);

Zelf geboortekaartjes (laten) maken

Zelf geboortekaartjes (laten) maken

Er zijn momenten in een mensenleven, dat het sturen van een kaart een grootse gebeurtenis is. Zo zal je langer stilstaan bij het uitkiezen van je trouwkaart en een geboorte is minstens zo’n belangrijke gebeurtenis die een mooie kaart verdient. .

Ben jij in verwachting, dan komt er een moment dat je je bezig gaat houden met het ontwerp van het geboortekaartje. Je hebt zulke leuke mogelijkheden tegenwoordig. Ik heb een paar online aanbieders voor je op een rijtje gezet. Kijk gewoon of er eentje bij zit, die jou aanspreekt.

 

De geboortekaartjes van Koning Kaart

geboortekaartje van koning kaartBij Koning Kaart hebben ze een heel groot en uitgebreid assortiment van getekende geboortekaartjes in verschillende stijlen voor je, zoals hip, vintage, stoer, klassiek, Hollands of met dieren. Eerst kies je of je een kaartje wil voor een jongen, meisje, of het nieuwe baby’tje al broertjes of zusjes heeft in alle samenstellingen, of je misschien een tweeling verwacht of dat je de wereld wilt laten weten dat de adoptie een feit is. Heb je een keuze gemaakt, dan is het een kwestie van je een keur kiezen, welk thema je aanspreekt en de vorm en stijl… of je bladert gewoon door de duizenden kaartjes die je worden aangeboden. Helemaal zelf maken from scratch kan overigens ook. Kaartje gemaakt? Je bestelt heel eenvoudig een eerste proefdruk helemaal gratis. En last-minute werk, geen probleem. Heb je de kaartjes voor 12.00 uur besteld, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Kijk maar eens bij www.koningkaart.nl voor een indruk.

Wat ik overigens bijzonder vond om te zien, is dat Koning Kaart ook een collectie kaartjes heeft voor wanneer je baby’tje een sterretje geworden is. Hoe droevig, maar wat goed dat ze daaraan gedacht hebben.

 

 

De geboortekaartjes van Studio Koekepeer

geboortekaartje van studio koekepeerBij Studio Koekepeer kies je voor het originele design dat jou het meest aanspreekt en vervolgens kun je het hele kaartje zó aanpassen dat het helemaal van jou is. Dus ander kleurtje? Een andere achtergrond met sterren in plaats van bloemen? Geen enkel probleem. Andere tekst en ander lettertype kan uiteraard ook. En het spreekt voor zich dat je een fotootje van je pasgeborene heel makkelijk invoegt als het ontwerp zich daarvoor leent. En kom je er niet uit? Dan bel je toch gewoon even. Ook bij Studio Koekepeer heb je de geboortekaartjes de volgende werkdag in huis als je voor 12.00 uur bestelt.

De designs van Studio Koekepeer zijn 100% eigen, altijd origineel en om blij van te worden. Kijk zelf maar op www.studiokoekepeer.nl

 

 

De geboortekaartjes van Greetz

geboortekaartjes van GreetzBij Greetz heb je keuze uit ruim 500 kaartjes voor jongens, ruim 500 voor meisjes, 100 voor meerlingen en 13 voor adoptie, dus daar zit vast wel een kaartje bij dat je aanspreekt. De kaarten komen van verschillende bekende ontwerpstudio’s als Tsjip, Blond Amsterdam en Patriciamaria. Daardoor heb ik wel het gevoel dat ik ze al vaker gezien heb. Wat ik wel weer heel leuk vond, was juist de heel nostalgische kaartjes van Anton Pieck. Je moet er natuurlijk van houden, maar het zijn wel klassiekers en zo anders dan de hedendaagse illustraties. Ook bij Greetz pas je makkelijk de teksten aan en kun je een foto van je baby uploaden, maar het zijn standaard kaartjes en je wijzigt uitsluitend de teksten aan de binnenzijde en eventueel tekstkaders aan de buitenzijde. Wat weer handig is, is dat Greetz de geboortekaarten ook nog voor je op de bus doet als je dat wenst. Lijst met adressen uploaden en je hebt er geen omkijken naar.

 

Hopelijk heb je een beetje inspiratie gekregen voor jouw geboortekaartje of misschien zit er wel een aanbieder voor je bij met net dat ene design dat jou aanspreekt. Succes!

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 2

  1. Jacqueline

    jun 29, 2016 at 03:39

    Ben blij dat wij die zoektocht niet meer hoeven te ondernemen, zoveel keus!
    Bij onze jongste hebben we zelf een kaartje ontworpen en laten drukken, geen idee meer waar. En bij de oudste hebben we de kaartjes op een dagcentrum voor verstandelijk gehandicapten laten uitprikken, de tekst heb ik vlak na de bevalling zelf zitten typen, uitprinten en opplakken.



  2. Gea | Sien en Co

    jul 02, 2016 at 08:19

    Eén van de leuke dingen aan een baby krijgen, het kaartje uitzoeken. Ik ben er echt uren mee bezig geweest toen ik zwanger was :).



This thread has been closed from taking new comments.