);

De mooiste feestkleding voor meisjes

De mooiste feestkleding voor meisjes

Binnenkort schuiven we allemaal weer aan bij het kerstontbijt, -brunch en/of –diner. De ene dag bij de ene opa en oma (van vader) en de andere dag bij de andere opa en oma (van moeder). Misschien nog een dag met vrienden. Daarna nog Oud en Nieuw, ook zo’n fijne feestavond. En omdat het nou eenmaal slechts 1 keer per jaar Kerst is en de gelegenheid erom vraagt, trekken we de mooiste feestkleding aan die we in de kast hebben hangen. Ook leuk om je kinderen dan net even wat netter te kleden dan ze normaal gesproken doen.

Voor dit artikel zijn we op zoek gegaan naar leuke merken met de mooiste Kerst- en feestkleding voor meisjes.

 

Le Chic feestkleding kerstkleding

Op chique met de feestkleding van Le Chic

En dan kom je al snel bij Le Chic. Want de naam zegt het al: chique is het zeker! Het is een Nederlands merk (houden we van!) dat mooie en sfeervolle kleding maakt voor echte meisje-meisjes. Mantelpakjes, lieftallige jurkjes, rokjes en vestjes en af en toe met wat bling bling. Houdt jouw dochter van prinsessen? Dan houdt ze zeker van Le Chic. Verkrijgbaar t/m maat 164.

 

LoFff feestkleding kerstkleding

Feestelijk gekleed met LoFff

Het grote voordeel van de leuke feestcollectie van LoFff is dat je deze jurken ook net zo goed naar school aan kunt. Dus lekker doordragen…ook na de feestdagen. Een merk voor de wat stoerdere meid met een eigen smaak. Op deze foto zie je de jurken in een donkergrijze stof, maar er is zoveel keuze! Van glitterend zilver en goud tot cerise en fuchsia en in verschillende stoffen als satijn, taffeta, kunstbont en fijne breisels. Ook LoFff is van een Nederlandse ontwerpster en het wordt met oog voor mens, welzijn en milieu geproduceerd.

 

Bonnie Jean feestkleding kerstkleding

De feestjurken van Bonnie Jean

Dit is een Amerikaans merk en dat kun je ook wel zien. De strikjes, ruches en pettycoates zijn in de collecties van dit merk niet weg te denken. Soms een klein beetje over the top, maar daar houden Amerikanen van. Wij zouden misschien voor iets meer ingetogen kiezen en daar hebben ze gelukkig ook genoeg leuks van. Deze feestjurken vonden wij het mooist uit de collectie van dit seizoen.

 

Speciale Flash, Limited en Kerstcollecties

Ook merken als Ninni-Vi en Kiezeltje komen in de loop van het najaar nog eens met een zgn. Flash collectie oftewel een tussencollectie met vaak in dat seizoen een feestelijk tintje. Op het moment dat de najaars/winter collectie in veel shops in de uitverkoop gaan, komen deze merken nog met een paar heel leuke stukken. Wil je iets scoren in de uitverkoop, dan moet je hier niet naar kijken. Hoewel je er vaak wel heel hebberig van wordt.

Ben je niet op zoek naar feestjurken, maar juist meer naar hippe feestkleding, die prima aankan naar een kerstdiner of kerstgala op school maar daarna ook gedragen kan worden naar school? Lees dan eens ons artikel met hippe feestkleding voor meiden!

» Kijk ook eens bij deze leuke webshops met kinderkleding

 

Fijne feestdagen!

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.