);

Een leuke mok maken voor Vaderdag

Een leuke mok maken voor Vaderdag

Binnenkort is het weer Vaderdag. Zijn jullie al op zoek naar een super cool cadeautje? De beste Vaderdag cadeaus zijn natuurlijk zelfgemaakte cadeaus. Deze stoere mok is zeker één om te overwegen. En het leuke is dat deze mok al door een peuter te maken is. En wat zal hij graag zijn koffie drinken in een zelfgemaakte mok!

 

Van saai naar een kleurrijk Vaderdag cadeau

Voor deze mok heb je niet veel nodig. Allereerst natuurlijk een saaie witte mok (van bijvoorbeeld de Xenos of Hema). Verder heb je letter stickers nodig die je makkelijk weer kunt verwijderen en porselein stiften.

 

 

Leuke mok als vaderdag cadeauMok vaderdag

Te gekke papa mok voor Vaderdag

Gebruik de letter stickers om een woord op de mok te krijgen. Dit kan “papa” zijn, maar ook een ander woord wat helemaal bij een toffe papa past zoals “stoer” of “cool”. Gebruik nu de porselein stiften om de mok mooi te versieren, vooral ook om de letters heen. Laat de stift eerst drogen voor je de stickers verwijdert. Als laatste gaat de mok de oven in (90 minuten op 160°C). Nu alleen nog even af laten koelen en de stoere mok voor papa is klaar.

  

“Tip: vul de mok met lekkere dropjes of zijn favoriete snoepjes en pak hem mooi in, dat maakt het een extra speciaal vaderdag cadeau!”

Hier kun je meer knutselprojecten en DIY’s lezen.

Zelf een lief tasje maken

Zelf een lief tasje maken

Houdt jouw dochter ook zo van fröbelen en knutselen? Van niets iets maken wat nog bruikbaar is ook? Dan is het harten tasje echt iets voor…

Zelfgemaakte cadeaus voor de juffen

Zelfgemaakte cadeaus voor de juffen

Deze week is de juffen dag bij Sien op school. Een speciale dag waarbij alle kleuterjuffen hun verjaardag vieren en extra in het zonnetje…

Een sokken popje maken

Een sokken popje maken

Ook midden in de zomer is knutselen erg leuk. Dit keer een wat moeilijkere knutsel voor wat oudere kinderen, een sokken popje. Ik heb er zelf…

Al vanaf een jaar of 4 haakte en breide ik met mijn moeder mee. Het creatief bezig zijn zat er bij mij al jong in. En bij haken en breien is het niet gebleven. Ik knutselde wat af. Toen ik bij een vereniging de kinderentertainment mocht gaan doen, was ik helemaal in mijn sas. Al snel ontstonden bij mij toen de wilde plannen van een eigen bedrijfje op het gebied van knutselen met kinderen. 

In 2013 gooide ik het roer drastisch om. Vanaf dat moment ging ik helemaal voor mijn webwinkel en dus mijn droom. De webwinkel kreeg de naam SienEnCo. Sien is de naam van mijn dochter en Co, haar knuffelkonijn, is de mascotte. De webwinkel werd al snel gevuld met leuke, stoere, grappige knutselpakketten. Daarnaast werden ook de ideeën voor kinderfeesten en workshops al snel uitgewerkt en vormgegeven. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.