);

Deep Ocean Monsters kijken in Burgers' Zoo

Deep Ocean Monsters kijken in Burgers' Zoo

Op 14 juli mocht Nathalie en haar gezin aanwezig zijn bij de Première van de musical Deep Ocean Monsters bij Burgers’ Zoo. Dit is haar verslag van die dag.

Beide kids zijn dol op dieren en wij zijn dus fanatieke dierentuin bezoekers compleet met ieder jaar een abonnement op een dierentuin naar keuze van de heren. Bugers’ Zoo, gelegen in Arnhem, is vanaf onze woonplaats (Rijswijk Z-H) net iets te ver rijden voor een dagtripje. Wij bezochten deze dierentuin dan ook voor het eerst. En wat een aangename verrassing was dat! Prachtig gelegen in de bossen kwamen we aan bij een schitterend park waarvan meteen opviel dat alles met zorg en aandacht voor dier en mens is aangelegd.

De ruime dierenverblijven wekken de indruk dat je werkelijk midden in Afrika of Azië bent aangeland. Maar ook de overdekte Kids Jungle met speciale zones voor kinderen van 3-5 jaar en van 5-12 jaar is een aangename ruimte waar de eigen “apies” zich lekker uit kunnen leven. Een groot voordeel is dat deze speelruimte zich in het zelfde gebouw, maar toch door een gang en glazen wand, afgescheiden bevindt van het gezellig ingerichte familie restaurant. Je kan dus heerlijk rustig genieten van je maaltijd terwijl de kinderen stoom afblazen.

In Burgers Zoo

 

Na de lunch hebben we heerlijk op ons gemak kunnen genieten van de Desert, de Bush en de Mangrove , waar we ons bleven vergapen aan de pinguïns, de stokstaartjes, de apen, de panters, de tijgers, de olifanten, de flamingo’s, de wrattenzwijnen, de ringstaart maki’s, de neusberen, de bos elanden, de zeekoeien, de slangen en ga zo maar door. We zijn geëindigd in de Ocean, het 8 miljoen liter water tellende aquarium waar het grootste levende koraalrif van Europa is nagebootst. Een bijzondere ervaring om omringd te worden door haaien, roggen en prachtig koraal….alsof je zelf op de bodem van de oceaan rondloopt!

» Lees ook: kindermusicals 2017

 

De musical “Deep Ocean Monsters” in Burgers Zoo

En laat de musical Deep Ocean Monsters daar nou net over gaan! Zoë wil heel graag dierenverzorgster worden bij de Ocean en neemt ons in haar droom mee naar de bodem van de oceaan. Daar ontmoet zij Blopper, Angel en Spik, drie vreemde, maar ook grappige, onderwater wezens die daar leven. In een half uur vol dans, zang en humor leer je spelenderwijs veel over de tamelijk onbekende wezens die de diepzee bevolken. Door het bijzondere effect van de blacklights in het theater, ziet alles er sprookjesachtig uit! Deze half uur durende musical is een lust voor oog en oor en zowel jong als oud zal zich hier vermaken!

 

Wij eindigden onze dag moe maar voldaan, en hebben in de auto nog gezellig nagepraat over alle belevenissen. In ons geval ging de reis niet richting huis, maar richting camping op de Veluwe en waarom ook niet? Ook voor mensen die niet in de buurt van Arnhem wonen is het superleuk om een dagje Burgers’ Zoo te combineren met een weekendje weg in eigen land!

De musical Deep Ocean Monsters is te zien van 16 juli t/m 28 augustus 2016.

Niet in ieder mens schuilt iets goeds helaas

Niet in ieder mens schuilt iets…

In juli 2006 werd onze Luca geboren. Met 37 weken is mijn bevalling op gewekt nadat met 36 weken mijn vliezen waren gebroken. Nu weet ik dat…

Een moment voor jezelf, hoe heerlijk zou dat zijn

Een moment voor jezelf, hoe heerlijk…

Of ik zin heb om een weekje mee te gaan naar Ibiza? Deze vraag werd mij een kleine maand geleden gesteld. "Even lekker met de meiden onder…

KISS me baby

KISS me baby

Tijdens knuffelen en lichamelijk contact wordt er een wonderbaarlijk stofje in de hersenen aangemaakt; oxytocine, ook wel het knuffelhormoon…

Ik ben Nathalie, 46 jaar en moeder van twee zoons, Luca (2006) en Noah (2009). Sinds augustus 2013 ben ik de trotse eigenaar van een webshop vol Stoere Jongenskleding. Klein begonnen omdat het me “leuk leek om erbij te doen”, maar inmiddels weet ik beter. Nu dus fulltime aan de weg aan het timmeren om van mijn webshop “een begrip” in Nederland en België te maken. Van een drukke baan als afdelingsmanager buitenshuis naar een drukke baan als ZZP’er binnenshuis, was een behoorlijke omslag, maar inmiddels zou ik niet anders meer willen!

Ik verbaas me dagelijks over mijn eigen kinderen, maar ook over de mede-moeders in mijn omgeving. Ik hoop dat ik via mijn blogs een stukje herkenning oproep bij iedereen. Vaak met een lach, soms met een traan.

 

Reacties 1

  1. winnie

    jul 18, 2016 at 11:12

    Je hebt het zo leuk geschreven dat ik zo naar Burgers Zoo zou willen.
    Dank je voor je leuke blog.This thread has been closed from taking new comments.