We vieren FEEST!

We vieren FEEST!

Het is de hele week feest, want mijn dochter Marisa en ik zijn jarig. Beiden op 2 april. Hoe bijzonder is dat, wanneer je kind geboren wordt op je eigen verjaardag?! En dat vieren we graag met jullie deze week. We gaan dus zelf cadeautjes uitpakken op zaterdag 2 april, maar gaan ook veel cadeautjes weggeven. En dat doen we een hele week lang vanaf vrijdag 1 april! En wat voor cadeautjes! Hou je social media kanalen vooral in de gaten, want we gaan in totaal voor € 250,- aan cadeaus weggeven. Allemaal zo genereus ter beschikking gesteld door o.a. de leuke webshops die op ons platform staan.

 

 

UV Fashions Vrijdag 1 april: UV-Fashions shoptegoed t.w.v. € 50,-

Nee, het is geen grapje ;-). Op Vrijdag 1 april komt een review online, waar je maar liefst € 50,- shoptegoed kunt winnen bij UV-Fashions, dé webshop met de mooiste UV-kleding. Want goede bescherming tegen de zon is zó belangrijk voor jezelf maar vooral voor je kindje! www.uv-fashions.nl.

Bekijk het artikel: Veilig spelen in de zon met uv-werende kleding en de actievoorwaarden om kans te maken op deze mooie prijs.

 

Fijntje muurstickersZaterdag 2 april: Ditte muursticker t.w.v. € 20,95

Ah…lief! Deze large muurstickers van leeuw, olifant en neushoorn zijn bestsellers van www.fijntje.nl en een ervan kun jij winnen. Op 2 april gaan we deze win-actie op social media delen. Kan het kamertje van jouw kleintje wel wat “wild-life” gebruiken? Doe dan mee!

 

 

 

Zaterdag 2 april: 3 kwijlslabbers t.w.v. € 18,50kwijlslabbers

Kleine Lucas, een webshop waar je lieve kleding en hebbedingen voor prematuren en baby’s kunt shoppen, stelt 3 hippe kwijlslabbers ter beschikking. Het is deze zaterdag de 2e win-actie, die we delen. Kijk op www.kleinelucas.nl voor meer informatie.

 

 

Kletspost gezinnigZondag 3 april: Kletspost ansichtkaarten t.w.v. € 9,95

Zizi&Mala, de webshop met zulke leuke kinderkamer accessoires en hebbedingen stelt een set kaarten van Uitgeverij Gezinnig ter beschikking: Kletspost! Het bevat 30 verschillende kaarten met uiteenlopende onderwerpen. Op de voorkant staan vragen en opdrachtjes die uitnodigen om de kaart in te vullen en terug te sturen.

 

 

Smateria luiertasMaandag 4 april: Smateria Luiertas t.w.v. € 34,95

Nog zwanger? Net bevallen? Dan kun je zo’n mooie luiertas van gerecycled materiaal vast wel gebruiken. Win jij deze tas, dan mag je zelf kiezen uit de kleuren blauw, roze en geel. Check de site van Smateria voor meer info.

 

 

Bijtkettingen Moderne MoedersMaandag 4 april: Siliconen bijtketting t.w.v. € 19,95

De webshop www.modernemoeders.nl heeft een heel mooie collectie bijtsieraden en andere producten die heel handig zijn als je een baby in huis hebt. Een bijtketting van het merk Lillyjane, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun jij winnen!

 

 

 

Zelf traktaties maken pakketDinsdag 5 april: Traktatiepakket t.w.v. € 23,95

Op 5 april komt een review online over de traktatiepakketten van Zelf Traktaties Maken. Want het is heel leuk om je traktaties zelf te maken, maar als je traktaties hebt voor 30 kinderen in de klas en zo’n 20 op ballet en dan nog wat andere sportclubs, dan overzie je het al snel niet meer. De kant en klare pakketten van Zelf Traktaties Maken zijn dan echt een uitkomst. En jij kunt zo’n kant en klaar pakket naar keuze winnen. Binnenkort een feestje te vieren? Doe dan mee! Check www.zelftraktatiesmaken.nl voor het assortiment!

Bekijk de review Zelf traktaties (laten) maken om te kijken naar de actievoorwaarden en om kans te maken op deze mooie prijs!

 

Feestmuts Toetiebellie

Dinsdag 5 april: een verjaardagskroon t.w.v. € 10,95

De tweede win-actie van deze dag is afkomstig van Toetiebellie, de leuke webshop met speelgoed, kinderkameraccessoires, kraamcadeautjes en dus ook… leuke accessoires om een verjaardag helemaal feestelijk te maken. Zoals deze indianen verjaardagskroon, die geleverd wordt met cijfers 1 t/m 6. Je kunt kiezen uit een blauwe of een roze indianen verjaardagskroon. Geen feestje is compleet met zo'n mooie kroon! Kijk op de website van Toetiebellie voor hun artikelen om van je feestje een feest te maken!

 

 

Papiergoed knutselpakketWoensdag 6 april: Een papiergoed pakket t.w.v. € 22,34

Bij SienenCo.nl vind je alles voor een leuk feestje of middagje knutselen. En deze leuke webshop stelt een heerlijk pakket van het merk Papiergoed beschikbaar, bestaande uit: De ontwerpwinkel, 2 Maak ‘t zelf kaarten en De verzinfabriek. Je kunt hier kijken naar alle producten van Papiergoed in de shop van SienenCo

 

 

lalaloopsy style n swapWoensdag 6 april: Een Lalaloopsy t.w.v. € 9,95

Woensdag komt een review online van de Lalaloopsy mini “Style ‘n’ Swap en jij kunt een exemplaar winnen voor je (klein)dochter. Hoe leuk is dat! www.lalaloopsy.com

 

 

Reis verzorgingset NaifDonderdag 7 april: Baby travel set van Naïf babyverzorging t.w.v. €14,95

Bij Mevrouw Schaap vind je heel fijne producten voor jouw baby. Van fijne dekentjes tot knuffels en van speentjes tot leuke accessoires voor de kinder- en babykamer. Deze verzorging reisset van Naïf, bestaande uit 4 fijne verzorgingsproducten en een washandje kun jij winnen. Hou daarom donderdag onze social media kanalen goed in de gaten! Kijk voor meer informatie op: www.mevrouwschaap.nl

 

 

Boek Crumm...Donderdag 7 april: Boek Crumm… t.w.v. € 14,50

Het 2 weken geleden verschenen boek Crumm… kun je op de laatste dag van onze feest win-week winnen: Er is niemand die beter kan fantaseren over spannende avonturen dan Cas. Maar eraan meedoen, daar moet hij niet aan denken! Bijna niemand wil dan ook op het monsterfeest komen dat hij voor zijn verjaardag geeft, want het zal wel een saaie avond worden. En dat is ook zo. Totdat er een écht monster aanbelt. Dit boek wordt ter beschikking gesteld door Uitgeverij De Vier Windstreken www.vierwindstreken.com

 

 

Wil je niets missen van deze winacties, die wij promoten op onze Facebookpagina en andere social media? Ga dan via je PC of laptop naar de Facebookpagina van Website4Mama en stel in dat je de berichten van Website4Mama voortaan als eerste in je tijdlijn ziet verschijnen. Zo mis je geen enkele winactie, want voor sommige win-acties heb je maar 1 dag om te reageren. Jammer als je net jouw favoriete cadeau misloopt!

afbeelding Facebookomslag

 

Heel veel succes komende week.

Leuk toch, zo’n feestje? Vertel je hieronder jouw favoriet?

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 1

  1. elisabeth maria martina

    mrt 31, 2016 at 08:18

    ik feest heel graag meeThis thread has been closed from taking new comments.