De Twinkle Toes van Skechers

De Twinkle Toes van Skechers

Wij noemen onze dochter tegenwoordig heel liefdevol “Twinkle Toes”, want sinds ze een paar schoenen van Skechers Twinkle Toes opgestuurd kreeg om te testen, zijn ze niet meer uit geweest en zien we de hele dag dansende lichtjes als ze voorbij loopt of danst. Zelf zou ik kierewiet worden van schoenen die bij elke stap licht geven, maar dochterlief is helemaal verliefd op haar nieuwe paar schoenen. En daar gaat het om… toch?

 

Ken jij de Skechers Twinkle Toes voor kids?

Eigenlijk kent iedereen wel Skechers kinderschoenen. Ze zijn over het algemeen lekker fel gekleurd, prettig geprijsd en vraag het aan elke kleine meid van 3 – 10 en de lichtgevende sneakers met veters of klittenband zijn absoluut favoriet. Zo ook bij die van mij. Dat deze ook nog eens vleugels hebben, die direct geassocieerd werden met My Little Pony, is natuurlijk helemáál te gek. Deze limited edition hoge sneakers van Skechers “Twinkle Toes Shuffle Flutter up” kosten € 59,95 en volgens dochterlief lopen ze heerlijk! Ze hebben een lekkere dikke zool en de schoen zelf is van stof met een denimlook met subtiele hartjes in verwerkt. De bovenzijde is grijs met glitter en zelfs de veters glitteren je tegemoet. Heel handig is de rits aan de binnenzijde. Dus 1 keer strikken en daarna gewoon makkelijk aan- en uittrekken.

Natuurlijk hebben niet álle schoenen van Skechers lichtjes in de neus of zool, maar ze zijn er volgens mij wel beroemd om geworden en worden sindsdien links en rechts gekopieerd.

Je kunt op de website van Skechers kijken naar de volledige laatste meisjescollectie.

Wat denk je? Is het wat voor jouw dochter?

 

We testen vaker schoenen. Bijvoorbeeld laatst die van Lili Shoes of check eens de nieuwe trend van dit voorjaar: kinderschoenen met bloemen.

Skechers Twinkle Toes

 

De hal - het ondergeschoven kindje van ons huis

De hal - het ondergeschoven kindje…

Er zijn een paar ruimtes in ons huis waar ik wel eens de bezem doorheen wil halen. Een daarvan is de hal. De bedoeling was ooit goed, maar…

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.