);

Kekke Jumpsuits

Kekke Jumpsuits

Jumpsuits, bijna elk kindermodemerk heeft er wel eentje in z’n collectie deze zomer. Ze zien er lekker eigenwijs uit en zitten volgens dochterlief ook heerlijk. Wij hadden nog geen jumpsuit in de kast hangen. Waarom, weet ik eigenlijk niet. Dochter is meer van de leggings, rokjes en jurkjes, dat zal de reden zijn. Maar ze is om hoor. Ze gaat tegenwoordig over straat in haar one-piece. 

Uit de berg met leuke merken heb ik 3 jumpsuits uitgekozen om te laten zien. Je kunt ze heel leuk combineren met sportieve gympen of zoals hier met stoere laarzen van in dit geval het merk Develab.

 

GSUS Jumpsuit

Volgens dochterlief zit deze jumpsuit heel fijn. Erg leuk vind ik de rits op de rug en de halterlijn die de schouderbladen vrij laat. De print is ook erg leuk en de combinatie van het wit, zwart en zalm maakt het een opvallende jumpsuit. Niet voor grijze muisjes, maar voor meiden die zich uit durven te spreken. De prijs van deze leuke jumpsuit is € 59,99

GSUS JumpsuitGSUS Jumpsuit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumble ‘N Dry Jumpsuit

Deze donkergrijze bijna zwarte jumpsuit heeft allemaal kleine gekleurde spikkeltjes in geel, blauw en roze, die je pas ziet als je de jumpsuit van dichtbij bekijkt. Je zou deze jumpsuit misschien beter combineren met een felle gymp of laars. Kek spijkerjasje erop en klaar ben je. Gestyled met zwarte laarzen zoals hier maakt het wel een heel donker geheel, maar er zijn natuurlijk meiden die graag in het zwart gekleed gaan. De prijs van deze jumpsuit is € 49,99.

 

Tumble N Dry JumpsuitJumpsuit Tumble N Dry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NoNo Jumpsuit

Deze jumpsuit van NoNo is gemaakt van een fijne katoen. De bovenzijde is wit met zwarte horizontale strepen en de pijpen grijs met zwart. Leuk detail is de rug, die een overslag heeft. We hebben deze jumpsuit gecombineerd met een stoer spijkerjasje van Tumble N Dry. Deze leuke jumpsuit kost €59,99 en het spijkerjasje € 54,99.

 

Nono JumpsuitJumpsuit Nono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn slechts 3 leuke jumpsuits, die we uit mochten proberen, maar zoals gezegd hebben zoveel merken een leuke jumpsuit in de collectie. Wat vind je bijvoorbeeld van deze?

Jumpsuit LoFff
LoFff
Jumpsuit Lofff
LoFff
Jumpsuit BNosy
BNosy

 

Jumpsuit Mim-pi
Mim-pi
Tumble N Dry jumpsuit
Tumble N Dry

 

Wat is jouw favoriete jumpsuit? Heeft jouw dochter al eentje in haar kast hangen?

Meer over kindermode lezen?

De foto's van Marisa zijn gemaakt door fotografe Wendy Verhagen-Frijters van Wen's Fotografie

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Schoenen: mijn grote liefde en frustratie

Schoenen: mijn grote liefde en…

Schoenen, ik heb er wat mee. Al vanaf het moment dat ik kleedgeld kreeg op mijn 13e, spaarde ik voor dat ene paar dat ik móest hebben. Mijn…

De leukste activiteiten in de tuin tijdens je staycation

De leukste activiteiten in de tuin…

Een staycation was in 2020 dé manier om vakantie te vieren in eigen land. We konden ook niet veel natuurlijk door alle beperkende maatregelen.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 3

 1. Marjolein

  mrt 28, 2016 at 01:10

  Vind jumpsuits altijd enorm leuk! Leuke kiekjes! 2. Melissa

  mrt 28, 2016 at 11:26

  Doet ze onwijs leuk Esmée!!  1. Esmée

   mrt 28, 2016 at 11:45

   Ja hè Melissa. Modelletje in de dop. Ze heeft anderhalf uur geposeerd voor meerdere shoots, die komende tijd nog online komen. En ze was het na anderhalf uur nog steeds niet zat. Zó leuk!This thread has been closed from taking new comments.