);

Dieren rugzakjes voor naar school

Dieren rugzakjes voor naar school

Dieren rugzakjes voor naar school of kinderdagverblijf. Bij voorkeur stevig en niet te duur, want volgend jaar willen ze weer een ander of valt ie van ellende uit elkaar. En belangrijk is ook dat je een gelekte beker makkelijk uit kunt wassen of onder de kraan uit kunt spoelen.

Ik beging de fout om een leuke (van een zeer bekend, niet nader te noemen merk), maar zo onpraktische te kopen voor mijn dochter’s 5e verjaardag. Toen de schimmel erin kwam te staan vanwege gelekte bekers e.d., wilde ik de tas wassen, maar hij kwam gesmolten uit de koude was.

Leuk, maar niet praktisch dus. Ik ging op zoek naar leuke, maar ook praktische dieren rugzakjes. Want die vind ik zelf zó leuk!

 

Online zoeken naar leuke dieren rugzakjes

Skip Hop rugzakjesAls je online gaat kijken, vind je heel veel leuke tassen voor naar school. Wat mij opviel, is dat er veel dieren rugzakjes te krijgen zijn. Zó schattig vind ik die. Zo heeft Little Thingz, een Belgische webshop, de rugzakken van Skip Hop in het assortiment. Deze rugzakjes zijn €22,90 en je hebt er ook trolleys, lunchboxen en bekers bij. Tot 26/8 hebben ze een kortingsactie voor alle back to school artikelen. Wees er dus snel bij!

 

 

dieren rugzakjeOm even door te borduren op het dierenthema heeft de webshop Twee ons Geluk een andere serie in het assortiment. Deze is van neopreen gemaakt. Zacht soepel materiaal, dat sluit met een klittenband. Makkelijk te hanteren voor ukkies. Deze vind ik ook zo schattig. De prijs van deze dieren rugzakjes bedraagt €27,50

 

 

kunstboer rugtasjeKunstboer rugtasjeDe webshop BenikHip.nl heeft een grote collectie schooltassen van o.a. Kunstboer. Een paar leukerds heb ik voor je eruit gepikt. Deze kosten slechts €19,95. Maar ze hebben zoveel meer. Dus neem vooral een kijkje.

 

 

rugtasje met poesjesTé schattig vind ik dit rugzakje van Kadootjes voor haar. Makkelijk te reinigen met een dessin van lieve poesjes. Dit rugzakje kost €27,95. Je vindt meer rugzakjes met van die schattige dessins. Aanrader om even te gaan kijken.

 

 

 

Smateria rugtasSmateria, Italiaans design afkomstig uit Cambodja, maakt de mooiste tassen duurzaam en fair-trade. Ook zij hebben leuke kinderrugzakken. Deze beer is gemaakt van gerecycled materiaal, is heel stevig met verstevigd rug deel en heel makkelijk…je kunt je flesje aan de zijkant kwijt. De rugzak kost €42,00 en is dat niet leuk…jij kunt ‘m winnen!

Dat is een supermooie prijs, maar je moet er wel wat voor doen!

  • Ga naar onze Facebookpagina en like de pagina (mocht je dat nog niet gedaan hebben)
  • Reageer vervolgens ook op het actiebericht op Facebook en tag zoveel mogelijk vriendinnen met kids om hen te wijzen op de actie en vraag hen jouw reactie te liken.
  • De reactie met de meeste likes wint.

DEZE ACTIE IS GESLOTEN

 

 

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.