);

Familieplanner - Gezinsplanner - Familyplanner

Familieplanner - Gezinsplanner - Familyplanner

De familieplanner oftewel gezinsplanner is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Want hoe anders houd je bij wie waar moet zijn op welk moment? Mama is tenslotte geen wandelende agenda, die heeft genoeg aan haar hoofd! Zeker met samengestelde of grotere gezinnen is het prettig om een familieplanner bij de hand te hebben. Maar ook als je een chaoot bent zoals ik, is een gezinsplanner een absolute must! Leg ‘m op de keukentafel, hang ‘m aan de koelkast of aan het prikbord aan de muur. Zo ben je goed georganiseerd en vergeet je geen verjaardagsfeestjes, ouderavonden en studiedagen meer.

De gezinsplanners van tegenwoordig houden rekening met samengestelde of grote gezinnen, want er is vaak ruimte voor 6 gezinsleden. Zo kun je in een oogopslag zien wat er geregeld moet worden die week en voor wie. Super handig dus zo’n familieplanner en ik zocht dan ook de leukste van 2016 en 2017 voor je op.

Kijk hier naar de leukste familieplanners van 2017/2018

 

De leukste familieplanners 2016 / 2017

Ik ging voor je op zoek naar de leukste familieplanners. Sommige starten al in september en lopen door tot en met december. Anderen starten op 1 januari en duren een kalenderjaar. Wil je zeker weten of jouw favoriet ook aan jouw verwachtingen voldoet, klik dan even op de link. Je kunt ze daar verder bekijken, de omschrijvingen lezen en eventueel aanschaffen.

 

De Family Survival Planner 2017De Family Survival Planner voor 2017

Een van mijn favorieten is de Family Survival Planner. Het is al weer de 11e editie van deze zeer populaire weekplanner. Deze family planner kost €18,50 en heeft meer dan 1000 stickers om de boel op te vrolijken. Met leuke tips en handige info. Met deze family survival planner vergeet je nooit meer een studiedag van de leerkrachten, een verjaardagspartijtje of een ouderdag. Deze  leuke planner loopt van augustus 2016 t/m december 2017 en je koopt ‘m o.a. bij Bol.com.

 

Pimpelmees familieplanner 2017De Pimpelmees familieplanner 2017

Elk jaar is de supermooie familieplanner van Pimpelmees binnen no-time uitverkocht. Je moet er dus snel bij zijn, wil je nog dit kunststuk kunnen bemachtigen. Er is plaats voor 6 gezinsleden en je hebt per week een mooi overzicht van alle afspraken. Extraatjes als de leuke stickers en plastic hoesjes om kattenbelletjes in te bewaren, maken de familieplanner helemaal af. Deze planner kost €14,99 en je kunt de planner van Pimpelmees hier bekijken en bestellen.

 

Kidsproof Family PlannerDe Kidsproof Familyplanner

De Kidsproof familyplanner is een jaarlijkse uitgave van de populaire Kidsproof reeks met vakanties en uitstapjes met kinderen. Heel herkenbaar daarbij is de vormgeving en de geanimeerde foto’s. Deze familyplanner gaat in op 1 september 2016 en loopt door tot en met december 2017. Je kunt dus kiezen voor een schooljaar of een kalenderjaar of je gebruikt ‘m anderhalf jaar lang. Je kunt er 6 familieleden in kwijt en elke pagina heeft wel een leuke tip voor een leuk uitje met je kids en er is ruimte voor notities. Met een vel stickers om het geheel op te leuken. Deze gezinsplanner koop je voor €16,95 bij Bol.com of bij een boekhandel bij jou in de buurt.

 

Puur! Family plannerDe Puur! Familyplanner 2017

Deze fijne gezinsplanner koop je voor €14,99 en je hebt ruimte voor 6 gezinsleden en notities. Het heeft een ringband aan de binnenzijde en een elastiek, dus praktisch en prettig. Je krijgt wekelijks een leuke tip, een recept of een leuk tekstje en het geheel ziet er gewoon heel gezellig uit. De Puur! Familyplanner is een jaarkalender, dus start op 1 januari. Je kunt ‘m hier bekijken en kopen.

 

Loesje Familieplanner 2017De familieplanner van Loesje

We love Loesje! Jij ook? In deze Loesje familieplanner van 2017 krijg je natuurlijk elke dag een fijne grappige spreuk en daarnaast heb je gewoon ruimte voor de afspraken van 5 gezinsleden en notities. Een heel fijne en complete familieplanner met een prima prijs van €12,50.

Deze Loesje Familieplanner 2017 kopen?

 

Dit artikel beval artikelen die niet meer voorradig zijn.

Check de laatste en leukste familyplanners van 2017 en 2018

 

familyplanner Oxfam NovibOXFAM Novib Family Planner + Winactie!

1 op de 3 mensen ter wereld leeft in armoede. Miljoenen mensen gaan met honger naar bed en hebben geen toegang tot onderwijs of gezondheidszorg. OXFAM Novib wil dit veranderen. Hun doel is een rechtvaardige wereld zonder armoede. Een fantastisch streven wat mij betreft. Door het aanschaffen van de familieplanner van OXFAM Novib lever je een bijdrage in het verwezenlijken van die doelstelling. Deze familie weekplanner heeft ruimte voor 6 personen en start in week 35. Het is een 16 maanden kalender, dus eindigt eind december 2017. Het heeft een stickervel, zodat ook de kleinsten kunnen zien wat er in de planning ligt die week. Je krijgt wekelijks een klein “verhaal” van iemand uit een ontwikkelingsland of bijvoorbeeld een museumtip en je kunt je notities kwijt.

Een heel mooie familieplanner met een hart voor een betere wereld voor €17,95! Ga naar OXFAM Novib om de weekplanner te bekijken en te bestellen. 

Winactie!

Weet je wat te gek is? OXFAM Novib stelt 2 familieplanners ter beschikking. Jij kunt NU deze fantastisch mooie weekplanner winnen! Wat je daarvoor moet doen?

 • Ga naar onze Facebookpagina, like het actiebericht en reageer waarom jij broodnodig een familieplanner nodig hebt
 • Extra winkans als je hieronder een bericht achterlaat. Je bent dan direct ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Op maandag 5 september maken we de winnaars bekend.

Ben jij ook voor een rechtvaardige wereld zonder armoede, like dan de Facebookpagina van OXFAM Novib. Dat zouden we enorm op prijs stellen.

Ben jij net zo’n chaoot als ik of heb je gewoon een groot gezin, dan is een familieplanner dus een absolute must!

 

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

Je bent in verwachting! Wat leuk, gefeliciteerd! De eerste paar maanden kan je waarschijnlijk nog gewoon je “normale” kleding dragen, maar…

Een fijne werkplek in huis creëer je zo!

Een fijne werkplek in huis creëer…

Sinds kort ben ik qua werkplek verhuisd van de keukentafel naar een echt bureau en een eigen werkplek. Het werd ook wel tijd! Al ruim 7 jaar…

5 bespaartips voor een duurzamer huis

5 bespaartips voor een duurzamer…

Nu energieprijzen de pan uit rijzen, is de noodzaak van verduurzamen nog dringender geworden. Elke huiseigenaar die…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 15

 1. daphne sjardin

  aug 29, 2016 at 10:09

  k wil graag winnen zodat onze dochter kan zien welke dagen ze naar school moet en tot hoelaat. en om aan te geven wanneer ze niet naar school hoeft. zodat ze weet wat ze kan verwachten elke week dit zou voor haar veel makkelijker zijn. 2. daphne sjardin

  aug 29, 2016 at 10:10

  x 3. Lotte

  aug 29, 2016 at 10:14

  Onmisbaar voor mij sinds mijn laatste zwangerschap! Ik ben zo ontzettend vergeetachtig... Altijd was ik een wandelende agenda, altijd alle afspraken van iedereen paraat... Deze planner zorgt ervoor dat ik straks weer alles op een rijtje heb! 4. Erika van Koert

  aug 29, 2016 at 11:12

  Wat een mooie !
  Daar maak ik graag kans op.
  Dit jaar hebben we voor het eerst een familie planner en het maakt het met twee kinderen , sport, afspraakjes etc een stuk overzichtelijker. Ook voor de oudste doe graag wil weten waar hij aan toe is 5. Bianca

  aug 29, 2016 at 11:19

  Graag zou ik kans maken op de familieplanner. Niet dat ik nu zo chaotisch ben (in tegendeel, ben misschien wel iets te georganiseerd), maar mijn man en 2 zoons (10 en 13 jaar) kunnen wel een geheugensteuntje gebruiken voor alle school, sport en andere afspraken! 6. Sharon

  aug 29, 2016 at 12:34

  Wat handig, zo'n overzichtelijke familieplanner! 7. Mickeymom

  aug 29, 2016 at 08:13

  Ik was er net een aan het zoeken op de site van hema. Maar kan er geen een vinden. Komt dit berichtje op FB voorbij, toeval? Geloof ik eigenlijk niet ik, ik wil er graag een winnen om de boel hier eens georganiseerd te krijgen. Regelmaat is hier ver te zoeken soms, dus dit bord zou ons enorm kunnen helpen 8. Marjo

  aug 29, 2016 at 09:04

  Omdat ik chaotisch ben en met drie kinderen met verschillende afspraken lijktmijdit super! 9. Yvonne

  aug 29, 2016 at 09:21

  Er zitten een paar hele mooi tussen... Zelf hebben we dit (nog) niet, we leggen onze agenda's bij elkaar. 10. Anuschka

  aug 30, 2016 at 12:34

  Heel handig nu beide kinderen naar school gaan en graag willen weten hoe de week er voor het hele gezin eruit ziet! 11. Mark

  sep 01, 2016 at 08:02

  Zou zeer welkom zijn in ons huishouden! Komt er structuur in de chaos! 12. Emmy Knol

  sep 03, 2016 at 06:27

  Ik gebruik mijn familieplanner omdat zowel mijn man , als ik onregelmatig werken en zo weten de kinderen altijd onze diensten!
  Ik ben dinsdag de 6de jarig, dus zou het een geweldig verjaardagscadeau vinden!! 13. Xiomara

  sep 03, 2016 at 11:25

  Mijn meiden houden echt van structuur en regelmaat.. Ikzelf eigenlijk ook maar het lijk wel hoe meer ik dat wil hoe chaotischer ik word.. Haha..
  Dit lijkt me zoooo ideaal.. Zo kunnen ze precies zien wanneer school sporten ziekenhuisbezoekjes enz ook zal ik de dagen erop willen zetten wanneer wel en niet afspreken en zo weten ze precies waar ze aan toe zijn elke dag weer.. Zou echt FANTASTISCH zijn.. Ohhh en zo krijgt ook mama weer een beetje rust in haar hoofd ;) 14. Carmen

  sep 19, 2016 at 02:46

  Wauww wat een leuke blog! Was hier nog niet eerder geweest maar ga je zeker volgen hoor. Tevens doe ik graag mee met de winactie.  1. Esmée

   sep 20, 2016 at 03:07

   Hi Carmen, wat een fijn compliment. Bedankt! Maar deze winactie is op 5 september gesloten. Wel geven we nog 1 exemplaar weg, maar niet via dit artikel. Dan moet je even op zoek naar het artikel van de Mamablog Dag bloghop en daar de voorwaarden van de actie even doornemen. Succes!This thread has been closed from taking new comments.