);

Spel: Wie is het? extra getest

Spel: Wie is het? extra getest

Iedereen kent waarschijnlijk het spel Wie is het? wel. Het bestond volgens mij al toen ik nog een kind was…zo’n 100 jaar geleden. Het is een leuk spel voor met z’n tweeën. Je probeert door het stellen van de juiste vragen, die de ander met ja of nee moet beantwoorden, erachter te komen wie die ander is.

Nu is er een nieuwe versie op de markt gekomen met wat extra features: Wie is het extra. Niet alleen krijg je er een paar leuke nieuwe figuur-kaarten bij, waaronder kids, monsters, superhelden en banen maar je wordt ook nog eens elektronisch toegejuicht wanneer je een vraag goed hebt. Denk je te weten wie je tegenstander is, dan steek je de sleutel in het sleutelgat. Het spel geeft dan aan of je gewonnen hebt.

 

Wie is het extra onder de loep

Je hebt 2 varianten van het spel. De variant waarbij je gewoon om de beurt een vraag stelt. (spel geeft ook aan wie aan de beurt is) En een variant waarbij je per beurt 45 seconden krijgt om zoveel mogelijk vragen te stellen. Dus met een timer.

Ik mocht Wie is het Extra samen met dochterlief testen en we zijn het erover eens. Deze extra versie van “Wie is het?” is  leuker!

Wie is het extra spelKleine budget tip: als er een nieuwe versie op de markt verschijnt, dan staat de “oude” vaak flink afgeprijsd op de planken bij speelgoedwinkels. Dat kan nog wel eens de moeite waard zijn, want heb je dit spel nog niet in huis, dan is het echt een aanrader om aan te schaffen. Kinderen leren spelenderwijs zo ook nog lezen én nadenken over de juiste vragen.

Er staat 6+ op de doos, maar is prima te doen met 5-jarigen.

Veel speelplezier!

We mogen bij Website4Mama vaker leuk speelgoed testen. Zoals:

Maar je kunt ook kijken op de pagina met alles over spelletjes en spelen.

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Natuurlijk, computers hebben de toekomst. En nee, vroeger komt nooit meer terug. Maar soms is het gewoon lekker om weer even terug te kruipen…

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

De modewereld is continu in beweging en dat betekent dat de huidige mode ook ieder seizoen anders is. Tegenwoordig blijven trends maar kort,…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.