);

Avonturenpark Hellendoorn is 80!

Avonturenpark Hellendoorn is 80!

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn. Ze bestaan alweer 80 jaar. Speciaal daarvoor waren alle mensen van 80 jaar (en ouder) uit de gemeente Hellendoorn uitgenodigd voor deze speciale opening. Het was wel lang wachten. We moesten er om half twee zijn en moesten toen nog tot twee uur wachten voordat er eindelijk iets ging gebeuren. 

Dit keer waren het niet de kinderen die een ballon kregen, maar de 80 jarige dames en heren. En wat was het leuk om ze zo te zien genieten. Na het aftellen mochten ze de ballonen de lucht inlaten. Want ja vandaag waren het de 80 jarigen, die weer even kind mochten zijn.

80 jarig bestaan Avonturenpark Hellendoorn

 

We waren als een van de laatste binnen, maar dat mocht de pret niet drukken. De rest was allemaal al weg, naar de nieuwe attractie. De kinderen hadden al zo lang moeten wachten voordat ze naar binnen mochten. Ze waren niet meer te houden.

 

Over de kop in de achtbaan

De achtbaan was het eerste wat we tegen kwamen. Daar wilden een paar van ons groepje wel in en een paar niet of ze mochten niet vanwege de lengte. Over de kop? Nee daar doe je mij geen plezier mee. 

Hellendoorn achtbaan

 

Wildwaterbaan

Na een korte wachtrij van ongeveer een kwartier mochten we in de wildwaterbaan. Milan gierde het uit van de pret. Zo super leuk om te zien, hoe hij geniet. Ja, zelfs dat vind ik al best spannend, maar ook onwijs leuk.. Nat zijn we gelukkig niet echt geworden. Na het rondje wilde ze graag nog een keer, maar helaas ging dat deel van het park al dicht.

Wildwaterbaan Hellendoorn

 

De andere kant van het park

Om 15.00 ging de ene helft van het park dicht en de andere helft ging open. Dit was wel een teleurstelling omdat in het deel dat dicht ging leuke attracties waren, waar we nu niet in konden. We hebben meer dan een half uur moeten wachten voor we in de nieuwe attractie konden, maar het was het wachten meer dan waard. Justin ging met zijn kameraadje mee in de boot en ik samen met Milan en Dylan. We botsten aan alle kanten en nee droog hebben we het niet gehouden.

 

Dombo

Daarna vlogen ze met z'n allen naar de olifantjes. Ik liet Milan hier alleen in, hij doet dit wel vaker. Maar deze ging behoorlijk hoog. Daarom vonden de twee oudsten het ook erg leuk. Nee, Milan vond het niet eng integendeel.

 

Donderstenen

Nou die hadden we zelf al bij ons! Maar met z'n allen gingen we in de donderstenen. Een achtbaan (niet over de kop). Hier zijn ze een paar keer in geweest. Milan mocht er nog niet alleen in. Hij wilde graag de speeltuin en terwijl de rest nog een rondje maakte.

 

Lasergame

Het park was al om 17.00 dicht, een super korte dag dus. Als laatste zijn we in de lasergame geweest. Dit was erg leuk. Schieten op allerlei projectielen die we onderweg tegen kwamen. En als je dan net denkt dat je hem raakt, heb je het mis, want dan draait het karretje waar je in zit de andere kant op.

We hebben een leuke maar korte dag gehad. We gaan zeker nog een keertje terug, want we hebben nog lang niet alles kunnen doen. En gelukkig valt de reistijd (75 min) voor ons mee.

Ook een keer naar Hellendoorn? Kijk dan eens op www.avonturenpark.nl voor meer informatie.

Yvonne met Milan

 

Het juiste formaat fiets kopen voor je kind

Het juiste formaat fiets kopen…

Om mij heen merk ik dat veel ouders dit nog best lastig vinden. Hoe kies ik de juiste fiets voor mijn kind? Milan kan al erg goed fietsen…

Avonturenpark Hellendoorn is 80!

Avonturenpark Hellendoorn is 80!

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn. Ze bestaan alweer 80 jaar. Speciaal daarvoor…

Je kind veilig vervoeren op de fiets

Je kind veilig vervoeren op de…

Het mooie weer komt er weer aan, we willen graag lekker gaan fietsen met ons kleintje. maar vanaf wanneer mag een baby eigenlijk mee op de…

Hi, mijn naam is Yvonne en ik ben moeder van 3 zonen: Justin, Dylan en Milan. Beauty daar heb ik mijn hele leven al iets mee, ik ben schoonheidsspecialiste en daarnaast ook nog visagiste. Als visagiste heb ik door heel Nederland gewerkt, fotoshoots en met bekende Nederlanders. Maar na de geboorte van mijn derde zoon wilde ik iets anders. Ik ben mijn eigen beautyblog gestart maar sinds een paar jaar heb ik al mijn tijd en passie gestopt in mijn online magazine voor Veganisten: vegalifestyle.nl

 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.