De Twinkle Toes van Skechers

De Twinkle Toes van Skechers

Wij noemen onze dochter tegenwoordig heel liefdevol “Twinkle Toes”, want sinds ze een paar schoenen van Skechers Twinkle Toes opgestuurd kreeg om te testen, zijn ze niet meer uit geweest en zien we de hele dag dansende lichtjes als ze voorbij loopt of danst. Zelf zou ik kierewiet worden van schoenen die bij elke stap licht geven, maar dochterlief is helemaal verliefd op haar nieuwe paar schoenen. En daar gaat het om… toch?

 

Ken jij de Skechers Twinkle Toes voor kids?

Eigenlijk kent iedereen wel Skechers kinderschoenen. Ze zijn over het algemeen lekker fel gekleurd, prettig geprijsd en vraag het aan elke kleine meid van 3 – 10 en de lichtgevende sneakers met veters of klittenband zijn absoluut favoriet. Zo ook bij die van mij. Dat deze ook nog eens vleugels hebben, die direct geassocieerd werden met My Little Pony, is natuurlijk helemáál te gek. Deze limited edition hoge sneakers van Skechers “Twinkle Toes Shuffle Flutter up” kosten € 59,95 en volgens dochterlief lopen ze heerlijk! Ze hebben een lekkere dikke zool en de schoen zelf is van stof met een denimlook met subtiele hartjes in verwerkt. De bovenzijde is grijs met glitter en zelfs de veters glitteren je tegemoet. Heel handig is de rits aan de binnenzijde. Dus 1 keer strikken en daarna gewoon makkelijk aan- en uittrekken.

Natuurlijk hebben niet álle schoenen van Skechers lichtjes in de neus of zool, maar ze zijn er volgens mij wel beroemd om geworden en worden sindsdien links en rechts gekopieerd.

Je kunt op de website van Skechers kijken naar de volledige laatste meisjescollectie.

Wat denk je? Is het wat voor jouw dochter?

 

We testen vaker schoenen. Bijvoorbeeld laatst die van Lili Shoes of check eens de nieuwe trend van dit voorjaar: kinderschoenen met bloemen.

Skechers Twinkle Toes

 

Lekker loungen en relaxen in de tuin

Lekker loungen en relaxen in de…

Geef mij 20 graden, zon en een heerlijk zitje uit de wind en ik heb een top dag! Voeg daaraan toe een e-book, een muziekje op de achtergrond,…

Tips voor zolderkamers

Tips voor zolderkamers

Wij wonen op een dijk en hebben dus een typische dijkwoning. Wat dat is een typische dijkwoning? Dat is dus een flinke begane grond met daarop…

6 soorten jeuk ouders

6 soorten jeuk ouders

Ik ben zelf absoluut niet de beste ouder die op deze aardkloot rondloopt. Sterker nog, ik dank god op mijn knieën dat er laptops, tablets,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.