);

De Maxi dress: helemaal hip!

De Maxi dress: helemaal hip!

De Maxi dress: een lange (strakke) jurk. Een jurk die minimaal over de kuiten en zelfs bijna tot op de grond moet vallen. Dan mag het een Maxi dress heten. Ik vind ze te gek! Voor dames zie je ze al wat langer en ik heb er ook eentje in de kast hangen. Voor meisjes zag ik ze voor het eerst in de winter van 2014/2015 toen het merk Kiezeltje met een Maxi dress kwam in de flash collectie. Superleuk met een kort bontvestje eroverheen. Die moest ik toen hebben voor mijn dochter. En het stond haar fantastisch! Toch duurde het nog een jaar voordat bijna elk meisjes modemerk wel een maxi dress in de zomercollectie had.

De leukste heb ik voor je uitgekozen en dochter Marisa toont er hier een paar.

 

Maxi dress LoveStation22Maxi dress LoveStation22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LoveStation22: maxi dress met papegaaien

Wie LoveStation22 kent, weet dat ze het WNF steunen en veel dieren en de natuur verwerken in hun collecties. Zo ook met deze superleuke maxi dress. De jurk zit mooi aangesloten, wat ik eigenlijk wel een voorwaarde vind van een goede maxi dress. Het bovenlijfje is mintgroen, daaronder staan de papagaaien en de rok is rondom zwart/wit gestreept. Het splitje maakt het makkelijker met lopen en fietsen en staat gewoon lekker pittig. Dit vinden dochter en ik een heel leuke maxi dress. Wat vind jij?

Deze jurk kost € 39,95

Je kunt deze maxi dress kopen via de LoveStation22 webshop.

 

 

Maxidress Quapi Kidswearmaxi dress quapi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quapi Kidswear: maxi dress met fijne kleuren

Quapi is een heel leuk en betaalbaar kledingmerk en ze hebben een paar superleuke maxi dresses in de collectie met mooie kleuren. Deze jurk is bijvoorbeeld ook in het zalmrose, aqua en grijs verkrijgbaar De jurk zit heel goed: mooi aangesloten met leuke splitten. Echt een fijne zomerjurk, een onmisbaar kledingstuk in de koffer voor op vakantie. Met de bijpassende slippers in dezelfde kleuren maak je deze outfit helemaal af. Leuk voor naar het strand maar je trekt het net zo makkelijk aan voor een etentje buiten de deur.

Deze jurk kost € 37,95

 

Meer leuke maxi dresses

Er zijn natuurlijk meer leuke merken met een maxidress in de collectie. Zo hebben we jurken gevonden van Ninie Kinderkleding, LoFff, Le Chic, Cakewalk en Bomba, die wel erg leuk zijn!

 

maxi dress Ninie Kinderkleding
Ninie Kinderkleding
maxi dress LoFff
LoFff
maxi dress le chic
Le Chic

 

 

 

 

 

 

 

 

Maxidress Ninie kinderkleding
Ninie kinderkleding
maxidress cakewalk
Cakewalk
Maxi dress Bombo kleding
Bomba

 

 

 

 

 

 

 

De uitverkoop is bij veel (web)shops gestart. Je kunt de kleding zo even net voor de zomervakantie waarschijnlijk met behoorlijk wat korting kopen.

Deze maxi dresses kun je o.a. kopen bij Kleertjes.com. Die van Ninie koop je via de Ninie Webshop.

Vind je de maxi dresses van Ninie Kinderkleding leuk? Check dan eerst even de kortingscode!

 

Fotografie: Wen's fotografie

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 3

 1. Vlijtig Liesje

  jun 21, 2016 at 10:38

  Ik vind het altijd mooie jurken maar koop ze zelf niet omdat ik er in struikel. En voor kinderen lijken ze me zo lastig om in te spelen!

  Huisvlijt  1. Esmée

   jun 21, 2016 at 10:49

   Nee hoor, geen enkel probleem hier. Er wordt in gestept, gerend en thuis op de grond in gespeeld. Het zijn gelukkig altijd rekbare jurken met vaak een split aan de zijkant. 2. Fleur

  jun 22, 2016 at 04:37

  Jazeker, ze vindt ze helemaal het einde! We hebben ook een jurk van Ninie en die doet ze liever nooit meer uit. Nu is het nog een jonge meid zonder rondingen, dus het staat haar ook geweldig.This thread has been closed from taking new comments.