);

Stoere Develab laarzen

Stoere Develab laarzen

We hebben nog best wat Hollands weer voor de boeg. Hoewel we er erg naar uitkijken, het zomerse weer laat echt nog wel even op zich wachten. Dus toen ik het aanbod kreeg om leuke stoere laarsjes van het merk Develab te ontvangen voor dochterlief in haar maat 32, zei ik geen nee. En ik werd nog enthousiaster toen ik hoorde dat ik een lezer blij mag maken met hetzelfde laarsje in dezelfde maat….32! Maar dat later.

 

Develab schoenen

Welke moeder kent dit merk nou niet? Dit mooie Nederlandse merk maakt modieuze, goed zittende kinderschoenen vanaf maat 20 t/m 40. Qua prijs zitten de schoenen van Develab in het iets hogere segment. De leren schoenen van Develab variëren in prijs van 85 – 120 euro. Deze laarzen uit de wintercollectie kosten €109,95 en zijn van de binnen- en buitenkant van leer met rubberen zool.

Stoere outfit met Develab laarzenoutfit met Develab laarzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De juiste outfit bij dit stoere Develab laarsje

Dochterlief is absoluut een meisje-meisje, maar nu ze wat ouder wordt, wil ze ook graag af en toe een stoere chick zijn. Vandaar dat we nu ook een skinny jeans en een “stoere jurk” in de kast hebben hangen. Deze boots waren net het missende accessoire om die stoere outfits mee af te maken.

We combineren de Develab laars met een skinny jeans en furry “awesome” trui van Shoeby. Outfit nummer 2 bestaat uit een gebreide jurk van Baker Bridge, een neopreen jasje met nep-leren stukken van Be a Diva en een zwart maillotje van de Hema. Dochterlief voelt zich nu helemaal de blits in deze outfits met haar stoere laarzen.

 

Deze Develab laarzen winnen?

Jij kunt deze laarzen voor je (klein)dochter, nichtje of buurmeisje winnen in maat 32. Wat je hiervoor moet doen? Ga naar onze Facebookpagina, like het actiebericht en vertel ons voor wie je deze mooie laarzen wilt winnen. Op woensdag 2 maart trekken we een winnaar.

Kijk vooral even op de website van Develab als je benieuwd bent naar hun collectie op dit moment.

Casual en zakelijk: stijlvolle kledingmerken voor mama's

Casual en zakelijk: stijlvolle…

Het afgelopen jaar ben ik nauwelijks buiten geweest. Of beter gezegd: ik heb nauwelijks buitenshuis gewerkt. Collega’s en klanten zien en…

Schoenen: mijn grote liefde en frustratie

Schoenen: mijn grote liefde en…

Schoenen, ik heb er wat mee. Al vanaf het moment dat ik kleedgeld kreeg op mijn 13e, spaarde ik voor dat ene paar dat ik móest hebben. Mijn…

De leukste activiteiten in de tuin tijdens je staycation

De leukste activiteiten in de tuin…

Een staycation was in 2020 dé manier om vakantie te vieren in eigen land. We konden ook niet veel natuurlijk door alle beperkende maatregelen.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 8

 1. Els

  feb 24, 2016 at 10:04

  Jammer de link werkt niet en ik kan hem ook niet op facebook vinden....  1. Website4Mama

   feb 24, 2016 at 10:20

   Hoi Els, je bent de eerste! Bij ons werkt de link overigens wel. Dat je 'm nog niet kunt vinden, kan kloppen. Het bewuste bericht staat ingepland voor vanavond. Maar je kunt er al bij. Moet lukken. Anders even tot vanavond wachten. 2. Marian Zw

  feb 24, 2016 at 10:51

  Ik kon de link ook al niet vinden op facebook! Dan maar hier alvast een berichtje! Echt super stoere laarsjes en ik doe dan ook graag mee voor onze dochter! Zo leuk, staat regelmatig precies zoals de meiden op de foto te poseren!  1. Website4Mama

   feb 24, 2016 at 11:11

   Leuk dat je meedoet, Marian. Vergeet dan niet vanavond nog even te reageren op het Facebookbericht. De link van het Facebookbericht staat hierboven onder het woord "Actiebericht". 3. Moniek (sprankje)

  feb 24, 2016 at 04:40

  Ik doe graag mee voor dochterlief.
  De link met 'actiebericht' naar de facebook-pagina werkt (nog) niet... Ik zal s rondsnuffelen op jullie FB-pagina of ik het daar kan vinden.
  Maar hoe dan ook: die laarsjes zouden hierheel goed terecht komen!!! 4. Marijke

  feb 24, 2016 at 10:51

  Ja eindelijk een winactie met grotere maten. Nu nog even terug naar Facebook dus, want ik doe mee! 5. Fleur

  feb 25, 2016 at 10:43

  Wat een gave laarzen! Ik doe graag mee voor mijn dochter! 6. Alyt

  feb 27, 2016 at 09:46

  Wat een gave schoenen.
  Nee hoor ik mijn dochter van 6 roepen: "dat zijn stoere motorlaarzen". Oké vooruit ik doe mee voor de stoere motorlaarzen voor mijn dochter .
  Zoiets wilde ze al, maar mama besloot om roze schoenen met glittersterren te kopen .
  Nu is er deze kans om alsnog haar "motorlaarzen" te kunnen winnen.This thread has been closed from taking new comments.