);

Accessoires waar je als vrouw écht niet zonder kunt

Accessoires waar je als vrouw écht niet zonder kunt

Wij vrouwen zijn gek op accessoires. En het liefst passen we de stijl en de kleur aan op elke outfit die in onze kast hangt. Maar welke accessoires moet je nou echt in huis hebben? Wat zijn de accessoires waar je als vrouw écht niet zonder kunt? Je leest het in dit blog.

 

Tassen maken de vrouw

Natuurlijk mag en tas niet ontbreken en het liefst heb je er meerdere zodat je vaak kunt switchen en je tas kan aanpassen aan je gemoedstoestand van die dag, aan de omstandigheden en natuurlijk niet te vergeten aan je outfit. Zelf ben ik gek op de Enrico Benetti tas. Deze tassen zijn heel betaalbaar en stijlvol. De stijlvolle rugzak vind ik vaak handig om tijdens het shoppen of wandelen m’n armen en handen vrij te hebben. Een schoudertas zakt vaak halverwege af. Maar een handtas met schouderband vind ik ook heel fijn. Als ze maar niet te diep zijn, anders ben je eerst 10 minuten aan het graaien voordat je gevonden hebt wat je zocht. En vakjes… een goede tas heeft veel vakjes. ????

 

Telefoonhoesje

Een telefoonhoesje zegt meer over jou als mens dan je in eerste instantie zou denken. Heb je een hoesje met de afbeelding van je kinderen erop, dan mag je aannemen dat de moeder in kwestie niet zonder haar kids kan. Heb je een hoesje dat heel praktisch is, dan kan de vrouw een onderneemster zijn of houdt gewoon niet van poespas. Glitters en blinbling op de telefoonhoes, dan zie je dat waarschijnlijk ook terug in haar outfits en sieraden. Een telefoonhoesje zegt dus net zoveel over jou dan de sieraden die je draagt.

 

Sieraden

En dan komen we dus bij de sieraden. Zelf ben ik van de less is more, maar er zijn zeker ook vrouwen die graag over de top gaan met hun sieraden. Ik heb een paar armbanden, ringen en een ketting die ik naar speciale gelegenheden aandoe. Ook heb ik een earcuff om m’n oor te versieren. Door je sieraden voor speciale gelegenheden te houden, blijven ze bijzonder. Mensen zullen ze ook eerder opmerken, omdat je ze niet vaak draagt.

 

Make-up en een luchtje

De een heeft er geen enkel probleem mee om zonder de deur uit te gaan en de ander moet er niet aan denken. Zelf boeit het me niet zoveel. Ik ga gewoon naar de super zonder make-up. Maar aan de andere kant is een eyeliner en wat mascara zo gezet. En vaak voel je jezelf ook beter als het hoofd er net iets fruitiger uitziet. Voor de een dus een must om altijd bij je te hebben en voor de ander…

Wat je ook altijd bij je draagt is natuurlijk je favoriete geurtje. Een mooi accessoires om mee af te sluiten.

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.