Stoere kleding van Jake Fischer

Stoere kleding van Jake Fischer

Met twee stoere, ondernemende, klimmende, opgroeiende jongens in huis, koop ik geregeld nieuwe kleding. Niet alleen omdat het slijt, maar vooral omdat ze zo snel groeien. Denk ik net dat ze in maat x zitten, kijk ik naar ze en hebben ze alweer hoogwater.

Kleding passen, is niet echt een hobby van mijn mannen. Op zich hebben ze geen moeite met het uitzoeken, maar dan dat passen in een paskamer, dat vinden ze helemaal niks. Kleding uitzoeken op internet, vinden ze wel erg leuk. Dus toen ik de oudste aangaf dat hij stoere kleding van Jake Fischer uit mocht kiezen was hij dan ook meteen enthousiast.

 

Avontuur en reizen

Enthousiast dat werd ik ook, toen ik de website zag. Alleen al de foto’s laten zien dat er stoere, degelijke kleding wordt verkocht. Echt kleding voor mijn jongens. De foto’s nemen je mee op reis, op avontuur. En laten wij daar nou net dol op zijn!

Wie is Jake Fischer? Jake Fischer is een avonturier die alles uit het leven wilt halen. Dit is absoluut terug te vinden in de stoere kinderkleding die je vindt op de site.  De kleding is gebaseerd op outdoor, sporten en de wildernis. Echt kleding voor stoere jongens en meiden die wel houden van een beetje avontuur.

 

Byron Bay

De Jake Fischer zomercollectie van 2016 is geïnspireerd op Byron Bay, Australië. De kleding is gemaakt naar idee van de witte zandstranden,  warm blauw water met mooie surfplekken. Oftewel het echte paradijs. Dit is terug te zien in de kleding, de kleuren zijn fris, zomers en de opdrukken op de shirts en sweaters avontuurlijk.

 

Jake Fischer spijkerbroek en hoodieKleding om in te wonen

Onze oudste zocht en vond. Hij koos voor een hoodie en jeans, beide zagen er op het oog, zacht, degelijk en stoer uit. Zodra de kleding  arriveerde, trok hij ze aan en wilde het niet meer uittrekken. De sweater is zo lekker zacht, het voelt heerlijk aan. Een echte trui om in te wonen. Omdat de trui uit de zomercollectie komt, is deze prima voor koele zomeravonden en nu in de winter , goed te doen met een t-shirt er onder. Ook de jeans is zacht en voelt fijn aan. Een broek waarin een kind echt kan bewegen, spelen en avonturen beleven. De kleuren op de website komen volledig overeen met de kleding zelf. De kleding is van goede kwaliteit en dat voel en zie je terug in de sweater en jeans. Ik weet zeker dat mijn zoon  ontzettend veel plezier en avontuur gaat beleven in deze stoere kleding

 

Benieuwd naar de collectie van Jake Fischer? kijk dan even op hun website!

Wanneer je kindje een bril moet

Wanneer je kindje een bril moet

Net drie was de oudste toen hij voor de ogentest naar het consultatiebureau moest. Thuis hadden we de plaatjes achterin…

Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Nog even en de voorjaarsvakantie begint weer. Veel mensen gaan deze week op wintersport, maar er zijn natuurlijk ook nog meer dan genoeg die…

Top 5 leesboeken voor jongens

Top 5 leesboeken voor jongens

Door Lodi: Fanatieke lezers zijn het hier. dat hebben ze van ons. Het komt geregeld voor dat we met zijn vieren op de bank zitten en allen…

Hallo, ik ben Lodi, getrouwd en moeder van 2 monsters (2007 en 2009). Dol op mijn gezin, klimmen en sporten. Mijn passie voor schrijven is begonnen toen wij in 2011 zeven maanden aan het reizen waren. Naast dat ik toen reisverslagen schreef, blogde ik voor een mamablog. Daar is de liefde voor het schijven begonnen en sindsdien schrijf ik veel. Tegenwoordig heb ik mijn eigen blogsite lodiblogt. Naast het bloggen ben ik druk met mijn praktijk Balans Gewichtsconsulent, waar ik volwassenen en kinderen met overgewicht begeleid naar een gezonde leefstijl. Op mijn blog lees je dan ook naast de dingen die mijn monsters doen, uitjes, recepten en andere zaken gericht op gezondheid. Bij Website4Mama zal ik maandelijks een blog schrijven waar ik ook dat stukje gezondheid en voeding bij kinderen aan bod zal laten komen.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.