);

Hellendoorn versus Pokémon

Hellendoorn versus Pokémon

Onze kids wilden al tijden een keer naar Avonturenpark Hellendoorn en via Website 4Mama kregen we een uitnodiging, dus planden we een datum in de zomervakantie. Woensdag 10 augustus leek ons een mooie dag om Hellendoorn te bezoeken. Nu is het zomerweer in Nederland niet altijd even stabiel, maar deze “zomerweek” was echt vreselijk! Die woensdag zou het de hele dag regenen en niet warmer worden dan 16 graden….brrrrr. Toch maar een weekje verschuiven dus, en wat bleek? Het was een prachtige zomerse dag met volop zon! En voor mij ook nog eens een dag met een feestelijk tintje omdat mijn webshop die dag precies 3 jaar bestond. Opgetogen pakte ik de avond ervoor dus een tas met handdoeken en zwemkleding in, want een ding was zeker…..de mannen hadden zin in het avonturen park, maar al helemaal in het Aquaventura Slidepark!

En toch leek het enthousiasme een klein beetje verdwenen opeens. Waarom? Hier hadden we toch weken naar toe geleefd? De avond tevoren kwam het er schoorvoetend uit.  “Mam, we mogen zeker geen telefoons mee om Pokémons te vangen morgen? AHA! Pokémon Go was de boosdoener! De hele zomervakantie waren beide heren inderdaad volledig in de ban van dit nieuwe spel en was een constante jacht op Pokémons geopend. “Nee, natuurlijk mag dat niet!”, wist ik er nog net verontwaardigd uit te persen. Bah, mijn altijd zo enthousiaste kinderen waren veranderd in kleine Pokémon monsters!

 

In Hellendoorn en het Aquaventura Slidepark

Toen we die dag aankwamen bij Hellendoorn was het er gezellig druk. Als eerste werd de Sungai Kalimantan uitgeprobeerd, en deze keer wilde zelfs papa, die normaal gesproken in geen enkele attractie durft, mee te gaan. Na een heerlijke, woeste water rit gingen we in gestaag tempo door naar de Rioolrat, de Tornado, de Wildwaterval en alle andere attracties die ik volgens de jongens ECHT moest proberen. En toen, op naar het aquaventura slidepark om even heerlijk af te koelen in een van de 11 spectaculaire waterglijbanen. Wat kan je je nog meer wensen op een zonnige zomerdag? De jongens hadden uiteraard de plattegrond van het outdoor slidepark grondig bestudeerd, maar ook hun mond viel open van verbazing bij het aanschouwen van 5000m2 waterpret! Snel een paar opblaasbanden scoren en gaan met die banaan! Vanuit onze gehuurde strandstoelen konden wij beide mannen heerlijk heen-en-weer zien rennen. Met, en zonder band, van hele spannende banen en van gezellige “familiebanen”, onder luid gelach of onder luid gegil…….alle glijbanen werden uitgetest. Het enige wat van ons verwacht werd was af-en-toe een handdoek aangeven of de heren voorzien van wat drinken of een ijsje. Best te doen dus ;-)

Avonturenpark Hellendoorn collagefoto

 

Van al dat glijden en plonsen krijg je uiteraard honger, dus de zwembroeken werden vervangen door droge kleding en op naar het restaurant! Tussen de patat en hamburgers door werd de plattegrond van het avonturen park nog even grondig bekeken. De “vetste” attracties moesten uiteraard nogmaals gedaan worden, en tja, haast hadden we niet want het park was deze zomeravond maar liefst tot 22.00 uur geopend! Deze ronde ging papa met jongste zoon op pad richting de “niet-zo-heel-erg-enge” attracties en mocht ik met mijn oudste zoon van tien nogmaals genieten van loopings en snelheid. Rond 21.00 uur verlieten wij moe, maar zeer voldaan het park.

Attractie Hellendoorn

 

Terug naar huis

Eenmaal geïnstalleerd in de auto, klaar voor de terugreis naar huis, pakte ik mijn telefoon om de foto’s die ik die dag had gemaakt te bekijken. “Wat doe je mam?” klonk het stereo vanaf de achterbank. “Ik ben de foto’s die ik vandaag gemaakt heb aan het bekijken!’. “Ohhh, mogen wij ze ook zien?” Ik gaf mijn telefoon aan de oudste die gretig in mijn digitale album begonnen te bladeren. Alle foto’s werden bewonderd met de nodige “Oeh’s”, “Ahhhh’s”,”Coollll’s”, “Vett” en “Gaaf’s” en toen ze mijn telefoon terug wilden geven kwam opeens de Pokémon App in zicht.

“Oh mam, we zijn helemaal vergeten te kijken of er nog Pokémons in de buurt waren vandaag!!!”.  

MISSIE GESLAAGD ;-)

Niet in ieder mens schuilt iets goeds helaas

Niet in ieder mens schuilt iets…

In juli 2006 werd onze Luca geboren. Met 37 weken is mijn bevalling op gewekt nadat met 36 weken mijn vliezen waren gebroken. Nu weet ik dat…

Een moment voor jezelf, hoe heerlijk zou dat zijn

Een moment voor jezelf, hoe heerlijk…

Of ik zin heb om een weekje mee te gaan naar Ibiza? Deze vraag werd mij een kleine maand geleden gesteld. "Even lekker met de meiden onder…

KISS me baby

KISS me baby

Tijdens knuffelen en lichamelijk contact wordt er een wonderbaarlijk stofje in de hersenen aangemaakt; oxytocine, ook wel het knuffelhormoon…

Ik ben Nathalie, 46 jaar en moeder van twee zoons, Luca (2006) en Noah (2009). Sinds augustus 2013 ben ik de trotse eigenaar van een webshop vol Stoere Jongenskleding. Klein begonnen omdat het me “leuk leek om erbij te doen”, maar inmiddels weet ik beter. Nu dus fulltime aan de weg aan het timmeren om van mijn webshop “een begrip” in Nederland en België te maken. Van een drukke baan als afdelingsmanager buitenshuis naar een drukke baan als ZZP’er binnenshuis, was een behoorlijke omslag, maar inmiddels zou ik niet anders meer willen!

Ik verbaas me dagelijks over mijn eigen kinderen, maar ook over de mede-moeders in mijn omgeving. Ik hoop dat ik via mijn blogs een stukje herkenning oproep bij iedereen. Vaak met een lach, soms met een traan.

 

Reacties 1

  1. Vlijtig Liesje

    aug 23, 2016 at 11:13

    Dat is wel heel bijzonder inderdaad, dat ze liever Pokemons vangen dan naar een pretpark gaan!

    HuisvlijtThis thread has been closed from taking new comments.