);

Lekker zomers: de Jumpshort!

Lekker zomers: de Jumpshort!

Ook zo toe aan de zomer? Wij wel! Ik weiger te geloven dat die echt lekkere temperaturen niet gaan komen in de maanden juni, juli en augustus. En dan is er altijd nog de zomervakantie waar we toch echt die zon gaan opzoeken. Temperaturen die vragen om weinig om het lijf: rokjes, shorts en de jumpshort!

De jumpshort wordt ook wel jumpsuit of playsuit genoemd, maar ik vind short voor de korte variant en suit voor die met lange pijpen ook gewoon lekker makkelijker voor het onderscheid. Je hebt zulke leuke en Marisa toont er een paar aan je.

 

jumpshort / playsuit nonojumpshort jumpsuit nonoDe jumpshorts van Nono

 

Deze jumpshort is grijs met een oranje/rood verticaal streepje. Het heeft aan de voorkant drukknoopjes. De stof is van een dikke stretchkatoen en het heeft fijne zakken. Deze NoNo jumpsuit kost €49,95.

 

 

jumpshort nonojumpshort nono of playsuit

 

 

Deze jumpshort is ook van Nono. Hij is erg schattig met een oranje bovenzijde, opengewerkte brodderie en leuke kralen. Het bovendeel sluit met knoopjes. Het shortgedeelte is lichtgrijs/blauw en het heeft een koordje. Hij zit erg lekker. Ook deze kost €49,95.

 

De Jumpshort van SnapperRock

jumpshort snapperockjumpsuit snapperock

 

Deze jumpshort is afkomstig van UV-Fashions.nl, de grootste aanbieder van UV-werende kleding in Nederland. De stof is heel licht en luchtig en dus ideaal voor de warmste zomerdagen. In de taille en bovenaan sluit de jumpshort met breed elastiek. Hij zit perfect zoals je ziet. Dus én leuk én beschermd tegen de zon. Deze jumpshort van SnapperRock kost €59,95

 

 

 

De Jumpshort van Chaos and Order

Chaos and Order jumpsuitChaos and Order jumpshort

Ah, deze is zó leuk! En hij zit perfect. We zijn al een tijdje fan van Chaos and Order en elke keer weer weten ze ons te verrassen met mooie kleuren, een perfecte pasvorm en leuke nieuwe stukken in de collectie zoals deze jumpshort. Helemaal leuk gecombineerd met een kort jasje voor als het ’s ochtends nog een beetje fris is en deze laarsjes van Lilli Shoes passen er perfect bij. De jumpshort van Chaos and Order kost €39,99.

 

 

De Jumpshort van Quapi

jumpshort Quapi Kidswearjumpsuit Quapi

Nog zo’n leuke jumpshort die perfect zit. Deze is van Quapi, een merk waar we nog niet zo bekend mee waren, maar nu zeker meer aandacht gaan geven. De jumpshort is donkerblauw met lichtgele randen. Het heeft een grijs koord om de taille. De slippers zijn ook van Quapi en hebben dezelfde kleur zalm en aqua als in de jumpshort. Deze pittige jumpshort kost €34,95

 

 

Hieronder nog een paar leuke jumpshorts van verschillende merken.

 

jumpshort room seven
Room Seven
B-Nosy
B-Nosy
KidzArt jumpsuit
KidzArt
jumpshort Room Seven
Room Seven

 

Welke vind jij de leukste?

 

Fotografie: Wendy van Wen's Fotografie

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 2

  1. Vlijtig Liesje

    mei 27, 2016 at 10:50

    Ik vind ze allemaal erg leuk om te zien! En het meisje dat ze draagt wordt er lekker actief van zo te zien.

    Huisvlijt



    1. Esmée

      mei 27, 2016 at 11:02

      Dat is mijn dochter Marisa en inderdaad...ze is altijd wel erg actief haha. Dank voor je reactie!



This thread has been closed from taking new comments.