);

LoveStation22, een nieuwe favoriet

LoveStation22, een nieuwe favoriet

Ik ben een fervent online shopper. Niet zozeer voor mezelf hoor, maar wel voor mijn dochter die nu 7 jaar is. En zij die ook wel eens wat online voor hun kinderen kopen, weten dat je dan ook de mist in kunt gaan. Mijn dochter bijvoorbeeld is heel lang voor haar leeftijd en is slank. Niet zelden dat ik iets koop als bijvoorbeeld een leuk rokje met een legging, dat vervolgens van haar bevallige billen zakt. Door schade en schande word je wijzer en inmiddels hebben we zo onze favoriete merken geselecteerd die goed passend zijn. Een nieuw merk proberen, doe ik nauwelijks meer vanwege de debacles in het verleden.

LoveStation22

 

LoveStation22 een nieuwe favoriet

Recentelijk kwam ik met het relatief nieuwe Nederlandse kledingmerk voor meisjes: LoveStation22 in aanraking. Dit merk verwijst met haar collecties vaak naar de natuur en bestaat uit goede basics als leggings, shirts, rokjes, jurkjes en tunieken. Sympathiek vind ik dat LoveStation22 niet alleen in haar collecties iets doet met dieren en natuur, maar vervolgens ook daadwerkelijk een bijdrage hieraan levert door van elk verkocht kledingstuk een bedrag te doneren aan WNF (Wereld Natuur Fonds). Kijk, dan heb je bij mij al direct een flink streepje voor.

Maar ja, dan zit ik nog wel met het dilemma…hoe verhoudt die leuke kleding van LoveStation22 zich tot mijn superslanke dochter. Ik vond een heel leuk jurkje in wit met print en turquoise accenten met bijpassende turquoise legging en bestelde het in maat 140. Dochterlief is 1.35 lang. Een dag later ontving ik het pakket.

 

LoveStation11 meisjeskleding

Uiteraard werd het na school direct gepast. En ik was heel blij verrast. Die legging zat super! Fijn materiaal en mooi aansluitend. En ook het jurkje paste perfect. Vooral leuk waren de ¾ mouwen en de nepleren schouderstukken en ster. Die maakten het jurkje echt apart en helemaal af. Ik blij, dochter blij..en het jurkje is het weekend niet meer uit geweest. Ik kon er na dat weekend wel soep van koken, maar de pasvorm van jurk en legging was nog steeds perfect. En ja, dan ben ik overtuigd van de goede kwaliteit.

We kunnen LoveStation22 dus toevoegen aan ons lijstje met favoriete merken.

 

Pas geleden mochten we ook een ander merk testen. Hier kun je lezen en zien hoe dochter het merk Chaos and Order vond.

» Bekijk hier: blogs over kindermode

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 2

 1. Marjolein

  jan 06, 2016 at 02:20

  Lijkt me een leuk merkje, maar als ik eerlijk ben, wat hebben ze een draak van een website. Jammer dat ze die jurkjes niet op hun eigen site verkopen en alleen verwijzen naar verkooppunten!  1. Esmée

   jan 06, 2016 at 02:48

   Hi Marjolein, haha...rechtsboven in de hoek van de website staat met koeienletter WEBSHOP. Daar kun je ter plekke de collectie van LoveStation22 kopen. Die heb je waarschijnlijk gemist ;-)This thread has been closed from taking new comments.