);

Eau so You

Eau so You

Door mijn werk bij 4Mama kom ik pareltjes van websites en webshops tegen. Mooie initiatieven van ondernemers die met hart en ziel een online onderneming gestart zijn en hierin succesvol zijn. Marieke is zo’n ondernemer. Na jarenlang in het buitenland in de fashionbranche werkzaam te zijn geweest als communicatiemanager, realiseerde zij eenmaal terug in Nederland in 2014 haar droom…een online parfumerie Eau so You. En dat is denk ik het lastigste dat bestaat, want hoe verkoop je een product dat je eerst geroken moet hebben?

Dat betekent dat je als koper het vertrouwen moet hebben, dat je goed geadviseerd wordt en uiteindelijk de juiste geur koopt. Marieke heeft hiervoor een unieke en perfecte oplossing bedacht, wat haar shop tot een succes maakt.

 

Een geuradvies op maat bij Eau so You

Voor slechts €8,- kies je 4 samples uit. Dat doe je op basis van een geurtest die je online kunt doen of Marieke kiest 4 geuren voor jou uit. Voordat ze beslist welke 4 dat worden, stelt ze je een paar vragen over bijvoorbeeld geuren die je in het verleden lekker vond of juist niet. Welk type je bent, etc. En jij krijgt vervolgens een advies op maat. Ik mocht het uitproberen en ze zat midden in de roos met haar 4 geuren. Je betaalt geen verzendkosten én je ontvangt 5% korting op je eerstvolgende aankoop. Super toch?

 

Ab'eau een mooi cadeau

Doe jezelf (of een ander) een Ab’eau cadeau

Ben je iemand die graag wisselt met haar geuren, dan is 3 luchtjes en meer in je kast een prijzige aangelegenheid. Voor deze mensen heeft Marieke Ab’eau bedacht. Elke maand een andere lekkere geur in een tasverstuiver van 4 ml. Voldoende om 1 maand lang 3x per dag te sprayen. De abonnementen zijn vanaf 1 maand verkrijgbaar. Ook leuk als cadeau. Je mag jezelf ook laten verrassen door Marieke als je niet weet wat te kiezen. Geloof me, dat kun je met een gerust hart aan haar overlaten.

Benieuwd geworden naar Eau so You? Neem eens een kijkje op de webshop. Marieke heeft vast ook voor jou de perfecte geur!

» Lees hier: blogs over beauty

 

Je kind wil een smartphone, wat nu?

Je kind wil een smartphone, wat…

Tegenwoordig gaan kinderen steeds vroeger zeuren om een eigen telefoon en krijgen ze ook eerder die gewenste smartphone. Voorheen was het…

Honderden euro's besparen op je energierekening

Honderden euro's besparen op je…

Jaren en jaren zat ik bij dezelfde energieleverancier. Gewoon lekker makkelijk. Zat nooit zonder gas, water en licht, dus waarom zou ik naar…

De leukste familieplanners van 2022

De leukste familieplanners van…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.