Trend: Kinderschoenen met Bloemen

Trend: Kinderschoenen met Bloemen

Binnenkort mogen de winterlaarzen weer in de kast om volgend jaar weg te geven of via Marktplaats te verkopen als ze niet versleten zijn. Ik was alvast wat gaan oriënteren op voorjaars- en zomerschoeisel voor dochterlief. Elk seizoen heeft ze wel weer een grotere maat, dus er moeten weer nieuwe schoenen gekocht worden. En het is echt opvallend als ik naar die nieuwe collecties kijk. Heel veel bloemen! Lage en hoge sneakers, ballerina’s, sandalen… allemaal met bloemenprints. Flower power wordt het dus dit voorjaar.

Ik zocht wat leuke voorjaarsschoenen met bloemenprint voor je op. Heb er gelijk maar even het merk en de prijs bij vermeld. Wel zo makkelijk, toch?

 

Lage sneakers met bloemen

kindersneakers met bloemen

 1. Develab     € 79,95
 2. Red Rag     € 94,95
 3. Naturino     € 79,95 
 4. Adidas       € 64,95
 5. Omoda       € 94,95
 6. Shoesme     € 89,95
 7. Giga           € 104,95

 

Hoge sneakers met bloemen

hoge sneakers met bloemenprint

 

 1. Red Rag               € 79,95
 2. Red Rag               € 89,95
 3. Falcotto               € 59,95 
 4. Falcotto               € 64,95

 

Ballerina’s met bloemen

ballerina's met bloemen

 1. Develab              € 79,95
 2. Develab              € 84,95
 3. Develab              € 79,95

Wat vind jij van deze voorjaarstrend op schoenengebied? Denk je dat jouw dochter dit voorjaar in blommige schoenen rond gaat lopen? Ik vind ze in ieder geval hartstikke leuk. Wat is jouw favoriet?

Lekker loungen en relaxen in de tuin

Lekker loungen en relaxen in de…

Geef mij 20 graden, zon en een heerlijk zitje uit de wind en ik heb een top dag! Voeg daaraan toe een e-book, een muziekje op de achtergrond,…

Tips voor zolderkamers

Tips voor zolderkamers

Wij wonen op een dijk en hebben dus een typische dijkwoning. Wat dat is een typische dijkwoning? Dat is dus een flinke begane grond met daarop…

6 soorten jeuk ouders

6 soorten jeuk ouders

Ik ben zelf absoluut niet de beste ouder die op deze aardkloot rondloopt. Sterker nog, ik dank god op mijn knieën dat er laptops, tablets,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

 1. Melissa

  feb 20, 2016 at 09:12

  Onwijs leuk en lekker weer die lichte kleuren afgewisseld met dat felle. Voor de dochter hier ook al coole sneakers on the way; die zijn ook lekker licht met een beetje slangenleer details. Alles in het teken van de natuur dus dit voorjaar!This thread has been closed from taking new comments.