);

De presentatie van Starlily

De presentatie van Starlily

We waren gisteren met nog 29 andere bloggers en hun kids te gast bij het Openluchttheater in het Amsterdamse bos. Daar zou de presentatie plaatsvinden van Starlily, hét allerliefste eenhoorntje dat ieder meisje (en dus ook de mijne nu…) voor Sinterklaas wil hebben.

Het weer was fantastisch, wat boften we daarmee! En vooral was het leuk om bekenden terug te zien zoals Yvonne van Kidzblogger, Melissa van AllinMam en Linda van Super Mammies. Maar ook om nieuwe mensen te leren kennen als Mahwish van mammiemammie.nl en Linda van Love2beMama. Als blogger zit je toch een beetje op je eiland. Je hebt geen directe collega’s en zo’n event waar je dan weer mensen kunt ontmoeten, zijn voor mij een kers op de taart en belangrijk om even van mijn “eiland” af te komen.

de lunchtafel
Onze lunch

 

 

Wat hadden de meiden van The PR Factory dit fantastisch geregeld. Een heerlijke lunch stond ons bij aankomst te wachten. Voor de kinderen pannenkoeken en voor ons heerlijk belegde broodjes. Zo was er even tijd om bij te kletsen en de kinderen (in ieder geval de mijne) speelden heerlijk met elkaar of kleurden een kleurplaat in.

 

boswandeling met Troubemour
Boswandeling met Troubamour

Theatergroep Troubamour nam de kinderen (en wij erachteraan) mee voor een boswandelingetje. Het was eigenlijk een rondje van niks, maar ze wisten dit zo leuk en spannend te maken, dat het echt een belevenis was voor de kinderen. Bij terugkomst werd binnen onder begeleiding van heel veel rook Starlily gepresenteerd. Uiteraard mochten daarna alle kinderen met Starlily op de foto. Dochterlief was er niet meer weg te slaan en bleef het ding aaien en vertellen hoeveel ze van haar hield. “Ik wil dat lieve eenhoorntje echt hebben mam”. Tja….ehhhh.

 

Schieten met Nerf Rebelle
Schieten met Nerf Rebelle

Vervolgens konden de kinderen buiten met de Nerf Rebelle Strongheart boog schieten. Met dank aan de jongen die de pijltjes in het bos terug moest zien te vinden. Je rol in het geheel was onmiskenbaar belangrijk...haha. Ook konden ze geschminkt worden en binnen lagen allerlei Hasbro spelletjes klaar om mee te spelen. Daar konden ze met DohVinci spelen, wat ik mijn dochter niet meer uit hoefde te leggen, want die had een paar weken geleden al een kaptafel mogen versieren, waar ik dit blog over schreef.

 

Als afsluiting kregen we een schitterend Hasbro pakket mee naar huis met een heus Nerf Rebelle secret shot pistool (thuis letterlijk dekking zoeken), een té schattig aapje van FurReal Friends (veel oerwoud geluiden in huis) en een fijn spel dat we deze Herfstvakantie eens gaan testen.

Kortom, met een superleuke dag achter de rug gingen we stik verwend weer terug naar huis.

Klik op de link voor meer informatie over Starlily

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.