);

Review: lunchbox en beker van Orange Rebel

Review: lunchbox en beker van Orange Rebel

“Mama, als ik weer naar school ga en moet overblijven, wil je dan niet mijn snoepje bij mijn boterhammen doen? Daar worden ze zo broderig van”. Mijn 7 jarige dochter heeft van die leuke uitspraken soms. En ik zweer het je….nog geen dag later kreeg ik een leuke lunchbox (met vakjes!) en beker opgestuurd van het nieuwe Nederlandse merk Orange Rebel.

 

Te gekke lunchbox en beker van Orange Rebel

Ik was direct enthousiast en dochterlief met mij. Niet alleen vanwege de ijzersterke mailing en website van de 2 vrouwelijke onderneemsters die dit leuke product bedacht hebben. Maar vooral ook omdat je de lunchbox en de beker via de website kunt personaliseren door je eigen foto, tekening en/of naam eraan toe te voegen. En daarnaast heeft het een degelijke en mooie vormgeving en zijn de prijzen van de trommel en beker echt heel betaalbaar.

Prijzen van de Orange Rebel lunchbox en beker

Een Orange Rebel lunchbox is er in de kleuren roze, oranje en blauw en kost €7,49. De beker is er in dezelfde kleuren en kost €6,49. Let op: via andere online aanbieders als bol.com betaal je vaak het dubbele!

Orange Rebel lunchbox
Je lunchbox kun je helemaal van jou maken!

Personaliseren van je lunchbox en beker

Dat persoonlijk maken door middel van een foto of gescande tekening gaat overigens super simpel via de site www.orangerebel.com. Je uploadt de foto en je krijgt daarna de keuze om deze te printen voor je trommel of te printen voor je beker. Je knipt ze uit en schuift de foto achter het venster. Klaar in 5 minuten! Orange Rebel heeft ook leuke standaard templates beschikbaar om te printen.

» Lees ook: een bento lunchbox maken

Winactie!

Wij zijn enthousiast, jij? 4Mama mag 2 sets van deze Orange Rebel lunchbox en beker weggeven. 1 aan haar nieuwsbrieflezers van News4Mama en 1 via onze Facebookpagina. Laat in een reactie weten welke kleur je zou willen ontvangen en wie hiermee sier gaat maken op school. Ben je nog niet ingeschreven voor News4Mama? Doe dat dan eerst even.

Deze actie duurt t/m zondag 23 augustus. Maandag 24 augustus krijgen de winnaars bericht.

ACTIE = GESLOTEN!

De haren van je kind wassen; zo pak je het aan

De haren van je kind wassen; zo…

Haren wassen: hoe gewoon het ook is… het is niet onbelangrijk. Wil je een gezonde haardos krijgen en houden, dan gebruik je het liefst een…

Klein wonen met kinderen: 4 tips voor gedeelde slaapkamer

Klein wonen met kinderen: 4 tips…

Klein wonen hoeft geen probleem te zijn. We hoeven niet allemaal in een enorme villa te wonen om gelukkig te zijn. Toch kan het met kinderen…

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Reacties 9

  1. Rianne Weerd

    aug 14, 2015 at 09:14

    wat een superleuke actie, en wat een handige trommel zeg! Ideaal voor onze dochter die naar school gaat, kan ze haar brood en fruit in 1 bakje meenemen. Scheelt weer allemaal bakjes in haar tas.



    1. Rianne Weerd

      aug 14, 2015 at 09:15

      en we gaan voor roze ;)



  2. Vlijtig Liesje

    aug 15, 2015 at 08:45

    Ik vind dit een leuke trommel. Weer eens wat anders dan die eeuwige Mepal.

    Huisvlijt



  3. Mieke Stam

    aug 15, 2015 at 04:56

    Oh ziet er superleuk uit! en die vakjes klinken inderdaad heel erg handig! Ik zou graag een blauwe willen winnen voor mijn jongste zoon Xander, hij begint as maandag in groep 1. Ook erg leuk dat je de plaatjes kan wisselen, want niks is zo veranderlijk als de interesses van een jong kind :) Ik waag een kansje



  4. Marange

    aug 17, 2015 at 04:51

    Zo gaaf dit! Ik maak graag kans voor mijn stoere meisje! Roze graag!



  5. angelique bouwmeester

    aug 18, 2015 at 07:57

    Wat leuk! En ik doe graag mee voor de roze en dan voor mezelf! Slecht he? Ik ben een studerende mama dus ook ik kan wel een lunchbox en beker gebruiken!



  6. Anita H.

    aug 18, 2015 at 09:27

    Misschien niet helemaal de bedoeling, maar ik heb eigenlijk zelf dringend een lunchbox nodig... Genoeg van de plastic zakjes. Deze zijn echt leuk. En ik ga voor een roze exemplaar.



  7. Nicole

    aug 21, 2015 at 10:06

    Supertof! Wij willen graag de blauwe winnen voor als ons zoontje wat ouder is. Tot die tijd gebruik ik 'm zelf want ik loop altijd met onhandige boterhamzakjes te zeulen ;-) Groetjes Nicole



  8. Michoe

    aug 21, 2015 at 01:03

    De roze set zou super gaaf zijn voor als ze 'eindelijk' groot is en naar school mag, net als haar vriendinnetje. Ik had gezworen niet zo'n 'met alle trends mee' moeder te worden, maar de uitdaging om leuke, gevarieerde en lekkere lunches te maken neem ik graag aan. Geen suffe boterham in een zakje-tijden meer.



This thread has been closed from taking new comments.