);

De DohVinci Kaptafel getest

De DohVinci Kaptafel getest

Mijn dochter van 7 is erg creatief. Ze tekent schitterend en pakt vaak haar Play-Doh om lekkere gebakjes te maken of kunstwerkjes te kleien. Dus toen we de kans kregen om de nieuwe DohVinci kaptafel (van de makers van Play-Doh) te testen, zei ik natuurlijk direct JA, wetende hoe leuk dochterlief dat zou vinden.

Woensdagochtend ontving ik het pakket. De verrassing was groot toen ik het haar die middag liet zien. Ze voelde zich een beetje jarig, zei ze.

In deze versie van DohVinci kon ze een kaptafel versieren met een heuse spiegel en lade. De spiegel is op een kartonnen achtergrond geplakt. De achtergrond heeft door middel van stippellijntjes al wat voorwerk voor je gedaan. Door die te volgen, maak je al snel van je DohVinci kaptafel een kunstwerk. Het kaptafeltje zelf met de lade is van kunststof.

 

DohVinci kaptafel makenBij je DohVinci Kaptafel

Je krijgt er 4 kleuren zachte klei bij en een styler. Heel makkelijk vond ik het in het begin niet. Je moet enige kracht zetten om de klei eruit te krijgen, maar gaandeweg lijkt het makkelijker te worden. Je krijgt er een beetje handigheid in. Ook om de juiste vormen op het karton te spuiten. Dat is in het begin nog een beetje onwennig. Ik zou zeggen dat dit vanaf een jaar of 6/7 leuk is. Eerder niet. Dochterlief is heerlijk een paar uurtjes bezig geweest met het versieren van haar kaptafel, die ze uiteraard…“altijd al wilde hebben”.

Het was me in eerste instantie niet duidelijk of de klei vervolgens hard zou worden. Dat is dus niet het geval. Het staat er nu bijna een week en het is nog altijd zacht. Daardoor blijft het waarschijnlijk plakken aan het karton en kun je het makkelijk weer verwijderen en nog een keer overdoen als je dat zou willen.

 

 

DohVinci kaptafel

Wil je ook DohVinci uitproberen? Alles hiervan vind je HIER.

» Lees meer: blogs over knutselen

» Lees ook: Pingüin knutselen van klei en kleien met Play-Doh Touch

 

 

Jezelf verwennen met een sieraad

Jezelf verwennen met een sieraad

We doen het eigenlijk te weinig: onszelf verwennen. Vaak kan een lekker geurende doucheschuim en bodylotion er nog net vanaf, maar blijven…

Zo vind je jouw ideale bank

Zo vind je jouw ideale bank

De bank: hét meubelstuk dat de woonkamer domineert en waar het hele gezin lekker onderuit bij elkaar moet kunnen zitten. Tenminste… dat is…

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.