);

5 Tips voor schoenen tijdens de intelligente lockdown

5 Tips voor schoenen tijdens de intelligente lockdown

Het is lente en het is heerlijk weer. Helaas zitten de meeste mensen ook thuis en komen we steeds minder buiten. Als we al buiten komen is dat voor een boodschap of om de kinderen even uit te laten razen in een speeltuin of park. Het is even wennen, maar hier heb je andere schoenen voor nodig dan de schoenen die je normaal droeg naar je werk of de sportschool. Daarom van ons vijf tips voor schoenen tijdens de intelligente lockdown.

 

Teenslippers: makkelijk om even naar de tuin te lopen

Gemak staat in deze rare tijden voorop, dus geen gecompliceerde dames schoenen met hakken en touwtjes. Zelf heb ik mijn teenslippers al helemaal kaal gelopen de afgelopen vier weken en nu we nog zeker tot eind april thuis zitten ben ik van plan een nieuw paar aan te schaffen. Nu zijn teenslippers makkelijk om even naar de tuin te lopen of om een pakketje aan te pakken, traplopen blijft een uitdaging en ook als ik de hond moet uitlaten, draag ik liever iets anders.

 

Er zitten alleen maar voordelen aan witte sneakers

De witte sneakers dames collectie heeft weer mijn aandacht dit seizoen. Eigenlijk kan je gewoon niet zonder witte sneakers. Voor de zomer draag ik echt bijna altijd witte sneakers. Het loopt lekker en ik kan er lange tijd de hond mee uitlaten. Het makkelijke van witte sneakers is ook dat ze eigenlijk op alles passen. Dus als je onverwachts even de deur uit moet hoef je niet gelijk andere schoenen aan. Er zitten alleen maar voordelen aan witte sneakers!

 

Als de pantoffels aan zijn, dan gaan ze ook niet meer uit

Als ik helemaal nergens zin in heb en zeker weet dat ik het huis niet uit hoef, dan trek ik mijn pantoffels aan. Mijn pantoffels zijn vrij eenvoudig, maar zitten echt geweldig. Daarnaast houden ze mijn voeten heerlijk warm en hoef ik aan het einde van de avond niet met ijsklompjes naar bed. Ook beschermen ze mijn voeten tegen rondslingerend speelgoed zoals Lego en Playmobil. Als de pantoffels aan zijn, dan gaan ze ook niet meer uit tot we naar bed gaan. Pantoffels zijn wat dat betreft echt heerlijk.

 

Daar kwamen mijn wandelschoenen goed van pas

Sinds we maar beperkt naar buiten mogen is het af en toe noodzakelijk om de kinderen even uit te laten razen in het park. Hierbij houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM en houden netjes anderhalve meter afstand. De wandelingen in het park zijn wel wat langer dan de tripjes naar de speeltuin die we normaal maakten, dus daar kwamen mijn wandelschoenen goed van pas. Niet dat we nu uren door het park slenteren, maar wandelschoenen geven net dat beetje extra ondersteuning en die heb je best nodig als je al vermoeide voeten hebt.

 

Of toch gewoon even vrouwelijk

Als je alles aan het huishouden hebt gedaan en de kinderen al het schoolwerk af hebben, dan is het tijd om jezelf ook weer even een echte vrouw te voelen. Soms is het gewoon nodig om na alle verplichte dingen ook even de schoenen aan te trekken die jij aan wilt in plaats van de meest praktische schoen voor een bepaalde situatie. Jezelf even heel erg vrouwelijk voelen in een mooie hak is dan altijd fijn. Praktisch is het niet en lang zul je ze niet aan hebben, maar je voelt je wel een stuk fijner en vrouwelijker, ook al is het maar vijf minuten.

De afbeelding is van  Zarya Maxim Alexandrovich by Shutterstock

 

De leukste cadeautjes voor je man

De leukste cadeautjes voor je man

Je kent je man waarschijnlijk door en door, dus waarom is het dan toch zo moeilijk om het perfecte cadeau voor hem te vinden? In het verleden…

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Je zou misschien denken dat een luxe badkamer alleen geschikt is voor mensen zonder kinderen of voor degenen wiens kinderen al volwassen zijn.…

Avontuurlijke vakantie met het gezin? Denk aan IJsland!

Avontuurlijke vakantie met het…

Op vakantie met het gezin? Bij het kiezen van een gezinsvakantie gaan de meeste mensen toch voor veilig. Een weekendje Terschelling of kamperen…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.