);

Handen tekort met een tweeling

Handen tekort met een tweeling

Vorige keer gaf ik aan dat ik het met de tweeling niet zo druk heb als dat het lijkt. Ze waren immers lekker rustig niet jengelig en super tevreden. Nu een paar weken verder moet ik toch zeggen dat het nu toch heel anders is….

Ze zijn nog steeds erg tevreden dat wel … als ze op tijd te eten en drinken krijgen. Maar ze beginnen nu dan toch ook echt een eigen wil te krijgen. Willen zitten wanneer ze liggen en willen staan wanneer ze zitten. Ze beginnen nu actiever te worden. En ja dat is super leuk om te zien, maar nu kom ik soms handen te kort.

We hebben sinds 1,5 week nu ook een speelkleed, die ik na hun ontbijt ( wat brood en een fles ) al klaar leg met wat speelgoed erop. Want in de box willen ze echt niet meer, alleen wanneer ze moe zijn en een klein dutje willen doen.

Wanneer ik die twee op de speelmat leg, dan duurt het niet lang voordat nummer 1 de hele kamer rond kruipt. Als ik hem vervolgens weer op de mat leg dan kan ik daarna meteen achter nummer 2 aan omdat hij vind dat hij wel even bij de hond mag gaan kijken. En aangezien ik daarin toch wel oplettend ben wil ik dat niet hebben. Niet dat onze hond iets zal doen, maar je weet immers maar
nooit.

Zo rustig als ik het nog een paar weken geleden had zo druk heb ik het nu zullen we maar zeggen. Ze worden ook ineens zo groot, nou groot … Ze kunnen steeds meer, zelf gaan zitten en zelf staan. Maar één van de twee ( Olaf ) die gaat super snel, die kun je achter een loopwagen zetten en loopt gewoon zonder blikken of blozen aan met zijn 8,5 maand.

Nu pas snap ik de mensen die zeiden dat ik het nog druk zal krijgen, nu pas… Vind ik het erg? Nee totaal niet, ik geniet er nog steeds iedere minuut van. Maar moet ook wel zeggen dat ik wanneer ze op bed liggen er ook even van kan genieten, van de rust en de stilte om me heen.

Meer over mijn tweeling lezen?

Op stap met een tweeling

Op stap met een tweeling

Voordat mijn tweeling Olaf en Xavier er waren kon ik makkelijk even snel weg wanneer ik wilde. Of het nou ging voor een kleine boodschap of…

Het eerste jaar met een tweeling

Het eerste jaar met een tweeling

Inmiddels zijn Olaf en Xavier 1 jaar en kunnen nu terug kijken naar het eerste jaar met een tweeling. Hoe hebben we het ervaren? Was het zwaar…

Hebben tweelingen nu echt veel aan elkaar?

Hebben tweelingen nu echt veel…

Wanneer ik samen met onze tweeling boodschappen ga doen, krijg ik vaak te horen dat het wel leuk is zo met z’n tweeën. Dat ze elkaar hebben…

Margareth (Miss Mags), 35 jaar en ik woon in Brabant. Woon samen met mijn vriend en onze twee honden en op 28 februari 2015 ben ik bevallen van een tweeling, Olaf en Xavier. Op mijn eigen blog (Miss Mags) schrijf ik met veel liefde en plezier voornamelijk over lifestyle, beauty en fashion. Maar ik schrijf ook over mijn privé, zoals over de tweeling en dingen die mij zoal bezig houden.

Naast het bloggen, zorgen voor de tweeling én de andere bedrijvigheden ben ik vooral bezig met mijn webwinkel in muurstickers (Mudeco – Topmuurstickers). Alsof dit al niet druk genoeg is ben ook nog bezig met mijn eigen bedrijf in grafisch design en webdesign en doe ik ook voor enkele andere bedrijven hun webmanagement. 

 

Reacties 1

  1. Gerda

    nov 26, 2015 at 09:54

    Is een grondbox niet iets voor jullie?This thread has been closed from taking new comments.