LEGO Friends: de BFF van je dochter

LEGO Friends: de BFF van je dochter

Als er 1 ding is waar mijn dochter helemaal wild van is, dan is het van LEGO Friends. Ondanks haar concentratiestoornis weet ze toch maar mooi elk bouwpakket in elkaar te knutselen. Uren achtereen wordt stukje op stukje gestapeld. Net zo lang totdat het landhuis, de boot, het beach house en de Jungle wachttoren exact volgens aanwijzing staan als een huis. Er wordt vervolgens gespeeld met de bijgeleverde poppetjes met verschillende stemmetjes alsof het een lieve lust is. Dan is het weer even stil rondom Lego Friends en dan begint het weer te kriebelen. Het komt en gaat met vlagen.

Haar 2e hobby is tv en filmpjes kijken. En wanneer je de 2 dan combineert in een DVD, dan kan ze haar geluk natuurlijk niet op. We ontvingen de DVD LEGO Friends “Always Together” om aan een niet-kritische blik te onderwerpen. Niet kritisch, want alles dat van LEGO Friends is, wordt hier in huis verslonden en vol gejuich begroet.

 

DVD LEGO friends

De DVD van LEGO Friends

De 5 beste vriendinnen Olivia, Mia, Andrea, Emma en Stephanie zijn weer bij elkaar in drie leuke, uitdagende en geheimzinnige afleveringen op DVD. In Andrea’s Big Moment, Kate’s Island en The Grand Hotel doen de meiden mee aan een talentenjacht, gaan ze op wetenschapskamp naar een mysterieus eiland en helpen ze een handje mee in het duurste hotel van de stad.

 

Is jouw dochter ook zo’n fan van LEGO Friends? Je kunt deze DVD kopen bij Bol.com voor €11,99.

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 1

  1. Vlijtig Liesje

    aug 19, 2016 at 02:05

    Ik vind het altijd zo grappig dat er van Lego nu heuse films gemaakt worden!This thread has been closed from taking new comments.