);

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert!

Woensdag 1 juni bestaat Website 4Mama precies 1 jaar. Wat is het jaar snel omgevlogen! Ik had een heel duidelijk beeld voor ogen hoe 4Mama moest worden en dat beeld is uitgekomen, maar ik heb nog veel meer plannen voor de toekomst. Ik ben heel dankbaar voor de lezers die elke keer weer terugkomen, de volgers op social media en de 7 bloggers die zich aan 4Mama wilden binden met een maandelijks artikel. En dan al die leuke webshops die op het platform vermeld staan en die ook nu weer zo enthousiast reageerden en spontaan leuke prijzen ter beschikking stelden. Want deze eerste verjaardag gaan we groots vieren. Jawel! We hebben heel veel te gekke prijzen te vergeven met een totale waarde van meer dan € 710,-. Hoe cool is dat!

Hieronder geef ik per dag weer welke actie online komt en op Facebook en andere social media gepromoot wordt.

 

Succesmama

Woensdag 1 juni: 2 kaarten voor Love for Life event in Jaarbeurs Utrecht

Daniëlle Zeeman staat met haar onderneming SuccesMama op het Love for Life event in de Jaarbeurs In Utrecht dit weekend (4 & 5 juni) waar zij ook haar nieuwe boek promoot én zij is gastspreker op dit event voor food, body & mind. Daniëlle geeft 2 kaarten t.w.v. €18,- per stuk weg voor dit te gekke evenement.

Leuk om met je vriendin heen te gaan en er samen echt even uit te zijn. Omdat het kort dag is, maken we er een snelle korte actie van. Hou de Facebookpagina in de gaten voor het actiebericht.

Meer info over het Love for Life evenement. Meer info over SuccesMama.

Deze actie is GESLOTEN!

 

 

Fresh sjaalDonderdag 2 juni: Geweldig mooie sjaal van het merk FRESH!

Wat een fantastisch mooi merk is FRESH! Ik mocht de kleding van dit vrouwelijke kledingmerk testen en donderdag 2 juni zal de review online komen. Niet alleen mogen we deze mooie blauwe sjaal met metallic glans t.w.v. €49,95 verloten, maar geeft FRESH! ook een korting van 10% op alle bestellingen wanneer je de kortingscode FRESH4MAMA gebruikt bij het afrekenen.

Check donderdag dus vooral de review voor de actievoorwaarden als je kans wilt maken op deze mooie prijs.

Kijk hier voor meer informatie over deze sjaal.

Lees hier de review van dit leuke kledingmerk en check de voorwaarden van deze actie. Op donderdag 9 juni wordt de winnaar bekend gemaakt! DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

 

 

dekbedovertrek beddinghouseVrijdag 3 juni: Super dekbedovertrek voor een lieftallig prinsesje of stoere ridder

Hanneke de Jager, onze favoriete kunstenares en ontwerpster van ons logo is een talentvolle illustrator van talloze leuke kinderboeken. Voor BeddingHouse heeft zij verschillende kinderdekbedovertrekken ontworpen en deze leukerds voor lieftallige prinsesjes en koene ridders kun jij winnen! Beddinghouse geeft namelijk 1 van de afgebeelde dekbedovertrekken naar keuze weg t.w.v. € 39,95. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% zachte katoen en blijven lang mooi. Meer weten over Beddinghouse en Hanneke de Jager? Kijk op www.beddinghouse.com en www.hannekedejager.com.  

Je kunt tot maandag 6 juni 15.00 uur meedoen met deze actie. Daarna maken we de winnaar bekend. Kijk hier voor de actie op Facebook. Deze actie is GESLOTEN!

 

Legends22 shirtZaterdag 4 juni: Super cool shirt van Legends22

Het nieuwe coole merk voor stoere jongens Legends22 stelt 2 van deze leuke shirts ter beschikking t.w.v. €29,95. Het heeft een mooie kleur blauw met palmbomen en gele stiksels en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152.

Heb jij dus zo’n coole bink thuis? Dan wil je deze actie zeker niet missen! Ga naar de website van Legends22 om te zien wat een leuke collectie ze hebben deze zomer.

Deze actie duurt tot dinsdag 7 juni. Lees hier het Facebookbericht met de voorwaarden voor deelname. Deze actie is GESLOTEN!

 

 

Zwijsen abonnement maan roos visMaandag 6 juni: een abonnement op Rompompom, Maan roos vis of Dolfje Weerwolfje

Hoe leuk is dat! Van Uitgeverij Zwijsen mogen we 1 jaarabonnement naar keuze weggeven op Rompompom, Maan Roos Vis (€28,-) of Dolfje Weerwolfje (€23,95). Het jaarabonnement stopt vanzelf! Rompompom is voor kleuters van groep 1 en 2, Maan roos vis voor beginnende lezers van groep 3 en Dolfje Weerwolfje voor kids van groep 4,5 en 6. Het leukste van school haal je in huis met een abonnement op een van deze drie tijdschriften.

Wanneer je op Facebook het actiebericht liked en laat weten welk abonnement je wilt winnen, dan maak je woensdag 8 juni kans op een gratis jaarabonnement. DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

 

StrandtasDinsdag 7 juni: Een roze Smateria strandtas van gerecycled materiaal

Echt! Er gaan dagen komen dat de zon volop schijnt en je zou willen dat je zo’n fantastisch mooie strandtas had van gerecyclede visnetten. Smateria stelt deze leuke en duurzame tas in de kleur roze t.w.v. €34,50 beschikbaar. Ga je mee naar het strand? Kijk voor meer informatie over deze strandtas bij Smateria op de website.

Je kunt hier meedoen met de actie op Facebook. Vrijdag 10 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze winactie is GESLOTEN!

 

zomershirt Ninie KinderkledingWoensdag 8 juni: Zomers shirtje van Ninie

Ninie Kinderkleding produceert leuke, unieke en eerlijke kleding voor meisjes tegen betaalbare prijzen en jij kunt nu dit schattige shirtje voor je prinsesje winnen t.w.v. €17,50! Verkrijgbaar van maat 86 t/m 152. Meedoen aan deze Facebookactie doe je HIER. De actie loopt tot zaterdag 11 juni.

Kijk vooral op de website van Ninie Kinderkleding voor meer leuks deze zomer en vergeet niet de kortingscode W4Mama te gebruiken voor maar liefst 20% korting én gratis verzending.

Deze winactie is GESLOTEN!

 

Twinkel boek uitgeverij Vier WindstrekenDonderdag 9 juni: Boek Twinkel temt een draak

Echt een boek voor meisje meisjes! Dit leuke boek, geschreven door de auteur van Angelina Ballerina, en met schitterende tekeningen t.w.v. €14,50 kun jij winnen. Het lieve feetje Twinkel heeft een nieuw huisdier…een draak! Natuurlijk gaat er van alles mis met het temmen van dit nieuwe huisdier en loopt het uiteindelijk goed af. Goed voor avonden leesplezier.

Op donderdag de 9e verschijnt een review van Twinkel online en hierin staan de voorwaarden van de actie. Het leuke boek wordt je aangeboden door Uitgeverij De Vier Windstreken. De review van het boek Twinkel staat nu online en hier kun je ook de voorwaarden van de actie lezen als je dit leuke boek wilt winnen.

Deze winactie is GESLOTEN!

 

armband by-SasVrijdag 10 juni: Armband by Sas

Schitterend! Speciaal voor deze actie heeft Saskia een schitterende armband ontworpen. En wie wil er nu niet zo’n mooi handgemaakt sieraad made By Sas winnen t.w.v. €35,50?!

Deze prachtige armband is geregen op elastiek en heeft AA kwaliteits Amazoniet edelstenen van 6mm en facet geslepen. De metalen onderdelen zijn nikkelvrij en van Stainless Steel en 17,8 cm lang. Door de frisse kleur van de stenen is hij top te combineren met vele soorten kleuren en een echte eye-catcher.

Verkorte betekenis Amazoniet:

Amazoniet: Brengt balans en is een sterkte beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling en schadelijke invloeden. De steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, angst en trauma’s. werkt ontkrampend en heeft positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen, tanden en huid. Lees meer over deze steen.

Jammer genoeg mag ik niet meedoen, maar jij wel! Hou daarom deze dag onze Facebookpagina goed in de gaten! Hier een link naar het Facebookbericht! Dinsdag 14 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze actie is GESLOTEN!

 

Romantische jurk van LoFffZaterdag 11 juni: Een fantastische romantische jurk van LoFff

We mogen zelfs 2 winnaars heel blij maken met deze te gekke jurk van LoFff. Heb je een (klein)dochter die van jurken houdt? Dan is LoFff absoluut een merk dat je standaard elk seizoen in je kast moet hebben hangen. En jij kunt nu deze romantische jurk t.w.v. €59,95 winnen!

De jurk is donkerblauw met lieve bloemetjes erop genaaid met een rok met stroken. Wij zijn enorme fan van LoFff. De kleding is mooi en zit altijd goed. Dus hou zaterdag 11 juni goed in de gaten en reageer op het Facebookbericht.

Kijk hier voor meer info over deze jurk. Deze winactie is GESLOTEN!

 

 

Canvas van Koning KaartMaandag 13 juni: Een canvas van Koning Kaart

Bij Koning Kaart kun je heel makkelijk je geboortekaartjes bestellen. Maar ze hebben nog meer leuke producten! 

Heb je zelf een leuk geboortekaartje? Of zie je in de webshop van Koning Kaart een leuke afbeelding? Dan kun je deze op een canvas van 30 x 30 cm laten bedrukken. Hoe leuk is dat voor de kinderkamer!?

Deze canvas t.w.v. €35,- kun jij winnen! Kijk op de website van Koning Kaart voor meer informatie over de canvassen die je daar kunt laten maken.

Check hier hoe je kans kunt maken op deze canvas. Deze winactie is GESLOTEN!

 

 

Schort Teitloos van RiceDinsdag 14 juni: Een Awesome taille kookschort van RICE

Teitloos.nl stelt een te gek taille kookschort van het merk RICE ter beschikking t.w.v. €27,90. Hoe awesome is dat! Met dit kookschort wordt koken en serveren vanzelf leuk. Toch?

Je mag zelf kiezen welke variant je wilt hebben. Kijk voor deze schorten en andere leuke accessoires voor je huis op Teitloos.nl

Check hier de Facebookactie om dit kookschort te winnen! Deze winactie is GESLOTEN!

 

Jurk Lovestation22Woensdag 15 juni: Lief jurkje van LoveStation22

Wauw! Nog zo’n mooie jurk en deze wordt je aangeboden door LoveStation22, het sympathieke merk dat vaak een link met de natuur in haar collecties verwerkt en een vast bedrag per verkocht product doneert aan het WNF. Een merk met een hart dus.

En jij kunt dit lieve jurkje in de kleur wit met mint met schildpadden t.w.v. €39,95 winnen! Het is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152. En we mogen 2 winnaars blij maken!

Kijk hier voor meer info over dit schattige jurkje. Je vindt hier het Facebookbericht met de actievoorwaarden. Je kunt nog tot maandag 20 juni meedoen!

 

 

 

DVD Scooby DooDonderdag 16 juni: 2x DVD Scooby-Doo

22 juni komt deze leuke DVD uit en wij mogen 2 DVD’s weggeven tijdens onze verjaardag! Leuk! Het verhaal: Scooby-Doo en zijn vrienden reizen naar Hollywood. Daar aangekomen bezoeken ze de Brickton Studio’s, die oud en vervallen zijn en op het randje van faillissement balanceren. Het blijkt dat de studio wordt geteisterd door de geest van de beroemde filmacteur Boris Karnak en hij keert steeds terug in zijn laatste rol: The Headless Horseman, The Mummy and the Zombie! De geest heeft de filmcrew en cast zo de stuipen op het lijf gejaagd dat iedereen is gevlucht. In een laatste poging om de studio te redden, besluiten Scooby-Doo en zijn vrienden de laatste Brickton film zelf te maken. Shaggy kruipt in de huid van een acteur, Velma wordt cameravrouw, Daphne is figurant en Fred is regisseur. Als dat maar goed komt!

De nieuwe DVD verschijnt 22 juni en je kunt deze hier alvast bestellen, mocht je niet gewonnen hebben.

 

Tijger rugzak cuties and palsVrijdag 17 juni: Zeer gevaarlijke tijger!

De importeur van de leukste kinderrugtassen en –trolleys: Moju heeft deze stoere tijger rugzak ter beschikking gesteld t.w.v. €30,-.

Deze rugzak van Cuties and Pals heeft een harde buitenzijde en veel ruimte binnenin. Ideaal voor het weekendje bij opa en oma of als handbagage onderweg in het vliegtuig. Maar ook voor school of KDV is deze bijna onverwoestbare rugtas helemaal te gek.

Wat denk je… zou je deze wel willen winnen? Hou de Facebookpagina dan vooral goed in de gaten en wie weet loopt jouw tijger binnenkort met een authentieke Cutie and Pals rugtas.

Via dit Facebookbericht kun je meedoen met de actie. Deze duurt tot dinsdag 21 juni!

 

 

kledingset stoere jongenskledingZaterdag 18 juni: Geweldig stoere set van Stoere Jongenskleding!

Deze stoere en sportieve set, bestaande uit een shirt (€10,95) en bijpassende sweatpants (€15,95) is er vanaf maat 98 t/m 164 en wordt beschikbaar gesteld door de webshop Stoere Jongenskleding! Een shop met alleen maar leuke, stoere en betaalbare kleding voor binken.

Draagt die van jou binnenkort deze leuke set? Doe mee om kans te maken! Je mag uiteindelijk kiezen of je een zwarte of een grijze wilt. Hier meer informatie over deze leuke jongenskleding.

 

 

poster van boefjesfabriekMaandag 20 juni: te gekke poster voor de kinderkamer

Van Boefjesfabriek mogen we een superleuke poster voor de kinderkamer weggeven t.w.v. €9,95. Ze zijn er voor meisjes en voor jongens.

Hou vooral de Facebookpagina op maandag 20 juni in de gaten, wanneer je het leuk vindt om zo'n coole poster te winnen. 

Hier kun je meer informatie vinden over deze en andere posters bij Boefjesfabriek

 

 

 

Zelf traktaties makenDinsdag 21 juni: Een shoptegoed van €20,- bij Zelf Traktaties Maken

Bij Zelf Traktaties Maken shop je complete traktatiepakketten, maar ook van A tot Z de benodigdheden om traktaties helemaal zelf te maken. Inspiratie daarvoor biedt Zelf Traktaties Maken genoeg. Ik heb uit eigen hand de geweldige service van deze shop mogen ervaren voor de verjaardag van mijn dochter. Lees hier nog maar eens de review over Zelf Traktaties Maken. Je mag helemaal zelf bepalen waaraan je het shoptegoed van maar liefst €20,- aan uitgeeft. Kant en klaar of zelf doen? Wat gaat het worden?

 

LumielandWoensdag 22 juni: De Lumies zoeken een speen

Is jouw kleintje toe aan het afscheid nemen van zijn speen? Met het boek De Lumies zoeken een speen gaat je dat zonder problemen lukken. Dit is de leukste manier om je kind de speen af te leren, in drie speelse stappen:

  1. lees het boekje voor
  2. stop de speen in het doosje en begraaf deze samen in de grond
  3. geef je kind het cadeautje van de Lumies als mooie beloning 

Je krijgt er een speendoosje bij om de speen ritueel te begraven, het boek en de incentive in de vorm van een mooie sticker. Kijk hier voor meer informatie

 

 

Die oorspronkelijke WinWeek is bijna een WinMaand geworden. Helemaal geweldig! Ik ben heel benieuwd waar jij je zinnen op gezet hebt. Wat vind je nu de allerleukste win-actie uit deze lijst? Laat het hieronder weten!

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 14

  1. elisabeth maria martina

    mei 31, 2016 at 07:34

    jurkje van loff of lovestation zijn mijn favoriet



  2. Frederique

    mei 31, 2016 at 07:53

    wat een leuke spulletjes!! De tijger rugzak vind ik ook echt super.



  3. Lysanne

    mei 31, 2016 at 09:04

    Wauw Esmée! Gaaf allemaal zeg.. En alweer 1 jaar! Wat super!! Gefeliciteerd !!!
    De armband , stoerejongens kleding, de tijgerkoffer en de loFff jurk ???? We gaan zeker mee doen...



  4. Eve Allijn

    mei 31, 2016 at 10:00

    Aaaw, de lumies zoeken een speen, wat een geweldig idee! :D Daar maak ik heel graag kans op :)



  5. Saskia van Brummen

    jun 01, 2016 at 04:22

    Gefeliciteerd met je verjaardag meid!! Dat jullie tot in de oneindigheid van elkaar mogen genieten!! Op zeker dat ook ik ga meedoen! Wow! Echt heel erg toffe cadeautjes! Ik wens jullie een fijne dag toe. Jullie hebben het in elk geval getroffen met het weer vandaag. Groetjes van Saskia



    1. 4Mama

      jun 01, 2016 at 07:51

      Website 4Mama is 1 jaar geworden... ikzelf en dochter zijn 2 maanden geleden jarig geweest. Maar dank je wel. Lief dat je even reageert.



  6. Saskia

    jun 01, 2016 at 04:31

    Was vergeten te melden wat ik leuk vind haha! Mijn favorieten zijn de roze Smateria strandtas, de Awesome taille kookschort van RICE, de canvas van Koning Kaart en de Armband ontworpen door Sas. Heel erg leuk dat jullie dit doen. Bedankt! Saskia



  7. Nathalie

    jun 03, 2016 at 07:53

    Wat een te gekke winacties!



  8. Nadia

    jun 05, 2016 at 06:12

    Gefeliciteerd! ????



    1. Website4Mama

      jun 05, 2016 at 08:08

      Dank je wel!



  9. Brenda

    jun 06, 2016 at 09:28

    Omg, wat een boel gave Winacties bij elkaar!! Gefeliciteerd !

    Waar we kans op willen maken? Uhm..... Alles? Haha. ????
    Vind ook de wel praktische cadeaus leuk, zoals de strandtas en het kookschort!



  10. WNijssen

    jun 08, 2016 at 06:26

    Van harte gefeliciteerd en heel veel succes voor de toekomst! Ik wil heel graag mee loten voor Armband by Sas of Smateria strandtas van gerecycled materiaal, fingers crossed!



  11. Suzanne

    jun 09, 2016 at 02:26

    Wat geweldig veel prijzen (en vooral hele leuke..) Tja, wat wil je dan het liefste winnen. Ik word altijd blij van voorleesboekjes, ik ben een echte voorleesmama. Mijn moeder las ook altijd voor en dat vond ik vroeger ook heerlijk. Dus ik neig gelijk naar het boekje 'Boek Twinkel temt een draak'.
    Maar ja.. voor onze jongste zou het boek 'De Lumies zoeken een speen' weer een geweldige optie zijn..

    :-) ik hoop dat ik 1 van de boeken of andere mooie prijzen mag winnen



  12. Rian Boggaard

    jun 15, 2016 at 10:15

    Wat een feest!!! Voor jullie ook leuk om zoveel mensen blij te maken, maar voor ons nog leuker om mee te doen, tja met een dochter in huis is een jurkje wel heel leuk natuurlijk!!! Maar de film scooby doo zal m'n zoontje weer te gek vinden, dus graag meegedaan, fijne dagen nog!!!



This thread has been closed from taking new comments.