino liefhebbers

Heb jij een kleine dino liefhebber thuis? Dan is dit dé adventskalender die je in huis moet halen. Met een toffe speelmat en natuurlijk alle soorten dino’s. Welke dino zal er morgen achter een deurtje verschijnen? Spannend!

De dino adventskalender kost 49,99

en je bekijkt ‘m hier

 

Wil je nu liever zelf een adventskalender samenstellen en zelf shoppen voor 24 kleine leuke cadeautjes? Kijk dan hieronder eens...

adventskalender zelf maken

 

Zelf een adventskalender vullen

Wil je liever zelf 24 kleine cadeautjes kopen, dan is dit een heel leuke optie. Gewoon een kant en klare adventskalender die je helemaal zelf kan vullen. Uiteraard gemaakt van stevig karton met 24 leuke doosjes in kerstsfeer. In diverse designs verkrijgbaar. Maar ook in diverse uitvoeringen als hout.

Kijk hier voor deze versie. Deze kost 24,95.

 

Voor welke adventskalender heb jij gekozen?

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.