Shoppen bij Benjamin Bengel

Shoppen bij Benjamin Bengel

Soms kom je webshops tegen die uitnodigen om langer te blijven hangen en waar de liefde en passie vanaf spat. Zo’n webshop die niet alleen producten biedt, maar waar je een andere wereld instapt en op avontuur kunt. Benjamin Bengel is zo’n webshop.

Benjamin Bengel is de hoofdpersoon van een webshop vol met speelgoed, lezen, avonturen en handige spullen voor onderweg

Benjamin is een heel gewoon jongetje van 6 jaar, maar met een grote fantasie. Hij beleeft elke paar weken weer een nieuw avontuur, dat je vervolgens terug kunt lezen op de site. Dus zeker een reden om elke paar weken terug te komen en het nieuwe verhaal aan je zoon of dochter voor te lezen.

Benjamin Bengel
Benjamin Bengel van illustrator Joanne

Wat vind je bij Benjamin Bengel?

Houten servies Speelgoed

Benjamin Bengel voert veel van het merk HABA en heeft een heel uitgebreid assortiment speelgoed. En dan valt gelijk op dat ze een heel groot aanbod aan houten speelgoed in huis hebben. Van houten knikkerbanen, die je zelf in elkaar kunt zetten en zo uren kunt spelen tot keukentjes, winkeltjes, werkbanken, puzzels en blokken. Maar ook het aanbod aan puzzels en spelletjes is enorm en dan gelukkig bijzondere spelletjes en speelgoed dat je niet in elke speelgoedwinkel vindt.

 

Lifestyle

Onder de noemer “Lifestyle” vind je bijvoorbeeld te gekke kinderkamer accessoires van de merken HABA en Djeco. Leuke nachtlampjes, muurstickers en lampenkappen vind je er en dat is slechts een kleine greep uit het flinke aanbod. Voor elk prinsesje of stoere jongen is wel de juiste accessoire te vinden voor de kinderkamer. Maar je vindt er ook spullen die mama’s gewoon leuk vinden als fijne melamine bekers met leuke prints en slingers voor in de kamer.

 

knuffeldoekje voor baby'sVoor de baby

Het speelgoed, de verzorging en de kraamcadeautjes voor baby’s worden apart genoemd op de website en dat is wel zo handig. Ook voor baby’s is het aanbod speelgoed echt enorm. En zoek je een kraamcadeautje, dan ga je zeker slagen. Zo heeft Benjamin Bengel bijvoorbeeld fijne geschenksets van Sophie de Giraf, waar elke nieuwbakken mama blij mee is.

 

Lezen

Nostalgie! De gouden boekjes… Oorspronkelijk komen deze kleine boekjes met een gouden rand uit Amerika en daar zijn er al zo’n 1500 verschenen. Vaak ook met Walt Disney figuurtjes in de hoofdrol. In Nederlands zijn ze sinds 2001 te koop, hoewel ik het idee heb dat ze al veel ouder zijn, maar dat zal door de uitstraling komen. Benjamin Bengel heeft er enorm veel in haar assortiment. Leuk om ze te sparen, want ze zijn ook leuk geprijsd.

Kortom, ik ben fan van Benjamin Bengel. Vandaar dat deze webshop als een van de eerste op ons platform stond. Nieuwsgierig geworden? Check www.benjaminbengel.com en laat ons weten wat je van de shop vindt. Net zo enthousiast?

Dit artikel is in samenwerking met Benjamin Bengel tot stand gekomen.

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.