);

Chaos and Order winter 2015

Chaos and Order winter 2015

Eerder vertelde ik al dat mijn dochter een smal figuurtje heeft. Leggings willen daardoor nog wel eens te slobberig zitten, rokjes van haar kontje zakken en jurkjes niet mooi aansluiten. Chaos and Order was een van de eerste merken die ik ontdekte, die haar fantastisch past. Al vanaf haar 2e jaar draagt ze dit kleurrijke en sportieve Nederlandse merk, dat overigens ook een heel toffe jongenscollectie heeft.

In dit blog bekijken we de wintercollectie van Chaos and Order. We hebben een kittig setje gepast en kijken naar wat de wintercollectie nog meer brengt.

 

Chaos and Order meisjeskleding

Mijn dochter is een echt rokjes en jurkjes kind en kan bij Chaos and Order dus haar hart ophalen. Ik moet zeggen dat voor dit seizoen de dames van Chaos and Order zich hebben overtroffen in kleuren en prints. Echt heel leuk is deze wintercollectie. Heel fijn is, dat je de diverse kledingstukken makkelijk met elkaar kunt combineren. Mix and Match dus! En het scheelt geld. Een ander shirtje erop of een ander jurkje op die legging en je hebt een compleet nieuwe set.

 

 

Deze set heeft een beetje een college stijl door het donkerblauwe vestje met rokje. Door de combinatie met het oranje en natuurlijk de applicatie van het poesje op het shirt wordt het een levendig geheel. Het is zijn kleuren die haar goed staan. En belangrijker…dochterlief is gek op haar nieuwe outfit!Chaos and Order

Benieuwd naar de collectie van Chaos and Order? Kijk dan eens op hun website. Je kunt er direct alle kledingstukken bestellen via de eigen webshop.

 

 

Voor een kleine impressie hieronder nog wat voorbeelden van zowel de meisjes- als jongenscollectie.

 

 

Chaos and Order meisjeskledingChaos and Order meisjeskledingChaos and Order meisjeskleding

 

Chaos and Order jongenskledingChaos and Order jongenskledingChaos and Order jongenskleding

 

Meer leuke artikelen en reviews over meisjeskleding lezen?

 

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

  1. Vlijtig Liesje

    sep 22, 2015 at 12:12

    Leuke outfits allemaal!This thread has been closed from taking new comments.