);

Het rariteitenkabinet

Het rariteitenkabinet

Tijdens de zwangerschap kregen we al van tweeling ouders te horen, dat wanneer je even boodschappen gaat doen, dat even wel eens niet heel even zal zijn, maar een lange rit. Ik moest er toen nog zo om lachen want dat zal toch wel meevallen ?....of toch niet…

 

Een tweeling trekt zeker de aandacht

Olaf en Xavier waren 3 weken oud, het was mooi weer en ik dacht ik pak lekker de kinderwagen en ga een rondje wandelen en haal meteen wat boodschappen. Eigenlijk nog veel te vroeg i.v.m herstel keizersnede, maar ik dacht dat ik dat wel “even” zou kunnen gaan doen.

Nou daar liep ik vol trots met de jongens in de wieg en lopen maar. Een smile van oor tot oor, de zon die scheen, mijn dag kon niet meer stuk. Onderweg wel wat mensen tegen gekomen, een snelle korte babbel en ik kon weer verder lopen. Dacht nog aan wat die tweeling ouders tegen ons gezegd hadden. Nou geen last van! Dat is mooi !

Maar eenmaal aangekomen op het plein hier in het dorp, was het ineens een heel ander verhaal. Het leek wel alsof ik op stap was met het rariteitenkabinet. Mensen kwamen uit het niets op me af, begonnen vragen te stellen en wilde even kijken naar de boys. Er waren zelfs mensen die ineens met hun handen en hele gezicht in de wieg zaten. Ook waren er mensen die gewoon aan de wieg trokken zodat ik stil kwam staan of gingen de weg blokkeren. Ze wilden per se allemaal even een kijkje nemen.

 

Een boodschapje doen duurt uren met een tweeling

Het even boodschappen doen wat ik normaal zou doen in max 45 minuten heeft me maar liefst 3 uur geduurd. Dit echt even zonder gekheid… Ik was gebroken, kapot … en dan moest ik ook nog naar huis lopen. Dit was niet goed voor het herstel van mijn keizersnede dacht ik, dit doe ik nooit meer….

Als dit altijd zo zou gaan … Mijn god… dan kan ik beter geld gaan vragen voor iedere Ohhh en ahhhh en iedere keer dat men wil kijken, dan zouden we zo rijk worden. Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk ben ik trots op mijn jongens en show ik ze graag, maar dit is gewoon te gek !

Nu zijn ze inmiddels 4 maanden en gelukkig is het wel wat minder geworden, maar nog steeds voel ik me een lopende attractie. In het dorp zijn we natuurlijk inmiddels al bekend en bekeken, maar zodra we ergens anders iets gaan ondernemen is het nog steeds hetzelfde gevoel als bij een rariteitenkabinet.

Lees meer: blogs over tweelingen

Lees ook: tips voor ouders met tweelingen

 

 

Op stap met een tweeling

Op stap met een tweeling

Voordat mijn tweeling Olaf en Xavier er waren kon ik makkelijk even snel weg wanneer ik wilde. Of het nou ging voor een kleine boodschap of…

Het eerste jaar met een tweeling

Het eerste jaar met een tweeling

Inmiddels zijn Olaf en Xavier 1 jaar en kunnen nu terug kijken naar het eerste jaar met een tweeling. Hoe hebben we het ervaren? Was het zwaar…

Hebben tweelingen nu echt veel aan elkaar?

Hebben tweelingen nu echt veel…

Wanneer ik samen met onze tweeling boodschappen ga doen, krijg ik vaak te horen dat het wel leuk is zo met z’n tweeën. Dat ze elkaar hebben…

Margareth (Miss Mags), 35 jaar en ik woon in Brabant. Woon samen met mijn vriend en onze twee honden en op 28 februari 2015 ben ik bevallen van een tweeling, Olaf en Xavier. Op mijn eigen blog (Miss Mags) schrijf ik met veel liefde en plezier voornamelijk over lifestyle, beauty en fashion. Maar ik schrijf ook over mijn privé, zoals over de tweeling en dingen die mij zoal bezig houden.

Naast het bloggen, zorgen voor de tweeling én de andere bedrijvigheden ben ik vooral bezig met mijn webwinkel in muurstickers (Mudeco – Topmuurstickers). Alsof dit al niet druk genoeg is ben ook nog bezig met mijn eigen bedrijf in grafisch design en webdesign en doe ik ook voor enkele andere bedrijven hun webmanagement. 

 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.