);

LEGO Friends: de BFF van je dochter

LEGO Friends: de BFF van je dochter

Als er 1 ding is waar mijn dochter helemaal wild van is, dan is het van LEGO Friends. Ondanks haar concentratiestoornis weet ze toch maar mooi elk bouwpakket in elkaar te knutselen. Uren achtereen wordt stukje op stukje gestapeld. Net zo lang totdat het landhuis, de boot, het beach house en de Jungle wachttoren exact volgens aanwijzing staan als een huis. Er wordt vervolgens gespeeld met de bijgeleverde poppetjes met verschillende stemmetjes alsof het een lieve lust is. Dan is het weer even stil rondom Lego Friends en dan begint het weer te kriebelen. Het komt en gaat met vlagen.

Haar 2e hobby is tv en filmpjes kijken. En wanneer je de 2 dan combineert in een DVD, dan kan ze haar geluk natuurlijk niet op. We ontvingen de DVD LEGO Friends “Always Together” om aan een niet-kritische blik te onderwerpen. Niet kritisch, want alles dat van LEGO Friends is, wordt hier in huis verslonden en vol gejuich begroet.

 

DVD LEGO friends

De DVD van LEGO Friends

De 5 beste vriendinnen Olivia, Mia, Andrea, Emma en Stephanie zijn weer bij elkaar in drie leuke, uitdagende en geheimzinnige afleveringen op DVD. In Andrea’s Big Moment, Kate’s Island en The Grand Hotel doen de meiden mee aan een talentenjacht, gaan ze op wetenschapskamp naar een mysterieus eiland en helpen ze een handje mee in het duurste hotel van de stad.

 

Is jouw dochter ook zo’n fan van LEGO Friends? Je kunt deze DVD kopen bij Bol.com voor €11,99.

Je kind wil een smartphone, wat nu?

Je kind wil een smartphone, wat…

Tegenwoordig gaan kinderen steeds vroeger zeuren om een eigen telefoon en krijgen ze ook eerder die gewenste smartphone. Voorheen was het…

Honderden euro's besparen op je energierekening

Honderden euro's besparen op je…

Jaren en jaren zat ik bij dezelfde energieleverancier. Gewoon lekker makkelijk. Zat nooit zonder gas, water en licht, dus waarom zou ik naar…

De leukste familieplanners van 2022

De leukste familieplanners van…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

  1. Vlijtig Liesje

    aug 19, 2016 at 02:05

    Ik vind het altijd zo grappig dat er van Lego nu heuse films gemaakt worden!This thread has been closed from taking new comments.