);

De magische schoenen van Raak!

De magische schoenen van Raak!

Heb jij de meidengroep Raak! al voorbij zien en horen komen op RTL Telekids of Nickelodeon? Nee? Je dochter waarschijnlijk al wel! De 3 meiden Roos, Daan en Sharon zingen leuke, vrolijke en frisse Nederlandstalige liedjes en hebben dit najaar een heuse theatertour met “Raak! en de Magische Schoentjes”.

De meidengroep Raak!
De meidengroep Raak!

Samen met het bekende Nederlandse schoenenmerk Red-Rag ontwierp Raak! 4 paar superleuke gympen. Voor elke karakter binnen de meidengroep een bijpassende schoen. Want Roos houdt van Roze en dus kwam er een roze glittergymp voor meisjes die van glamour en dansen houden. En Daan houdt van stoer en van blauw en dus kwam er een blauwe gymp voor meiden die van stoer en buitenspelen houden. Voor Sharon werd het een zilveren gymp, want dit is de sportieveling van de 3. En tot slot werd voor de echte durfal een Magische Schoen in het zwart ontworpen. Dit is een bijzondere schoen die centraal staat in de komende theatershow. De magische schoen reflecteert namelijk in het donker.

» Kijk hier voor: webshops met leuke kinderschoenen

 

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 4

  1. Marja

    sep 19, 2015 at 08:31

    Mijn dochter kan dit najaar wel een beetje magie gebruiken. Ze vind het soms lastig op school, vooral rekenen, dus met een beetje magie gaat het een beetje leuker worden ????



  2. oma mia

    sep 20, 2015 at 09:11

    ik zou wel een paar schoenen willen winnen voor mijn kleindochters heb er twee die deze maat hebben dus dat wordt vechten er voor ,
    maar dan koopt oma voor de andere ook een paar opgelost hé
    jullie hebben een leuke site kijk regelmatig



  3. Nathalie

    sep 21, 2015 at 09:15

    Mijn prinses heeft redelijk snel nieuwe schoentjes nodig, maar ze moet weeral wachten omdat ik niet genoeg geld meer heb.
    Ik leef van een ziekte uitkering, omdat ik ongeneeslijk ziek ben. Ze is al even aan't vragen voor deze schoenen, dus het zou wel leuk zijn als zij deze kan winnen. Ze helpt haar mama altijd super goed, maar ze heeft ook al veel moeten opgeven, bv.gaan wandelen in het bos of spelen in de speeltuin doen we graag, maar dat kan alleen maar als mama zich goed voelt, anders geraken we er niet. (Ik heb chronische pijn!)
    Misschien keert ons geluk eindelijk na bijna 3 jaar ongeluk.
    Dus duimen omhoog, vingers gekruist.



  4. Nienke Walinga

    sep 21, 2015 at 04:53

    Wat een leuke actie! En wat een leuke nieuwe meidengroep. Mijn dochters hadden het er al over!
    Mijn jongste dochter wordt bijna 5 (en ja... net als haar moeder leeft ze op grote voet ;p ) en kan wel -weer- een pare nieuwe stappers gebruiken.



This thread has been closed from taking new comments.