);

De leukste schoencadeautjes

De leukste schoencadeautjes

Zodra over een paar weken de Sint in het land is, mogen de kindjes hun schoentje zetten. Er wordt dan weer verwoed getekend voor Sinterklaas en wortels worden niet meer zelf gegeten, maar bewaard voor het paard. De spanning is bijna voelbaar en kinderen zijn nog nooit zo vroeg wakker geweest als in die aanloopperiode naar pakjesavond. Inmiddels hebben we al wat jaartjes oefening en een “schoenkalender” is geen overbodige luxe. Hierop kruis je aan op welke dagen je kind(eren) een schoen mag zetten. Dan weet iedereen waar hij aan toe is.

Maar wat doe je dan in die schoen? Een handje pepernoten, een klein cadeautje. Klein en niet al te duur, is ons advies. Want in de aanloop naar pakjesavond, waar vaak nogal letterlijk en figuurlijk wordt “uitgepakt”, moet je niet al je kruid al verschieten.

Wij zijn voor je op zoek gegaan naar wat leuke schoencadeautjes en geven je ook de links naar de webshops waar je al dat leuks kunt bestellen.

 

Villa Retteketet

Zó handig…deze webshop heeft een speciale link met alleen maar schoencadeautjes. Dus je zoekt je dan niet helemaal suf naar cadeautjes onder een bepaald bedrag. Wij vonden het boter, kaas en eieren spelletje van Sint en Piet heel leuk. En je kunt het ook nog eens zelf inkleuren. Slechts €0,99 cent kost dit spelletje. Of dit sieradendoosje met houten kraaltjes voor €4,75. Of wat dacht je van een houten knoopplankje. Zo kunnen ze tijdens de Sint ook nog eens hun strikdiploma halen. Deze kost €2,95.

schoencadeautjes Villa Retteketet

 

 

 

schoencadeautjes Speelgoed Kiki

Speelgoed Kiki

Ook Speelgoed Kiki heeft een pagina met uitsluitend kleine cadeautjes. Heel handig om daar je schoencadeautjes uit te zoeken. Wij vonden deze stoere ridder en mooie prinses erg leuk. Ze zijn beide €7,50 en er zijn meer varianten van verkrijgbaar.

 

De Kinderkookshop

Is jouw kind een echte “Mien Bakgraag”? Speelt hij of zij graag in een eigen keukentje en moet je altijd net doen alsof je een heerlijk taartje weg hapt of een slokje verrukkelijk zelf gebrouwen thee of koffie neemt? Dan kun je bij De Kinderkookshop zeker slagen. Ook voor een lief klein schoencadeautje. Deze houten theezakjes en koekjes voor bij de thee zijn bijvoorbeeld €4,95.

schoencadeautjes De Kinderkookshop

 

schoencadeautjes PakkiePakkie

Ga tussen al dat leuks, maar eens een keuze maken. Dat is bijna niet te doen! Bij Pakkie heb je zoveel keuze. Ook voor leuke kleine prijsjes. Wanneer je bijvoorbeeld selecteert op “brievenbuscadeautjes”, dan zijn dit over het algemeen cadeautjes onder de €10 euro die ook nog eens goedkoop zijn in verzending. Wij kozen voor dit schattige toilettasje €7,45, het portemonneetje €6,95 en de opbergzak €6,96.

 

 

Wil je meer inspiratie voor leuke Sinterklaas cadeautjes? Kijk dan eens op onze pagina Speelgoed of Gifts. Die staan vol met leuke webshops waar je zeker zult slagen!

» Lees ook: leukste sinterklaascadeautjes

» Lees ook: de leukste Sinterklaasboeken

» Lees ook: tips voor het zetten van de schoen

 

 

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.